PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 valequenta said: oha fotograf yok postta sdfs http://i.imgur.com/ITxjv.png
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 search imgur klipitoris post to paticik
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 o değil de size bir anımı anlatayım da feyz alın, şimdi benim bi sevgilim vardı ve sismitti, bu kıza ben bi kez yanlışlıkla "senin kukun bozuk" dedim ve dememle birlikte bu kız bir gaza geldi, inanır mısınız sanki 40 yıllık orospular gibi sevişiyodu yemin ediyorum, sanki bozuk olmadığını bana ispatlamaya çalışırcasına, hunharca ! ondan sonrakilere de en ufak bi ters olayda, dururmuyum hiç hemen yapıştırdım ve çalıştı, deneyin kazanın, ters teperse en fazla o gece vermez. (Anti-Haydar Dümen Team)
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 imamizer said: klipitorisi sert bir dille uyar. Tatli dil klipitorisi deliginden cikarir..
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 feyz alindi.jpg bu postun sonu gorunmez beyler.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Zikko said: o değil de size bir anımı anlatayım da feyz alın, şimdi benim bi sevgilim vardı ve sismitti, bu kıza ben bi kez yanlışlıkla "senin kukun bozuk" dedim ve dememle birlikte bu kız bir gaza geldi, inanır mısınız sanki 40 yıllık orospular gibi sevişiyodu yemin ediyorum, sanki bozuk olmadığını bana ispatlamaya çalışırcasına, hunharca ! ondan sonrakilere de en ufak bi ters olayda, dururmuyum hiç hemen yapıştırdım ve çalıştı, deneyin kazanın, ters teperse en fazla o gece vermez. (Anti-Haydar Dümen Team) serin hikaye dostum
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sismit deidiği eliindeki egzama hralde.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 valequenta said: oha fotograf yok postta sdfs said: oha fotograf yok postta said: oha fotograf yok said: oha fotograf said: fotograf
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 cok kastin be guzelim, ressam burada neyi belirtmek istemis acaba? resim ile fotoraf arasinda ki farki falan mi nedir bilemedik
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 PastorOfMuppets said: valequenta said: oha fotograf yok postta sdfs said: oha fotograf yok postta said: oha fotograf yok said: oha fotograf said: fotograf teknik olarak doğru fotoğraf yok o postta
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 iyi de adam hakli, fotograf yok postta.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 said: iki insan ayni seyi ayni anda soylediginde cipskola ozel kilit denir bu ilk konusanin digerine bi cips ve bi kola borclu oldugunu belli eder..
Öne çıkan mesajlar