romslayer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bu konudan dolayi ban yermiyim yemez miyim bilinmez ama bir bilgi bulamadim forumda. ters iliski icin istemiyoruz kiz arkadasimin yillardan beri kuruluk sorunu var ve olucak mecburen kullaniyoruz. Durex play, k-y hatta amsterdamda iken aldigimiz urunler oldu. Simdi durex play bitti cok memnun kalmadik acikcasi playden. Masaj yagi olarak iyi ancak sonrasi icin meh bi urun bence. Eczanelerde bulunabilecek tercihen su bazli bir urun onerisi cikar mi sayin patiler? forum kurallarina aykiri ise tez kilit vurula
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hani parfum alirken bi test urunu var mi falan dersin yada kremdir biseydir eline surersin bi bakarsin yogunluguna kokusuna vs. ama bunlarda gidip ac bakalim bi demo yapalim diyemiyosun malesef :D
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 su bazlı al. silikon bazlı almana gerek yok.
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 40 ı görürse diye 2 postum olsun
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 dasaaa bu ara her derdime deva olma yolunda. su bazli istiyorum zaten amsterdamdan alinan bayagi iyiydi. ama simdi gidiyorum bakiyorum hep silikon bazli jeller var. su bazli olanlarin markalari falanda hayatta duymadigim seyler emin olamadim yani. jeomed falan var mesela ofise yakin eczanede evin 100 metre yakininda 2 tane daha eczane var aksam onlara bakiyim diyorum birkac marka - urun ortaya atilirsa iyi olur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi doktora neden gitmediniz bildigin sağlık sorunu bu
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Kız arkadaşıyla ilgili espriler sayfa kaçtan sonra başlamalı?
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 romslayer said: Simdi durex play bitti cok memnun kalmadik acikcasi playden. Masaj yagi olarak iyi ancak sonrasi icin meh bi urun bence. http://i.imgur.com/TEgJh.gif
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 durex play bildiğin yakıyor lan. böyle saçma şey görmedim.
Öne çıkan mesajlar