wuriss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 The time has come! RIFT: Storm Legion will be unleashed November 13th – you can pre-order today to lay claim to our first expansion. Overflowing with content, two massive new continents that triple the size of the world await you with 10 new levels, 4 new souls, personalized Dimensions, capes, and more – Chase the storm at www.StormLegion.com Crucia – Dragon of Air and Queen of Storms – is set to unleash her Legion’s power across Dusken & Brevane, holding the key to the Infinity Gate … and all that lies beyond. Only the Ascended stand in opposition. The fate of Telara rests with you! http://www.youtube.com/watch?v=k68DrZohC2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Her ne kadar oynamasam da artık, Rift canavar gibi mmo bence. Uzun soluklu ve düzenli mmo oynayacak olsam Rift'ten gayrısının yüzüne bakmam. Trion da güzel firma çıktı, bi' aferin de onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bir daha böyle bir oyun gelmez zaten selami abi :) oyunu oynayıp keyfini bol bol cıkarmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikgw2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben rift e dönüyorum 0 ciddi ciddi çok iyi çalışıyor dev team. aktif oynayan guild falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 defiant tarafinda pulp fuction var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikgw2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ahh tamam diğer başlıktan bulurum ben iletişime geçilecek kişileri download bitsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LYjoqf4kxVk yeni rogue soul , tactician Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 rift hala en iyi themepark mmo, millet gidip wow oynuyo yazık bu sektöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Öyle, şu beta gelse de girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 rift güzeldi ya bıraktık gaza gelip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sparkcaster said: rift hala en iyi themepark mmo, millet gidip wow oynuyo yazık bu sektöre saka gibi evet , anlamiyorum ben bu insanligi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ya Rift'in sıkıntısı bir de; oyunu oynamış kime sorsan, "Off acayip güzel. Şöyle iyi, böyle über" diye cevap alıyorsun ama oynayan kimse yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Pati'de çok yok yoksa oynayan bir kitle var hala gerçi bu aralar baya tenha ortalık herkes expansionu bekler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şu oyunda kalan platinlerimi gw2 de gold yapabilsem keşke :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar