Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebekliğimizde Yaptığımız İlginç Şeyler[Herkes YAssın]

Cicco_Porcelli

Öne çıkan mesajlar

babamlar beni parka götürürmüş
millet sırayla kaydıraktan kayarken sıra bana gelince herkes tıkanırmış .. mal mal bakarmışım etrafıma kaymazmışım

babam çok sinirlenmiş çocuk doktoruna götürmüş doktor da şu cewabı wermiş : niye üzülüyosunuz işte çocuğunuz zeki tehlikeyi önceden seziyo we kendini serbest bırakmıyo

eauheauh[hline]i feel i'm coming to an end
Sosyal ağlarda paylaş

AA şimdi aklıma geldi..
--Çok üzüldüğüm ama bir o kadarda komik bir olayı anlatacam
ben küçükken balıkda balık diye tutturmuştum. Bana balık almışlardı neyse bu balıklar akvaryumda duruyodu bende aldıktan bir hafta geçti kirlenmişlerdir diye düşünüp bi leğene şampuanlı kopuklu su yapmıştım :) sonna balıkları alıp ovalamışım suyun içinde annem gelmiş napıyoosun demiş.. Şimdi anlatıyor annem... Geldiğinde balıkların bağırsakları çıkmış..
Ve çok üzülüyorum...[hline]Emekli Ultima Online Player
-----------------------------
White Rakkad
Sosyal ağlarda paylaş

lol urza o nası oluo ?

ben küçükken bebekkene havada bişe görmüşüm
"bu ne" demişim
kargaymış "karga" demişler
sonra havada her gördüğüm şeye (uçak kuş herhangi bişe)
direk sormuşum "karga mı?"
eheh[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
Sosyal ağlarda paylaş

ben arabalarımda oynuyomşum yerde. annemlerde tv izliolarmış. ben almışım arabalardan birini fırlatmışım ileri. annem görmüş kalkmış ben ağlamadan arabayı getirsin diye. ama şok olmuş kadıncağız. ben arabayı attıktan sonra ayağa kalkıp arabayı almışım sonra gene oturup oynamışım :) o güne kadar anca tutunarak yürüyebiliyomuşum falan.
bi de benim söylediğim ilk cümle şey olmuş: Anne bana kola versene.
tabii bundan önce baya bi süre gak guk diye konuşmaya çalışmışım. heh[hline]Ben OSKİ'yim!

Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, layık olanlarsa seni hiçbir zaman ağlatmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi yaz günü her zamanki gibi su dolu leğende oyuncaklarımı yüzdürürken çişim gelmişti nası olsa kimse görmez pipimi diye wc'ye gitmeye üşenip ( o zamandan başlamış üşengeçlik ) salmışım pipiyi işemişim aşaaya..hepsi alt katın çamaşırlarına tabi..sonra nooldu hatırlamıorum ama acıdım alt kattakilere..

bi de balkondan millete su atıyodum..hala yapıyorum o ayrı :)[hline]Resmim..

Sosyal ağlarda paylaş

her yaz bodrumda bi tatil köyüne gidermişiz devre-mülk hesabı çoğu kişide tanıyomuş beni sahildeki falan [2-5] yaşlarında

her gördüğüm terliği giyermişim başka bir terlik görünce ayağımdakini çıkarığ onu takarmışım falan sahili bir kaosa sürüklermişim herkesin terliği başka yerde:))

aynı sahilde gördüğüm her kolayı içermişim kimin olduğu farketmez, eski mi yeni mi falan farketmez içermişim bitene kadar yada biri elimden alana kadar

bide aynı sahile bikini üstünü çıkarıp güneşlenenlerin bikini üstünü alıp koşarmışım denize atarmışım :))[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Ben ateşe manyak duskunmusum surekli bakkaldan kibrit alırmışım (yuruyup konusmaya başlamamdan itibaren)Surekli etrafı yakarmışım ateşe verirmişim.. Benim icin bişeyi tanımlamak "Yanarmı ki acaba" dan ibaretmiş .. hatta ilkokula dogru işi ilerletip kolonya yı "Bu super yanıyo tez zamanda yakılsın" sınıfına koymuşum.. Sonucları ailem icin kotu tabi eheh

Ve kucuk arabalarla oynarken kaza yapınca gercekci olsun diye kolonya dokup yakar ve cekicle ezermişim.. Sadist abim saolsun[hline]Mooom this cat's being dildo
Sosyal ağlarda paylaş

bne bi bardak dolusu prili fondiplediydim

bardağa pril koymuştum
içine anahtar sokup üfleyip baloncuk yapıodum
sonra bardağı yemek masasına bıraktım

akşam oldu prilin rengi gitmiş açıkta durunca..
çok susamıştım hoop fondip eheh ardından hemen kusuosun bütün mideni..[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4-5 yaşlarındayken ev yapmak içi kibrit aldım annemden sonra onlarda dev gibi bir kule yaptım halının stüne sonra yangın çıktı diyereke vin alt kattan ateşledim halının o kısmında kocaman bir delik oluşmuştu bende az kalsın yanıyordum :).[hline]-Moonlight?
-She died! Witness the birth of Lixad
Sosyal ağlarda paylaş

Haa birde şey var bir arkadaşım elind ekolonya yakınca hiç acımaz demişti bende evde kimse yokken dökmüştüm avcumun içine kolanya yakmıştım ellerim yanmıştı suya zor yetişmiştim.Ehe kimse denemesin acıyor :)[hline]-Moonlight?
-She died! Witness the birth of Lixad
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim babam sokmuş küçükken örgü şişini prize titredim dio uzun süre bi garip oldum dio

bende sokmuştum bişeyler çok çarpılmadım

ben yazlıkta terasa arabaları koymuştum ufak metal arabalar sonra görsel efekt olsun die kolonyadan yol yaptım en sonra arabaların üstüne boşalttım yolun başından werdim alevi felaket alev çıktı patladı resmen arabalar.[hline]freestyle.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere annemlere sormuştum
'anne masaya çiş yapabilir miyim'
annem de 'yapamassın' demiş.
'yapamassın' 'yaparım' 'yapamassın' 'yaparım'
sonra sıkılmışlar 'e hadi yap o zaman' demişler
atlamışım masanın üstüne pııırrrr bırakmışım ne varsa...

anaokulunda (liz teyze), kütüphanede konuşmak yasaktı. Ağzına bant yapıştırırlardı. 17-19 yaşındaki çocukları düşünün onlar görev alıyordu orda tabii.
Bir gün gittim konuştum orda. Ağzımı bantlamak istediler. Engelledim. 3 kişi üstüme çullandı bantlayamadılar. Sonra paket lastiğiyle beni bağlamaya çalıştılar. Baya direndim sonra öğretmen geldi kurtardı beni.

3 yaşımda, annem pizza yapmak için gazlı fırını yakmış. Kapak da açık. Ben de ateşe dokunmak istedim. Avcumu götürdüm, değdirdim, cızzz... Anneme tedavi de yaptırmamışım, masaj felan. O gündür sol avcum yanık. Ve ateşi izlemeyi çok sevsem de ateşten korkarım.

Ben küçükken çok zayıf hatta somalili çocuklar gibi olduğumu söylüyor annemler. Hatta gerçek hiperaktifmişim. Ama niye şu an bu göbeğim var ve bu kadar uyuşuğum? Herhalde bilgisayardan, neyse..[hline]You don't stand a chance!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...