Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Arkadaşlar bir konu hakkında acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. Ben yaklaşık 1 ay sonra İngiltere'ye dil eğitimi için gideceğim. Yüksek lisans için şartlı kabülüm var. Fakat öncelikle 3 aylık hazırlık programında başarılı olmam gerekiyor. Kingston Üniversitesi'nin programına dahil olacağım. Kampüsün adı da Penrhyn Road olarak gözüküyor. Hatta şurada şöyle bir linki var: Penrhyn Road (Pdf olarak açılıyor, 3. sayfada harita var) Konaklama konusu sanırım biraz sıkıntılı gibi. Bazı siteleri geziyoruz kardeşimle beraber. Genelde bir yıllık sanırım kiralama yapılıyor. Kısa dönemli kiralama ve uygun fiyatta bulmak çok mu zor, ben de mi hata var anlayamadım açıkçası. Londra'da yaşamış ya da tecrübesi olan ya da en azından kaynak site bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 /summon di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 selamlar, 2010 yılında kingston üniversitesinde okudum ben de erasmus programı ile. kingston üniversitesinin yurdu var, onun dışında yabancı ülkelerden gelenler için de kingston bölgesinde anlaşmalı oldukları aileler var. ben o ailelerden birinin yanında kalmıştım. kingston üniversite'sinde okuyacaksan londra'da kalman çok mantıksız olur, çünkü trenle bile nerden baksan 25 dakika sürüyor. halbuki kingston upon thames bölgesinde bir yerde kalırsan maksimum 10 - 15 dakika içinde kampüsün oradasın. üniversitedeki erasmus koordinatörlerinden yardım alabilirsin, ya da direk öğrenci işlerine mail çak. çok yardımsever insanlardır, eminim yardımcı olacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bana zaten mail yollamışlar, şu an uygun odalarının olmadığını belirtmişler. O yüzden bazı otellerin listesi yollanmış. Otellere mail attım ama cevap gelmedi hiç. Ayrıca genelde bir senelik anlaşma yapılıyormuş. Ondan dolayı biraz sıkıntılıyım. Yine de cevap verip, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ben 4 ay kalmıştım, bir dönem yani. eğer o aileleri kastediyorsan, 1 sene kalmak zorunda değilsin bir dönem de kalabilirsin. otelleri bilemiyorum. fakat londra astronomik pahalıdır, hiç otel işine bulaşma derim o yüzden. istiyorsan benim kaldığım ailenin telefonunu, ev sahibinin mail adresini falan vereyim bulabilirsem. belki bir kişi kalıyordur bu sene evlerinde, ikinci birini daha alabilirler. ben gittiğimde fransız bir çocukla beraber kalmıştım çünkü (hayır aynı odada değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Kiralama olaylari genelde minimum 6 aylik yapiliyor, haliyle 4 aylik bir yer bulabilmen biraz zor gibi. Bir de kisa sureli olunca istemiyorlar ya da 4 ayligi birden pesin verirsen olur diyorlar. Yurt olsa guzel olurmus ama olmuyorsa suralari bir hatim et derim; http://www.airbnb.com http://uk.easyroommate.com/ http://www.spareroom.co.uk/ Yalniz ozellikle EasyRoomMate ile SpareRoom'da cok dikkatli olman lazim zira scammer/frauder cok fazla. Haliyle adamlarla anlasirken burada birileri varsa senin yerine gidip kisiyi ve evi gorebilecek, baya guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 3 - 6 ay arasi dunyayi dolasmaya gidip bu surede kiraladigi odayi kiralayan aussie - kiwi lerin verdigi ilanlara bak. bulabilecegin en ucuz, konforlu, kontratsiz ve genellikle depozitosuz konaklama secenegini kesfetmis olursun. gumtree.com da bu ilanlara rastlayabilirsin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Tamam, teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Aslında güzel bir yer buldum, fakat işte 1 senelik kontrat imzalama işi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Cok basit ama local shoplarin camlarinda bulabilirsin en rahat, ben 5 ay kaldigim yeri oyle bulmustum. Kisa sureli bulmak icin en iyi yol. Orada birini bulsan bakiverse sana super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 craigslist.bobrek.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yalnız bu siteler genelde oda arkadaşı arama ile ilgili. Açıkçası benim ilk tercihim tek kişilik olacak. Ama yine de teşekkür ederim. Çaresiz kalırsam buradan aramaya başlayabilirim. Fakat, dediğin gibi "fake"ler basmış olabilir burayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Oo iyi yolunmalar o zaman studio bakiyorsan :) aylik 1000 pound cikar gozden en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sipeyskeyk said: Cok basit ama local shoplarin camlarinda bulabilirsin en rahat, ben 5 ay kaldigim yeri oyle bulmustum. Kisa sureli bulmak icin en iyi yol. Orada birini bulsan bakiverse sana super olur. Kardeşimin birkaç arkadaşı ordaymış şu an. Onlara söyledik bugün. Yine de ipleri sağlama alalım. Ne garip dünya. Dandik dandik odalar için Dünya kadar para aldıkları yetmiyormuş gibi bir de o odaları bulabilmek için işkence çekiyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Dediğim gibi birkaç yakınımızla irtibata geçtik. Onlardan birinin kaldığı bir stüdyo daire var. Epey memnunmuş, aylık 800 Pound'muş. İlk 3 ay için benim açımdan ideal diyebilirim. Zaten master başlayınca okul büyük ihtimalle yurtta yer ayarlayacak. Ama temel sorun 1 yıllık kontrat istenmesi. Neyse artık hele bir Londra'dakilerden haber gelsin. Ben de araştırmalara devam edeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Esau said: Yalnız bu siteler genelde oda arkadaşı arama ile ilgili. Açıkçası benim ilk tercihim tek kişilik olacak. Ama yine de teşekkür ederim. Çaresiz kalırsam buradan aramaya başlayabilirim. Fakat, dediğin gibi "fake"ler basmış olabilir burayı. :) Sen seciyosun ne aradigini. Bir de airbnb ile 1 aylik bi yer ayarlayip buraya gelinde ev araman daha mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Aynen, bu siteye biraz göz gezdirdiğimde Kingston Üniversitesi'ne de yakın muhitlerde aile yanı oldukça uygun fiyata güzel yerler var gibi gözüküyor. Ama işte düzgün aile bulmak şart. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bende yurtlara 2 gün geç başvurdum diye evsiz kaldım resmen. Başvurduğum yurtlar 400 pounda geliyodu herşey dahil. Mail yolladılar şöyle Dear Student. We have a limited supply of temporary accommodation in the Student village from the 16th September 2012. We would aim to re allocate you to a permanent room when other students leave through October and November. The cost would be £134 a week in the temporoary accommodation as it is based in the student village. I cannot say where we would then be able to move you to as it depends on student who decide to leave university over the course of the first term. We would try and place you in a accommodation to suit your budget but I cannot guarantee this. Please call us to discuss this option, 0117 3283789. The office will reopen at 9am on Tuesday 29th August 2012 It would be useful when you call if you could have your Student I.D Number ready. ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Aylik 400-500 pound cok degil gencler. Ozellikle Zone 2 icinde kaliyorsa mekanlar sahane bile denebilir. Yemek falan dahilse baliklama atlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 lan bu zone olayi cok scifi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Parasini oderken cok gercekci oysaki. adsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 londra için normal ama bristol için çok pahalı gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aslında kalacak yerleri zone lara göre belirtmek çok doğru değil. sadece metro ve tren ulaşımı için baz alınıyor zone'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Devlet baba master a gönderdiğinde Londra için aşağı yukarı aylık 2800 pound veriyor. Rahat yaşanır mı o parayla orda? Buradaki birikimden tırtıklamak gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Baya rahat yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Stüdyo odalar güzel ama bir yıllık kiralama şartı kötü cidden. Benim ilk üç ay garanti şimdilik. Şu airnb sitesine bakıyorum. Epey kişi evinde bir oda kiralayacak öğrenci arıyor. Fiyatlarda gayet uygun. Fakat ne kadar doğru bilemiyorum. Birkaç sene önce bir arkadaşım aile yanına gitmişti ama evleri çok kötü çıkmış, aşırı pislermiş. Sonra direk ayrılmış oradan, onları da şikayet etmiş. Aile yanında kalan ya da en azından kendi evinin bir odasını kiralayan kişilerin yanında kalanlar var mı? Düşüncelerinizi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar