wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ya benim ufaklığa bi bilgisayar aldık teslim edilebilecek tarih olarak geçen ayın 31ini gösteriyordu. Gidip bayiden almadık ama internetten sipariş ettik hala yeni sipariş yazıyor bi mesaj attım sipariş önceliğine göre yapılıyor mu öyle bir şeyler söylediler bu akşama kadar bişiler yapın yoksa iptal edicem siparişimi para iadesi isteyeceğim dedim ama normalde ne kadar geciktiriyorlar hiç almış olup aynı gecikmeyi yaşayan var mı aranızda? Nasıl çözdünüz sorunu bir de? Şimdiden teşekkürler. ps:ufaklık allahın dağında şantiyede yavrucak sıkılıyordur pek çok, yardım edinde bilgisayarına kavuşturalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yeni zamanda almıştı birisi, oskiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bize 3 ayda gelir demişlerdi 4,5 ayda falan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Oha iptal ederim ki ne lan öyle parayı lönk diye alıyorlar malı 5 ay sonra veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yuh, 3 ayda dünyayı defalarca dolaşabilir o laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Cons'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben stokta var olandan internetten almıştım. 1 hafta içinde gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Akito said: yuh, 3 ayda dünyayı defalarca dolaşabilir o laptop. 2.5-3 k'lık laptobu 1.750'ye alıyorsun ama işte o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 stokta vardı ucuzlamış halini aldıysam iyi öpmüşler beni baya tuzlu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yok ya normal bildiin bastım orj. fiyatını da aldım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Geri dönüş aldım hafta sonuna kadar teslim edilmesi 'planlanmış' gün içerisinde arayacaklarmış. Bu yaptığınız ayıp diyip kapatacağım telefonu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dağıtımı sıraya göre yapıyorlar. hangi internet sitesinden baktın stok durumlarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar