Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens alıcam da

Saeros

Öne çıkan mesajlar

daha önce bi kere göz doktorumdan almıştım herif kazığı takmıştı tabi
bu sene gene öyle bi olaylara girmek istiyorum ama bu sefer kazık yemeyeyim diye internetten sipariş vericem galiba
lensoptik ve lensmarket diye iki yer varmış, buralardan alışveriş yapan var mı hiç? veya başka kullandığınız site var mı tavsiye ettiğiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

"Tatar Ramazan" said:

göz değerlerini tam olarak biliyor musun numarasını demiyorum çapını falan?

valla doktordan aldığım raporlar filan duruyodur bi yerlerde, orda her bişey yazıyodur heralde

Hangi marka kullanıyosun? Raporlarla git al bence neden netten alıyosun ki? Göz bu şakaya gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

BabacumMostors said:

bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte

ahahah. işin garip kısmı da aynı hazneye belirli sayıda lens koyamayan şirketin lensine güvenmen. enteresan.

Ohaaa aynı hazneye mi koyuyolarmış. Helal olsun ahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

o çizdirme olayında gözün üst tabakasını kesip kaldırıp sonra çiziyolardı sanırım. olay bitnce de o tabakayı yerine yapıştırıyorlar. çok iğrençti lan. ameliyattan sonra lens kullanmaya alışmış olmanın verdiği şeyle akşam uyumak için yatağına uzanmış bir şekilde o tabakayı yerinden çıkartmaya çalışıp oynarsın falan ığqeğğğeğğğğ yazmiyim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...