Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tamam benim 5 konserim var bitsin gelecem istanbula. anne çömez turunu falan tamamla ben sana kitaplar alırım öğrenirsin yetenekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Adventure quest "böyle bi karakterim olsun, quest yapayım, questlerden ordan burdan item gelsin, pvp değil de pve ağırlıklı olsun yani. " bunu tarif etmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 böyle bi oyun daha yok muydu ya dragonquest filan diye baya oynamıştım eskiden ama sarmadı şimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yıllar önce bu eskiydi ve dragonstonemu questmi ne diye yenisi çıkıyodu :/ vardı benzeri bişi ps: last played 2100 days diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi çok fena yaşlılık belirtisi şu browser game merakı asfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tabi yav, normal oyunlara kafa yoramıyorum artık bariz işte en son gw2 macerasına girdim ama nasıl zaman ayırıcam, kafam nasıl kaldırıcak bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yaş oldu 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 popmundoya bi bakayım dedim oraya buraya tıklıyorum öyle ne yapacağımı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 mother's wishes diye bi guide var ona bak istersen, yönlendiriyor o biraz seni ama ŞİMDİ BURAYA TIKLA diye gözüne sokmuyor o biraz kötü ahah, oturup okuyorsun filan pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 milanoda başladım interact yapabileceğim adam yok ortada. ama çok sıkıcı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kongregate'te cloudstone diye bişey buldum az önce, çok ciciş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ben de istanbul'da başladım popomundoya bana da yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Antalyada başladım ama hiç zevkli değil gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya ben de kaydoldum sonra bi daha bakmadım açıkçası, seneler önce sarmıştı da tekrar başlamak çok sıkıcı geldi. vurdulu kırdılı bir sürü güzel oyun varken sarmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar