Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz

Koreanboy

Öne çıkan mesajlar

Nasıl casusluk bu ? Yahu adam il jandarmanın yerini gösteriyor, tugayı gösteriyor. Zaten yeri belli oranın, neyini casusluğu kapısına gitsen yazar il jandarma komutanlığı diye.

Goole mapsdan 70. mekanize piyade tugay komutanlığı yazdım google mapsda çıkdı yeri (askerlik yaptığım yerdiye bakdım). Kuşbakışı bütün tugayın içide görülüyor. Karargahın nerde olduğu, ana girişin nerede olduğu zaten veya kaç girişi olduğu gayet güzel anlaşılıyor.

Hiç birşey anlamadım.

Şimdi turistin biri bana gelse harbiye ordu evi nerde dese bende ona ahanda burda desem casusluk mu oluyor bu?
Sosyal ağlarda paylaş

3 5 tane resim gösteriyo kapısı felan. Iranın yok muymus 3 tane resimc ekicek adamı? Onu geçtim adamlar neden Türkçe konusuyo? Adam belli Kürt Kürtçe konusan kimse bulamamışilar mı? en son ghepsini geçtim böle bu ne bu ne evet çok güzel diye tek tek böle sorarak mı oluyo.

Cidden komik bence epğer İranin casusluk ağı buysa.
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla bilinmeyen var. yorum yapmak zaten -en azından benim için- mümkün değil.

edit : muhtemelen gündem değiştirme falandır. 10 şehit oldu ya, işte hainler bunlar, yine korucular hainliklerini yaptı tarzı bir eğilim yaratılmaya çalışılıyor olabilir. şehit olan korucular basında mehmetçikle aynı değeri görmüyor. ha mehmetçik değer görüyor mu ? ı-ıh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...