Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 daha önce bi kere göz doktorumdan almıştım herif kazığı takmıştı tabi bu sene gene öyle bi olaylara girmek istiyorum ama bu sefer kazık yemeyeyim diye internetten sipariş vericem galiba lensoptik ve lensmarket diye iki yer varmış, buralardan alışveriş yapan var mı hiç? veya başka kullandığınız site var mı tavsiye ettiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 göz değerlerini tam olarak biliyor musun numarasını demiyorum çapını falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 3 yıldır lensmarket'ten alıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Çapını bılıyosan sorun olmaz bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kaşlar lens?? ozan optik->atasun oldu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 oha ben 75 mi 80 mi ne veriyorum acuvue oasys için. Burda 59 lira diyo. Çin işi olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 "Tatar Ramazan" said: göz değerlerini tam olarak biliyor musun numarasını demiyorum çapını falan? valla doktordan aldığım raporlar filan duruyodur bi yerlerde, orda her bişey yazıyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 capin kadar lens al birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Saeros said: "Tatar Ramazan" said: göz değerlerini tam olarak biliyor musun numarasını demiyorum çapını falan? valla doktordan aldığım raporlar filan duruyodur bi yerlerde, orda her bişey yazıyodur heralde Hangi marka kullanıyosun? Raporlarla git al bence neden netten alıyosun ki? Göz bu şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 doktordan lens alınır mı lan? muayeneni ol reçeteni al git bi gözlükçüye en düşük fiyatı verendn al bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 netten akışveriş çok şakalı nuktedanlı kahkahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bide zaten lensin reçetesi olmaz. Doktorun yazdığı gözlük reçetesidir, çapını optikçi ayarlıyo.. Netten sakat bu işler. 11 yıldır lens kullanan kör bi dostun tavsiyesi olarak al bunu. Valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kullandığın lensin aynısını alabilirsin, sorun olursa ara lensmarketi ordaki insanlar bilgili baya bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Airoptix çoh iyi. 6 aylık 2 kutu hediye solusyonu 140 TL ye aldım. Pazarlık yap kazıklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 BabacumMostors said: bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte ahahah. işin garip kısmı da aynı hazneye belirli sayıda lens koyamayan şirketin lensine güvenmen. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Lensmarket çok iyidir, yıllardır kullanıyorum. Kesinlikle ve ısrarla tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Akito said: BabacumMostors said: bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte ahahah. işin garip kısmı da aynı hazneye belirli sayıda lens koyamayan şirketin lensine güvenmen. enteresan. Ohaaa aynı hazneye mi koyuyolarmış. Helal olsun ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 en güzeli çizdir kurtul büyük rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ben çizdirmeyi düşünüyorum fiyat falan aldım. Ama ameliyattan sonra artabiliir tekrar dediler. Kesin çözüm diil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 o çizdirme olayında gözün üst tabakasını kesip kaldırıp sonra çiziyolardı sanırım. olay bitnce de o tabakayı yerine yapıştırıyorlar. çok iğrençti lan. ameliyattan sonra lens kullanmaya alışmış olmanın verdiği şeyle akşam uyumak için yatağına uzanmış bir şekilde o tabakayı yerinden çıkartmaya çalışıp oynarsın falan ığqeğğğeğğğğ yazmiyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 höhhh tabaka tabaka da milimetrelik bişey zaten direk kaynıyor verilen damlalarla falan nereye oynayacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ben çizdirmeye korkuyorum. Bence henüz olgunlaşmış bir teknoloji değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu kadar super bişeyse neden butun göz doktorları gözluk kullanıyor hala anlamıyorum. Var demek ki bizden sakladıkları bişiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ben de lens alayım diyorum ama göz çapımı bilmiyorum, fakir bi arkadaşım 8.4 al uyar aga yea dedi. nabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Doktora gidiverin çok zor işler diil bunlar. Çapı arkadaşın nerden bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar