Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Late gamede hots'da şu an çok güçlü değiller mi abi zaten? Early aggression'ı da kesersen ne kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bilmem, güclüdürler herhalde, ameeen takmamak lazım kafaya şimdiden. oyun güzel olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi roach burrow early game Şaka gibi, detection'ı 10ar 10ar mı basıcak insanlar, ne baydı belli değil. yahu ne alaka kardeşim roach u burrowlasan hareket edebilmesi için gene laire inmesi lazım detectiona ne gerek var? terransan zaten aşırı greedy oynuyor olman lazım ki adam roach gitsin. scout da verdiler yani zahmet edip bakmadan koyma 3 cc yi. kaldı ki siege mode upg yok artık tutulur her türlü yani. toss oynuyorsan da zaten roacha karşı robo gidiosun observer için bir kaybın yok. Jim_E_Rustler said: Late gamede hots'da şu an çok güçlü değiller mi abi zaten? Early aggression'ı da kesersen ne kalıcak? early agression dediğin de all in olmasa eyv dicem. all ini keser bu patch early agressionu gene yap. hani öndeyken demiosunuz ki tamam makroya döniyim. 0 transition rally koy gg. ne kadar zerg late de güçlüyse early de de o kadar güçsüz zaten adamlar bu farkı kaldırmaya çalışıyor. siz de late de zerg nerflensin ama early de de bize bir nerf gelsin demiyorsunuz. nasıl olacak o iş? zerge karsı terran ve tossun eksiklerini düzelttier. terranın scoutu hallettiler artık kör oynamıcaksın. tossa da air geldi (dürüst olmak gerekirse pek bir işe yaramıcak gibi ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 O zaman eyvallah, ben hots dengelerini hala çözebilmiş değilim beta gelmedigi için. O yüzden sordum baştan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aylar sonra bnet hesabıma girdim hots beta gelmiş. niye mail yollamadı ki bunlar oynardım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ahmedinejad said: aylar sonra bnet hesabıma girdim hots beta gelmiş. niye mail yollamadı ki bunlar oynardım şimdiye kadar. Mail gelmesi lazım beta geldiğinde.Battle.net hesabına bağlı olan adresine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gelmemiş işte, veya gözden kaçtı bilmiyorum. hesaba ekli şu anda hots beta diye. indiriyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 heart of the swarm beta gelmis bana da ama mail yollamis essek herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu account region hatası verdi bana ya. hesapta var gözüküyor, avrupa için olanını indiriyorum ama oyuna girince bu regionda oynayamazsınız diyip us battle net e atıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 asırı fazla fishin olucna bıraktılar mail gödnermeyi beta invitelarda hmm banada gelmiş, herkeze gödnermişler falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Şimdi baktım bana da yollamışlar.Son bir ay kala yollamaları neye yarayacak orası da ayrı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 stress test? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 siz de deneyin bakalım girebilecek misiniz. baya kişi şikayetçi bu region hatasından. blizzard da çözememiş gibi şu anlık. said: Thank you for your feedback. We're currently investigating into this particular issue. Unfortuantely we don't have anything specific we can share with you at this point. We are however closely monitoring the situation and hope to have it resolved as soon as possible. In the mean time we appreciate your patience and understanding with this matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 said: Same here. I contacted support and they said that i don't really have access to BETA. So why the Hell does it show in the Summary? Very nice of Blizzard to waste me some 5 gb of bandwidth and a couple of hour of download, i appreciate it. biri şöyle demiş. lan yoksa kandırıyor mu bizi blizzard. hay allam ya o kadar da gaza geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aynı sorun bendede var, bakıyolarmıs falab işte, yokmudur cozum bulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Çok ilginç region hatası veriyor.EU clientini indirmiştim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bir tek bana yollamadılar herhalde bu betayı.Fazladan beta accountu olan bana ozel mesaj atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 düzelmedi mi hala ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bunların düzelteceği yok heralde. http://www.game.co.uk/en/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-with-free-beta-access-code-190423?pageSize=20&searchTerm=starcraft Burdan alışveriş yapan var mı? Güvenli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ticket açarsan düzeltiyorlar.Ben uğraşmıyorum nasıl olsa bir ay iki gün sonra oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Silmişler betayi benim accounttan eh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aynen.. tam küfürlükler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Arkadaşlar HOTS'ın en büyük saçmalığını açıklıyorum : HELLBAT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar