Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya alakasız olacak ama geçengün ankaradayım tv açık sesler geliyor adamın birini çıkarmışlar cnn demi ne allahın krosu biri afedersiniz tahmin edin konu ne tamam etmeyin ben sölicem FUTBOL adam konuşuyordu mırmırmır bişiler baarıyo çaarıo saçma sapan dinlediim yok ama bilinç altı saolsun uyandım bişiye hemen aynen şöyle bişi dedi "...ya taraftarları kızdırıyorlar sonra polisler hardal gazı sıkıyor...." hah 2 saat güldüm lan bune abi şimdi böyle adam televizyona çıkarılırmı hemde cnn? ayıptır be adam salyalarını tutmadan çapada çupada gaza gelmiş konuşuyo hardal gazı diyo ya keşke hardal gazı sıksalar toptan kurtulsak ama[signature] not: sölemeyi unuttum hardal gazı bi tür sinir gazının türkçe yazılışı çok pis öldürüyo[hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Kasım 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hidrojen bombasida atiyolar aslinda olay buyurse :-)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 esası biber gazı sanırım amacı da ulan oda yokki polislerin elinde hiç görmedim direk copla dalıyor bizimkiler eheh[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yok yok ben görmüştüm bi kere tv'de. adamlar direk eylem yapan insanların gözlerine sıkmışlardı. kadının gözüne 3-4 cm uzaktan sıkıyor yani öküz. biber gazı olmasını geçtim, o kadar yakından bi insanın gözüne hızlıca üflesen acır be.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Kasım 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 biber gazının öldürdüğü biliniyor zaten insanın suratına uzun süreli sıkılınca nefes alamayarak boğuluyorsun[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kendi kendini topluma kazandırsana[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ay buraya da geldi bu mal:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 muhaghaahh oldom gulmekten...ne zaman ban yıycek acaba...10:30 u gecmez bence..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çarşı ya ufakken tecavüz etmişler . Ben oyle duydum[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Black_Lupin, 03 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Çarşı ya ufakken tecavüz etmişler . Ben oyle duydum möhahahahahar:D Jok elenjeli oluyo böyle tipler arada urasın süferah auheaepehe :-)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 çarşıda armut var ,karpuz var ,hıyar var kendinize daha iyi bir isim seçemezdiniz...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hardal gazının sinir gazıyla aynı şey olduğunu bilmiyordum:) ama sinir gazı sıkıyorsa polis almazlar bizi avrupa birliğine onu bilirim ben:P adam gaz olmuş bence ehehe biber gazı çok pis bişey bence belgeselini izlemiştim deney babaında bi adama sıkmışlardı adam bir kova suya kafayı daldırdıydı da anca kendine geldiydi:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bizim kızlardan biri bi ara evdeyken bişi gosterdi adı bodyguard . Bu ne dedim işte bu legal olmayan bişi dedi ne işe yarar dedim boyle parfum gibi ufak bi tüpte . İllegal yolla üretilen normalde kullanılması yasak olan bir tür biber gazıymış. Havaya sıkarsam bişi olmaz herhalde dedim . Bi fıs sıktım. 5 dakka içinde butun ev kendini dışarı atmak zorunda kaldı 1 saat boyunca nefes darlığı çektim . Valla allah düşmanıma göstermesin . Adamı duman ediyo ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 o illegalinden bizim soyunma odasında kullanmışlardı 15 dakika boyunca öksürdüm ve yüzüm yandı ilk başta gözlerim yanıyodu sadece sonra yüzüm de yanmaya başladı yerlere yattık 15-20 kişi falan sonra çocuk atılmadı okuldan hiçbişey de olmadı.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. [Bu mesaj Head tarafından 04 Kasım 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yerlere gülmekten mi yattınız yoksa gazın etkisiyle mi?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arabada biber gazı, şok aleti ve bilimum boylarda sopa varken arkadaş mal gibi hiçbirini almadan inip dayak yemişti. Sonra biber gazı ile sinek öldürmüştük nasılsa kullanamıyoruz bari işe yarasın demiştik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Sizde çoh canıymışığız canım . Olmadıki şindi heyvan hahkhlarına aykırı sizin yaptığınız . *!nıç nıç nıç*[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bir keresinde biber gazını bulunduğum odaya sıkmışlardı odada yaklaşık 20 kişiydik antıremandan sonra soyunma odasındaydık giderek bana daha yakın olan insanlarda bir değişiklik oluyor birden dışarı ya da tuvalete koşuyorlardı ben olayı anlamaya çalışırken bir kaç saniye sonra bana da geldi. 5 saniye kadar gaza maruz kaldım ama kendime gelmem 1 saati bulmuştu ki ben şanslı olanlardanım kapıya yakın olanların işi daha da zordu evet çok pis bişi bu[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 biber gazıyla karıştırmış:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar