xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gece bi satis gerceklestirdim. bu saat oldu hala adam ilgilenmedi. 3 gunu dolduracak gibime geliyor ya da adam öldü. eger gonderi veya iletisim saglanmazsa para bana transfer ediliyor degil mi ? yoksa bu konuyla ilgili gg ye sorayim mi ? cunku bugun yarin kesinlikle kargo yapmasi lazimdi cunku bi arkadasla ulasacak kargo elime rusya da oldugumdan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sorun bildir şeysi var. adam ilgilenmiyorsa falan direk tıkla oraya yaz sorununu adama para akışını gerçekleştirmezler. sonrasında ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 3 gunun dolmasi gerekli anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet benim bahsettiğim sonraki aşamaymış sanırım asdfşl. adam onaylayınca olan şeydi galiba pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ürünü aldıktan sonra satıcı 3 iş günü içinde kargolanması bekleniyor. Eğer kargolanmaz ise satıcı ile 2. günde felan mesaj yazıp iletişime geçebilirsin. Yine de tınlamaz ise 3. günden sonra şikayetini belirtirsin. Kargo felanda yok ise para akışını durdurup sana geri yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bekleyecez. zaman kaybi. peh. tskler. adam kesin pisman oldu. cunku dusuk fiyata birakmis mali olacagi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 paranda bir sorun olmaz merak etme. sistemleri gayet iyi nerden biliyorsun derseniz iPhone appini yapiyoruz su anda gittigidiyorun asdfdsaf baya servisleri ile icli disli olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dun bunu dedim ya... sabahtan beri catlak adamlarin site ve servisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bana da oldu bir kere, parayı geri yolluyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 zaman kaybi tamamen. aslinda profillere "en son ne zaman giris yapti" gostergesi koyulsa muthis olur. alici ve satici icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar