Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 gitmisken israili de al kardes. donusu de deniz yoluyla yapar kibrisi alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Allah var problem yok alija'yı seviyorum gerçekten:D bilge kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Niye hep arap niye hep arap, elin değmişken balkanlara doğru kaysanda biz de miss gibi balkan kızlarına doğru .. öhm neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Marty said: kanalize said: ırak kandil dağının iran tarafından başlayacaksın,suriye akdeniz sahiline kadar bir yay çizerek düzlüğe ineceksin,ve burası artık türkiye diyeceksin! kaç şehit olur sizce? AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Yatsı namazını lübnanda kılarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Flameoffear said: Niye hep arap niye hep arap, elin değmişken balkanlara doğru kaysanda biz de miss gibi balkan kızlarına doğru .. öhm neyse. bu millet,x köyünden 100bin askerle geçerken,elma ağacından tek bir elma bile koparmayan bir neslin evlatlarıdır.kimsenin namusunda,karısında,kızında,bacısında gözü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kanalize said: kim hoop birader diyecek? amerikamı? hani şu,afganistan da bataklığa saplanıp,kaçmak için yol arayan,ama kaçamadığı için,bütçesinde 1 trilyon dolar kesinti yapmaya çalışan amerikamı? ırak'dan arkasına bakmadan kaçan ve,sünni,şii,kürt nüfusa hükmedemeyeceğini anlayınca aralarına nifak düşüren amerikamı? peki ya rusya? hani şu amerikan insansız hava araçlarının bombaladığı pakistan köylerinden dolayı,ikmal yolları kesilen amerikaya,üs tahsis eden ve her zaman havlayıp ısırmayan rusyamı? başka kim kalıyor? israilmi? güldürme abi allasen, Dünyada en büyük silah insandır,atom bombası,veya kimyasal silahlar değil... evet bu ülke amerikanın,israilin,yeri geldiğinde kemik uzatanın piyonu oldu ama,iş savaşa geldiğinde dönün bir tarihe bakın bakalım... Amerika'nın askeri gücü konusu her açıldığında Afganistan'da batağa saplandı bir halt edemezler demenin bir mantığı yok. Abi adamlar gerilla, ve uyguladıkları gerilla savaşıyla başa çıkabilen düzenli ordu yok. 80'ler de Rusya'da batağa saplandı Afganistan'da. Biz de otuz senedir PKK belasıyla uğraşmıyor muyuz? Yani kurgusal olarak sen ABD'nin Afganistan'da asimetrik savaş daki başarısızlığına bakarak, iki düzenli ordunun gücünü mukayese ediyorsun. Bu mantıkla dediğim gibi bizde senelerdir PKK ile uğraşıyoruz? Diğer esas atladığın nokta "hoop birader" demek sadece savaş ile olmaz ki. Ecevit'in Kıbrıs'a harekat yaptığı dönemden sonra ki uygulanan ambargonun daha beterini uygularlar. O zamana göre daha dışa açık ve bağımlıyız ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi ciddi yazmamış ki o mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 banlanan ertesi gün farklı hesapla çat diye geri geldiği için oluyor bunlar, kurallar uygulansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Her yer fake oldu meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Akito said: abi ciddi yazmamış ki o mesajı. + (+) kimsenin fake'i değilim,sadece biraz dengesiz,biraz aile babası,biraz da iş stresini atmak için forumu takip eden bir garip keloğlanım,sıktı bu fake acco muhabbeti de edit:bana fake diyenler,forum,kimlik fotokopisi,2 fotoğraf uygulaması başlatsın,eminim bana fake diyenler,kendi benlikleride başkalarından alıntı çıkar lan ahsadhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hosgeldin kel kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 fake acco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aquila said: hosgeldin kel kardesim. sendemi kelsin abi? gerçekten psikolojimi düzeltebilir bu,evet de lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi burasi kel forumu, saci olan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bende hepinize yeicek sac var ortalamayı toparlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aquila said: abi burasi kel forumu, saci olan yok. Mutlulugun resmini koyun biriniz rica :) mobildeyim ugrasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aqu kıvırcık saçlı değil miydi ya, öyle hatırlıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben her tur saci tek kafada barindiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aquila said: ben her tur saci tek kafada barindiriyorum. Liberalmisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abow kanalize direk lise 1 ergeni ile totalwarcı bordo klavyelileri birleştirmiş postunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ahh ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hamsilipilav said: abow kanalize direk lise 1 ergeni ile totalwarcı bordo klavyelileri birleştirmiş postunda Hamsi kaynanan varsa hic de iyi dusunmuyorum hakkinda haberin olsun.bu ne olm nuri alco filmlerinde hep tecavuzde en sona kalan 3.sinif figuranlar gibi bir laf atmalar,kuru siki tehditler,su benim dayim demeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ney? boş boş yazılar yazan sensin çocuk kafasıyla. ironi yapıyorsan da ironi yapacak yer mi 2 sayfa boşa heba ettin sulandırdın olayı. ben özgür suriye ordusu terröristlerine yollanacaktı bu muhimmat diye düşünüyorum valla durduk yere akşamın köründe 25 adam ne mühimmatı taşıyacak kontrol edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 evet, onlara verilicekti muhimmat, ama cevval bir turk askeri buna izin veremem dedi ve pimi cekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yok o sırada olmuştur işte kaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar