Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya cafemde kullanmak için şöyle diski şifreleyip şifresini girdiğimde çat diye açabileceğim (her seferinde reboot fln gerektirmeyen) bir program arıyorum varmıdır bilen gören öyle bir program ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Tam istedigin sey mi bilmiyorum ama benim kullandigim sync yaziliminin oyle bir ozelligi var. http://portableapps.com/apps/utilities/toucan said: AES-256 encryption using ccrypt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 TrueCrypt fbi gelse kıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yok yea bunlar istedigim işi yapamıyor :D tek istediğim oturan kullanıcının hddlere ulaşamaması. kimi programlar tam bunu yapıyor ama en basitinden çalıştırdan d: yaptığında açabliosun falan filan. vazgeçtim zaten bulamadım oyle bir program. 10 küsür denedim hepsini birşekilde geçebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 programla zor, az bilen birisi bile dos da bootlayıp girebilir. ben bu iş için winrar kullanıyorum (HD in devasa boyutlarda değilse). Store modunda hem çok hızlı oluyor , hem de şifresi kırılması imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 stajda kullandığım makinede admin ve normal user var, c sürücüsüne normal user ile rahatça erişebiliyorsun, ama d'ye sadece admin ile erişebiliyorsun. c'yi kapatmanın haliyle imkanı yok da istediğin bu tarz bir şey ise sorarım pazartesi günü program mı yoksa windows'un bi yerinden bi şekilde mi yapılmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Windows kullanıcı sistemi ile kolayca yapabilirsin evet. Hatta ana makinaya active directory server kurarsan, tüm makinaların kullanıcılarını ve izinlerini tek yerden yönetebilirsin. Kafeye abim bi saat kantır diye gelen çocuklar atıyorum Müşteri kullanıcısında olsun, müşteri kullanıcısının erişebileceği klasörleri belirt, sonra asıl administrator hesabına da oralara ulaşma yetkisi ver bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar