Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçmalayan adam:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya alakasız olacak ama
geçengün ankaradayım
tv açık sesler geliyor
adamın birini çıkarmışlar cnn demi ne allahın krosu biri afedersiniz tahmin edin konu ne tamam etmeyin ben sölicem FUTBOL

adam konuşuyordu mırmırmır bişiler baarıyo çaarıo saçma sapan dinlediim yok ama bilinç altı saolsun uyandım bişiye hemen aynen şöyle bişi dedi
"...ya taraftarları kızdırıyorlar sonra polisler hardal gazı sıkıyor...."

hah
2 saat güldüm lan
bune abi şimdi böyle adam televizyona çıkarılırmı hemde cnn?
ayıptır be
adam salyalarını tutmadan çapada çupada gaza gelmiş konuşuyo
hardal gazı diyo ya
keşke hardal gazı sıksalar toptan kurtulsak ama[signature]

not: sölemeyi unuttum hardal gazı bi tür sinir gazının türkçe yazılışı çok pis öldürüyo[hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 03 Kasım 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok ben görmüştüm bi kere tv'de. adamlar direk eylem yapan insanların gözlerine sıkmışlardı. kadının gözüne 3-4 cm uzaktan sıkıyor yani öküz. biber gazı olmasını geçtim, o kadar yakından bi insanın gözüne hızlıca üflesen acır be.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."

[Bu mesaj Saeros tarafından 03 Kasım 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı ya ufakken tecavüz etmişler . Ben oyle duydum[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
" [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. |
Gücünü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

hardal gazının sinir gazıyla aynı şey olduğunu bilmiyordum:) ama sinir gazı sıkıyorsa polis almazlar bizi avrupa birliğine onu bilirim ben:P adam gaz olmuş bence ehehe
biber gazı çok pis bişey bence belgeselini izlemiştim deney babaında bi adama sıkmışlardı adam bir kova suya kafayı daldırdıydı da anca kendine geldiydi:)[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim kızlardan biri bi ara evdeyken bişi gosterdi adı bodyguard . Bu ne dedim işte bu legal olmayan bişi dedi ne işe yarar dedim boyle parfum gibi ufak bi tüpte . İllegal yolla üretilen normalde kullanılması yasak olan bir tür biber gazıymış. Havaya sıkarsam bişi olmaz herhalde dedim . Bi fıs sıktım. 5 dakka içinde butun ev kendini dışarı atmak zorunda kaldı 1 saat boyunca nefes darlığı çektim . Valla allah düşmanıma göstermesin . Adamı duman ediyo ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
Gücünü asla gösterme !

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o illegalinden bizim soyunma odasında kullanmışlardı 15 dakika boyunca öksürdüm ve yüzüm yandı
ilk başta gözlerim yanıyodu sadece sonra yüzüm de yanmaya başladı

yerlere yattık 15-20 kişi falan

sonra çocuk atılmadı okuldan hiçbişey de olmadı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.

[Bu mesaj Head tarafından 04 Kasım 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde çoh canıymışığız canım . Olmadıki şindi heyvan hahkhlarına aykırı sizin yaptığınız .

*!nıç nıç nıç*[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Gücünü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

bir keresinde biber gazını bulunduğum odaya sıkmışlardı odada yaklaşık 20 kişiydik antıremandan sonra soyunma odasındaydık giderek bana daha yakın olan insanlarda bir değişiklik oluyor birden dışarı ya da tuvalete koşuyorlardı ben olayı anlamaya çalışırken bir kaç saniye sonra bana da geldi. 5 saniye kadar gaza maruz kaldım ama kendime gelmem 1 saati bulmuştu ki ben şanslı olanlardanım kapıya yakın olanların işi daha da zordu

evet çok pis bişi bu[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek

'ne eksik ne de fazla'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...