Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ya arkadaşlar son günlerde anormal bir iştah açıklığım başladı.Sürkli yemek yemek istiyorum :) Eskiden hiç bir şey yemezdim ama artık o kdr açıkıyorum ki hep yemek yemek istiyorum aslında bu kdr yediğim halde çokta kilo almıyorum ama yinede korkum ileride tombalak bişe olmak :( Ben bu açlığı nasıl kesebilirim.Okulda fln artık bana aç insan diyolar çünkü hep bişeler yiyorum.Napıcam ben nasıl bu iştahı engellicem bi öneride bulunun.Çevremdekiler bir hafta fln abur cubur yemezsen kesilir iştahın diyorlar ama ben dayanamayıp yiyorum.Hani aman yrn rejime başlarım diyen tipler olur ya (ve asla başlamazlar) işte öyleyim :( Normal öğün yemeği yemek istemiyorum ben hep abur cubur istiyorum (çikolata,bisküvi fln) Napıcam ben ya ???[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 herşeyin en kötüsünden al ye sonra yemiyosun bida misal nutella deil alpella al snickers deil sarayın bi gofretini al ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sinckers iğrenç ztn geçen gün yedim kusuodum hiç sewmedim ya eskiden çok dewerdim uzun süredir yemiodum bi ydim ıyyyk...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 onlara harcayacagin paraya bak elinde onu bi kutuya at yavas yavas hehe biriksin iyidir kilon azalcak paran artacak[signature][hline]Silence in the studio!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hmm, herhangi bir sınava falan hazırlanıyorsan, LGS, ÖSS bu normaldir, abur cubur ve özellikle fazla tatlı yiyor olman normal. Kilo almanda ama normal şartlar altında gelişen bir durum ise bu fazla abur cubur yemenin alışkanlık haline gelmiş durumu olabilir sonuçta bir yere kadar çikolata, kola gibi şeylerde kendini özlettiren yiyecekler :p. Bizim ilk okulda dershaneye gititğimiz zaman bir hoca şöyle bir uygulama yapmıştı derste sürekli gizli gizli çikolata yiyen bir çocuğa, gitti o çok sevdiği çikolatadan bir kutu aldı bir gün adama, adam hepsini yedi ve nerdeyse kusuyordu birdahada o çikolatadan yediğini gören olmadı :p Hikaye gerçektir, hocada delidir...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 vücudun ihtiyacı vardır,sende yiyerek bu açlığını gideriyorsundur.ye ye iyidir :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kendini tutmak zorundasin gunde 6 ogun yiyorsan bunu belirli bi duzenle dusur 5 4 3 2yemek yedigin zaman araligini uzat giderek sonra aradan bi ogun cikar bunu yaparken karnin baya kazinicak oruc tutuyomusun gibi dusun boylece tombalak falan olmazsin ilerde :P[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yemek güzel bişeydir hiç bırama yedikçe daha çok hoşlancan ama sonunda bir bakıcan 92 kiloluk bir ayısın[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ya şöyle söyleyeyim olay öğün yememde deil düzensiz yememde.Bi aksam yemeği birde öğle yemği düzenli yiyorum.Sabah okul gittiğim için birinci tenefüs bişeler atıştrıyorum ama öğle yemeğinden sonra özellikle eve gelip aksam yemeğine kdr olan süreçte şeker tatlı vs bişeler yiyorum.Daha doğrusu can sıkıntısından mı bilmiyorum ama hep bişelere yemek istiyorum:Dediğim gibi sadece abur cubur istiyorum:yani canım sıkılıo yapak bişe olmuo hadi yemek yiyim diorum :).Geçen sene lgsye hazırlanıyordum.Ne olduysa o zmn oldu ztn ömrü hayatında doğru düzgün yemek yemeyen biriydim fakat öyle bir iştahım açıldı ki test çözerken hep birşey yiyordum.Sonra alışkanlık oldu galiba yemek yemeye başladım.Birde yazın alanyada teyzemler fln hergün cips ,magnum vs. alırdık.Düşünün günde 3 magnum yediğimiz olurdu herkez ısmarlardı birbirine :) Öyle olunca yemek yemeyi çok sewer oldum.Ayrıca çok kilo almıyorum şu anda hatta kilom normal ama bu gidişle böyle yemeye devam edersem bayaa kilo alırım gibi gelio.[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kessinlikle alışkanlık haline gelmiş, takıntı değil. Reçetenizi yazıyorum o durumda hanfendi; İrade[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Tenya falan olabilir, sakata gelme sonra. Valla 15, 20 metre falan oluyormuş birkaç ayda :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aburcuburları 5-10 kişilk bir grubun içinde ye :) az yersin ama sonuçta yemiş olursun
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Ardeth, 05 Kasım 2004 17:57 tarihinde demiş ki: kessinlikle alışkanlık haline gelmiş, takıntı değil. Reçetenizi yazıyorum o durumda hanfendi; İrade aynen katiliyorum hersey sende bitiyo ne yazikki zorlaman gerek kendini[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
SeraphineValente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bende senin gibiyim takma kfana zamanla geçer en azından öle olmasını umarım...Kimse nasıl ve nereme yediğimi anlamıyo(kısa boylu ve epey bi zayıfım bu arada)ama epey abarıyorum mesela akşam yemeğinin üstüne masadan kalktığım gibi alıp bi ikili ekmeği 15dk içinde yiyebiliorum...Eğer hareketli biriysen hiçbişe olmas yemene bak hem can boğazdan gelir demiş atalarımız bi bildikleri vardır herhalde...:-)
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 zaman ayırabilirsen spor yap derim. evde her gün düzenli olarak 15 dk ayırmak bile çok faydalı oluyor. bende aç bir insanımdır, bünyemden dolayıda kilo almam ama bende de yemek yiyecek şartlar yok. keşke istediğim zaman yemek yiyebilsem.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ye kardeşim bana da aç diyorlar ben de yiyorum. kilo almıyorsan sorun yok bence. ama abur cubur da fazla tüketme.[signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Walla ne kadar faydası var bilmiorum ama yürüyüş yapmayı çok sewiyorum.Evde hergün en az 1 saat fln müziğin sesini açıp yürüyorum.Spor olsun diye deil sewdiğim için ve yürürken rahatladığım için yürüyorum :).Can boğazdan gelir ama bir yere kadar hep ye hap ye gittiğim heryerde ismim aça çıktı ya nedir bu kendimde kabul ediorum açım ve mutluyum ama bu kdr yemek de yemek istemiorum :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 zayıfım, açım, mutluyum. ama şöyle bi 75-80 kilo olmayı daha fazla isterdim. çok hareketliysen kasma bence, abarma, ama yine de yemene bak:) bir öss nubisi olarak ne bulursam yemekteyim evde, gayette memnunum. karnım acıktı yine bu topiki görünce:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bende bu neden şişko diyodum :) belii oldu....[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Şişko??Hadi ordan be sensin şişko aynaya bakta konuş...:)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bende son günlerde son derece açım.. mesela bugün sabah kahvaltıda 4 tost ve patates yedim. öğlene kadar 5 tane dandini kek yedim.. öğlen 3 tost patates yedim şu anda da bir büyük Dominos Pizza Extravaganza yiyiorum.. toplam 5 kutu kola içtim ve şimdi de 1 litre bitmek üzere...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 o gofretleri filan gözüne sok onlar doysun :D[signature][hline]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mıdende kurt murt mu var acaba??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Öne çıkan mesajlar