Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

inyourmind

Öne çıkan mesajlar

150/150 her oracle yahu, belese atmıyo sonucta. her anda her compozisyonda su anki zınk diye oracle eklemeyin yanı.
düşücekse dediğim gibi süresi değil diğer herseyi düşsün. süresi en unique niteliği su anda.

biğer bütün büyüler anlık, combat süresince en fazla, coğu zaman daha az.

bu uzun sureli alan manipule etme büyüsü, etkisi anlık değil biriken bişi böle cok fantastik yanı. %20'ye ceksinler isterlerse etkisini ama süresi kalsın. ohş nası kodum timewarpu HEPSI ÜLDÜ! olmamalı yanı olay. olay "abi öle bi yerlestirdimki time warpları KUDURDU KUDURDU" diye pis pis sırıtarak etkilemek olmalı rakibi.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi 5 sanşyeye felan düşer o
rangeide düşer
direk terran killer ya
sadece storma karşı deil
colossus snipelamakda imkansız
stutter step yaparsın colossusla

friendly fire verirsin olur biter. time warp indimi gözü kesmiyosa cekilir terran vikingi yoksa tossta kovalıyamaz.
stormdan once zealot meselesi tabi. storm geldikten sonra o storm eninde sonunda atılyıo zaten, ama zealları oyunun cok daha erken safalarında bio'ya karsı etkin kılmak güclü olur.

tabi daha mech gibi olucak hots pvtsi, mech'e karsı etkisiz eleman time warp.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Aceace said:

vsvs. Sonra casuallar tekrar geri dönsün (ki artık lol ve hon oynayan arkadaşlarımla tekrar ortak bir şey yapabileyim.)

yapmayın gözünüzü seveyim. sizin gibiler yüzünden geriye sc diye birşey kalmadı. bu oyun hiç bir zaman casuallar için değildi ve olmamalı zaten.

casualların kalp krizi geçirmeleri falan ne kadar komik geliyor bana şu anda. zamanında kafayı taktığım benden iyi olan adamla haftalarca günde 10 maç atar, 10'unda da yenilirdim, hiç dert ettiğimi hatırlamıyorum kaybetmeyi.

kaybetmeyi bilmeyen erkek bozuntuları yüzünden olmamalı böyle şeyler.

BW hem casuallar hem de hardcorcular için bulunmaz bir nimetti. User map settingste oynadığım yüzlerce maçtan sonra ("Bunker command", "fahişe madness" şu anda aklıma gelen ilk iki isim) Big Game Hunters oynamaya başlamıştım. Daha sonrasında da kafeye tanımadığımız bir adam tarafından getirilen 2 adet replay sonucu hep beraber 1v1'e geçiş yapmıştık. Çünkü oyuna yeterince aşinaydık ve tek ihtiyacımız olan oyunu nasıl oynamamız gerektiğine dair biraz bilgiydi.

Eğer şu anda BW'den sonra yeni bir Starcraft oyunu oynayabiliyorsak bu tamamen casual oyuncular sayesinde. Ha SC2 başarılı başarılı değil orasını tartışırız ama BW'yi bu derece popüler bir oyun yapan, BW'deki pro maçlarının bu derece izlenmiş olmasını sağlayan tamamen BW'nin casuallara yönelikte pek çok içerik bulundurması.

SC2 ilk çıktığı zaman arkadaş listemdeki nerdeyse herkes günde 5-10 saat onlinedı. Şimdi ise benden daha iyi oynayan pek çok arkadaşım dahi abuk zubuk lol, dota2 vs oynuyor. İyi kötü blizzard yine bir expansion yayınlayacak.
"SC2 bitmiştir bundan sonra sadece Starcraft 2 motoruyla yayınlayacağımız Blizzard DotA'yla ilgileneceğiz." dese daha iyi mi olacak?

Demek istediğim şu. 1v1in en üst seviyesi (master ve üstü) tabii ki hardcore oyuncular için olacak. Matchmaking sistemi iyi ya da kötü bunu zaten sağlamaya çalışıyor.
Ama 1v1'in alt seviyesi (Dia ve altı) ile custom maplerin tamamı casualları memnun edebilecek seviyede olmalı. 1v1'de kalp krizi geçiren oyuncu maçı kaybetse DAHİ bir şeyler kazandığını hissetmeli ki oyundan kopmasın. Çünkü kopan her oyuncu başkalarını da beraber götürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

ling de iptal olur lan bu time warp ile. colo herhalde 2, 1 kesin free hit alır linglere. oww katliam gibi.

abı asıl sey yapmayı dusunuyolarmıs, sonraki patchde deneicek sanırım oda. summon unitelerin süresini daha hızlı bitiricek time warp. atıcaksın infested terranlara daha hızlı biticek süreleri, atıcaksın locustun yoluna dana gelmeden hem yevaslıktan hem süre tükenisinın hızlanmasından cucuk olucak falan.

sayılarla oynasınalar kesinlikleki oynıycaklardırda, umarım durationı kısmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sure kısalması yok daha.

yavaslamada, 24 mineral worker'ı 16 worker calısıyomusa donustuyosu yabaca matematiğim yanlsı değilse, ki aslında daha yakın mineralleride göz onunde bulundurursan dahha 20-18 işci olması lazım. gazları %25 etkiliyo olmalı kabaca.

hanı az değil aslında ama saturated baseler için cok bi fark yaratmıycak. yarı süresinde temizlenmiş entomb bundan cok ekonomi eksiltiyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

ya beyler bana hots accountu geldide login olamıyorum. "You are trying to log in using a client version not recognized by the Battle.net service." hata alıyorum ne denediysem olmadı.

direk exeden calısyırıyosan patcher'ı atlıyo abi oyun. launcherla acmayı dene istersen bi, onuda administrayor olarak yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Oymanq said:

ya beyler bana hots accountu geldide login olamıyorum. "You are trying to log in using a client version not recognized by the Battle.net service." hata alıyorum ne denediysem olmadı.

direk exeden calısyırıyosan patcher'ı atlıyo abi oyun. launcherla acmayı dene istersen bi, onuda administrayor olarak yap.

başka account giriyor benimki girmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...