Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hmm aslında bi domain register vs. yapıp böyle bir mesaj içeren konuyu telekoma yollama kampanyası başlatabiliriz.. hmm..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 41) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kahroltelekom.com :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lol, olabilir :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 41) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ah ah bir indirim olsa kabloda güzel olacak veya 256 standartı getirsinler ben 70mil ödemeye razıyım.(şuan 192kb için 71mio ödüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: orc_lord, 26 Ekim 2004 21:21 tarihinde demiş ki: hmm aslında bi domain register vs. yapıp böyle bir mesaj içeren konuyu telekoma yollama kampanyası başlatabiliriz.. hmm.. çok önceden bi aralar yapılmıştı böle bişe aslında gene yapılsa çok ii olur arkadaşlar ben turk.internet.com a da mail atarak bize destek olmalarını rica ettim, mandrake nin hazırladığı şikayet metnini de maila ekledim. siz de yapın turk.internet.com un desteğini alırsak tepkimizi çok daha ii dile getirebiliriz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paşa paşa adslye geçiyorum ben. :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Burdaki herkes mail atsa varya YAVAŞŞŞ İPLEMESİNLER .. ama işte millet geyik muhabbeti yapmaktan ehh millet atar elbet bana ne gerek var diodur eminm..[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: orc_lord, 26 Ekim 2004 21:21 tarihinde demiş ki: hmm aslında bi domain register vs. yapıp böyle bir mesaj içeren konuyu telekoma yollama kampanyası başlatabiliriz.. hmm.. ENO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 SINIRSIZ ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ Hızı (Kbps)__Bağlantı Ücreti___Aylık Ücret 256/64_____59.000.000 TL___49.000.000 TL 512/128____59.000.000 TL___99.000.000 TL 1024/256___59.000.000 TL___169.000.000 TL 2048/512___59.000.000 TL___269.000.000 TL Oha süper. KULLANIMA BAĞLI ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ Hızı (Kbps)__Bağlantı Ücreti___Aylık Ücret_____(Kota) GB 256/64_____59.000.000 TL___29.000.000 TL____3 512/128____59.000.000 TL___49.000.000 TL____5 Limitin Üzerindeki Her MB için Ücret 10.000 TL Bu da süper ya :D Dialup'ı bitirmeye çalışıolar resmen. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 Ekim 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Dial up tan kralı varmı be:) diri diiiri diiti diiiiiiiiiiitttt hışır huşur vızzzzzz ditt *superonline bağlantısı yapıldı* 50.6kps Bağlantı sesine hastayım:) Öss belası bitsin direk kablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Twilight, 27 Ekim 2004 04:26 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 26 Ekim 2004 21:21 tarihinde demiş ki: hmm aslında bi domain register vs. yapıp böyle bir mesaj içeren konuyu telekoma yollama kampanyası başlatabiliriz.. hmm.. ENO!! lol Başım belada zaten telekomla :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben artik ultra 60 70 milyon bayilamiycam 128 icin modemimi aldi 512 adsl ye geciyom. musteriyiz kardesim biz en iyi hizmet verene gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Valla ben Türk İnternet'e de bi yazı yolladım. Bu eşitsizlik son bulsun, bize yardımcı olun gibisinden. Umarım bi sonuç alırız.[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yukarda kararlaştırdığımız mail'i Telekoma ve UltraTV'ye atmıştım. Ultra'dan cevap geldi: said: Sayın LathspeLL; Türk Telekom tarafından Kablo internet tarifeleri ile ilgili yeni bir çalışma devam ettirilmektedir. Bu çalışma sonrasında oluşacak yeni tarife tarafınıza bildirilecektir. Saygılarımızla, Ultra Kablo TV 0.216.578.60.60 LathspeLL yazan yerde adım vardı tabiki :). Beyler biraz daha bastırırsak olacak bu iş :).[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 turk.internet.com'de kablo kullanıcıları haber oldu bir bakın..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bizim protesto mail'ı da yayınlanmış...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Az önce Kablo.Net ile konuştum. "Kasım sonuna kadar ya hızları arttırıcaz, yada fiyatları düşürücez" dedi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya adsle geçsekmi napsak yoksa beklemedemi kalalım ? ya birde 256k olsun ben raziyim yine 60 vermeye ama verimli 256k[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 mrmedia +1, zaten fiyatlara itirazim yok bizim baglantimizi da en dusuk 256k yapsinlar ayrica qui bu aldigim en iyi haberdi son 1 aydir. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kablo hiçbir şey yapmayacak, siz gelin fazla geç olmadan adsl'ye geçin :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Perkins, 23 Ekim 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Iyıde kabloda da ındırım oldu.Kablonet fırmasından artık fatura gelmıyor.60 mılyon olan kablo 35 mılyon oldu. bana niye 80 milyon geldi be 64 değil mi seninki 64+64 işte.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kablodan vazgeçmeyin bakın adsller nasıl sürünecek ilerde ucuz internet diye. kablodan şaşmam.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Qui, 31 Ekim 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Az önce Kablo.Net ile konuştum. "Kasım sonuna kadar ya hızları arttırıcaz, yada fiyatları düşürücez" dedi. ama ben yarın adsl ye başvurmaya gidicektim gerçi ben ultratv yim ama ne yapsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya aynen benimde aklım çok karışık. Ben sanırım Aralık ayına kadar bekleyeceğim. Eninde sonunda Kablo firmalarıda bu gelişmeye ayak uydurmak zorunda kalacaklar. Çünkü artık kimse kablo'da durmaz bu fiyat politikası yüzünden. Aralığa kadar bir ses çıkmazsa direk 512kbit ADSL alırım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sora port problemi olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar