Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Anlamıyorum valla anlamıyorum. Beta abi bu beta. 35 tane değişiklik yapcaklar tabii. Çıkmamış oyuna 35 tane değişiklik yapmak "tü kaka" olurken çıkmış oyuna 35 değişiklik yapmak neden "Bravo" denilesi şeyler oluyor? Sağolsun Harris üşenmemiş bulmuş koymuş harristhegosu said: hatta usenmedim buldum koydum. gercekten balance icin ugrasilmiş , oturup ciddi anlamda oyuncularin tepkilerine bakilmiş bir patch bole olur. Balance Changes 1.08 TERRAN: Valkyrie: Damage increase to 6 per missile. Acceleration and velocity increased slightly. Build time decreased. Science Facility: Build time decreased. Irradiate research cost increased to 200 minerals, 200 gas. Yamato Cannon research cost decreased to 100 minerals, 100 gas. Missile Turret: Decreased cost to 75 minerals. Factory: Charon Missile Booster research cost decreased to 100 minerals, 100 gas. Dropship: Increased speed. Goliath: Increased ground attack range. Battle Cruiser: Build time decreased. Supply cost decreased to 6. PROTOSS: Dragoon: Build time increased. Scout: Decreased cost to 275 minerals, 125 gas. Carrier: Supply cost decreased to 6. Templar: Psi Storm Damage reduced. Corsair: Disruption Web spell duration decreased. Zealot: Shields decreased to 60 and hit points increased to 100. ZERG: Queen: Decreased build cost to 100 minerals, 100 gas. Ultralisk: Supply cost decreased to 4. Queen's Nest: Spawn Broodling cost decreased to 100 minerals, 100 gas. Hydralisk Den: Lurker Aspect cost increased to 200 minerals, 200 gas. Hydralisk speed upgrade cost increased to 150 minerals, 150 gas. Spawning Pool: Increased build cost to 200 minerals Sunken Colony: Building armor increased to 2. Hit points decreased to 300. Bugün SC2'ye böyle bir yama gelse bütün pro takımlar mal olur. Abuk zubuk işler ortaya çıkar. Bütün buildler muild taktik maktik hak getire olur. Ama biz üşenilmemiş yama deriz öyle mi? Evet ben de kabul ediyorum. Blizzard Zerg'i nerflemekte aşırı geç kaldı ama Harris'in paylaştığı yama gibi bi yama hazırlasa 1 ay içindeki bütün turnuvalar allak bullak olur. Hots yamasının içerdiklerine de baktım. Arada abuk zubuk şeyler var. Ownıç birisini yazmış. Oynasınlar abi. Adamlar betada. Şimdi kurcalamayacaklar da ne zaman kurcalayacaklar? Adamlar gittiler mech'e "Warhound" diye bi gudubet infantry ünitesi getirdiler. İsyan çıktı. Kaldırıldı. 1 hafta içinde zaten yanlışlar ve doğrular ortaya çıkar. Bi sakin allasen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 görünen köy klavuz istemez. adam gibi bir değişiklik fikirleri olsa onları denerlerdi. denedikleri şeylerden akıllarındakilerin ne kadar abuk olduğunu anlıyoruz. bu bölümde bundan sonra ima yollu bile olsa blizz'i destekler nitelikte mesaj görmeyeyim, evinizi bulur yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oha lan 5 gb patch mi olur? fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 huun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 reaperlar ızdırap olacak.Ravenlerin seeker missile ı düzenlerken dotadaki Gyrocopterdan kopya çekmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 muta buffı ilginc olmus. ama thor değişikliği baya sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 patch in ozeti; terranlar bol bol mech oynasin, toss mutaya phoenix yapsin, her oyunda dt ciksin izleyelim. yoksa sacma zaten bunlar on kere degisecek yine. hem air hem ground upg ne lan oyle sey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hem air hem ground upg ksımını anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu arada hunter skeerın yenı halini sevmedim ben, su anki hali daha heycanlı. giredek hızlandırsınlar falan öle bişiler yapsınalar. AAAAQAA! CARPICAKMIIII! heycanı baya sağlam cünkü hunterskeeperda öle 3 sn delayli patlangac olursa aynı heycan yasanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mastere said: reaperlar ızdırap olacak.Ravenlerin seeker missile ı düzenlerken dotadaki Gyrocopterdan kopya çekmişler :) klasik delayli büyü atmaca işte. wc3 te bansheede aynı sekilde possesion atıyo. benzeri bi milyar skill bulabilirsin bi ton oyunda. bi orjinalliği yok yenı mekaniğin. eskisi daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Cuce said: hem air hem ground upg ksımını anlamadım? su iste ; The Armory now only has one weapon and one armor upgrade for both air and ground upgrades for both Factory and Starport units. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 seeker missle su haliyle cok sacma splash aoe damage yok ! ayni yamato cannon gibi 10 range ten 300 dmg vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oha onu görmeiştim.. baya fantastikmiş cidden. bionun üzerinden büyük yük kaldırıcak bu. tvzde de air attack absmıyan terranlar broodlord temizliyomiyodu net bir sekilde. garip bi değişiklik olmus. belliki bi deniyelim bakalım nolcak diye yapmıslar. düşününce, banshee icin air attack anlamlı değil, battlecruiser icin cok anlamlı. ama bilmemkacıncı dakkadaki battle cruiser transition için bcleri basmadan 5 dakka önce air attack almaya baslamak gerekiyoki 4-5 bc cıktığında en azından +2/+2 bitsin, aletler bi işe yarasın. bu acıdan iyi olmus aslında. sorun cıkabilicek nokta vikingler bence. pvt dede tvz dede vikingler su anda göre beleş upg almıs olucak. mesela su anda pvt de collosuslar her zaman vikinglerin önünde oluyolar upg acısından. hatta genelde 2 armor upg önde oluyorlar, bu sayede 2 salvo daha atmaları işlevli kılıyo collosusları, şimdi upg avantajı olmıycak collosusların. benzer durum broodlordlar icinde gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Nekro said: seeker missle su haliyle cok sacma splash aoe damage yok ! ayni yamato cannon gibi 10 range ten 300 dmg vuracak. raven ile harass yapabilicek ama mesela terran, cat giricek 5 rangine queenın snipelayıp kacıcak. ama heycan acısından güzel değil. yeterince aoe var oyunda seeker missile aoe olmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 denemek lazim. cok efektif bir harras unit olacagini sanmiyorum yinede. 150 energy istemesi raven in fiyati falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi Voidray ya, Carrier ya. Allah kahretsin, terran degisiklikleri çok yerinde görünüyor da, üvey evlat oldu iyice protoss. Mutaya hız niye? böyle bir eksiklik mi vardı, bütün probeları öldürüp savasa geri yetişmelerini mi rahatlatmaya calısılıyor anlamadım. hiç duymadımben mutalarım çok yavaş diyen zerg. Tey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benimkiler yavas. yerinde buldum bu karari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bence protossu komple oyundan silicekler on hazirlik yapiyolar. yoksa baska bi aciklamasi yok yani. su halde bile dt rush tutamayacak zilyon tane bebe yine aglicak toss op diye o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sen master ligdeydin dimi hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 100 mineral/100 gaza Dark Shrine yapıcaksınız daha ne istiyorsunuz üvey evlatlar ? Ultralisk Burrow ŞarZ kaldırılmış, ağlıyor muyuz biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 burrow charge ıyıdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Degisikler super blizzardi kutluyorum , bu oyun ne zaman adam olursa oturup kasicam diyordum iste simdi tam zamani. Ozellikle Thor mukkemmel olmus , tam bir RTS unitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ohhh shiii! http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=386472 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Amx6y5u0o_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yildirimokur said: 100 mineral/100 gaza Dark Shrine yapıcaksınız daha ne istiyorsunuz üvey evlatlar ? Ultralisk Burrow ŞarZ kaldırılmış, ağlıyor muyuz biz ? O da çok saçma, çok iyi olacaktı o. Ben istiyorum ultra görmek. IPL'de infestor/broodlord görmekten artık nasıl baydım belli değil. Broodwar çıkarana kadar zerg'ü ynebilecek misine döndü oyun. Nerchio falan koreli dövüyor abi zergle, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ben müziklerine bakarım hacı, gerisi yalan oyun değişiyor, müzik değişmiyor http://www.youtube.com/watch?v=A-0bihoB3Z4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar