BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gibson les paul çalmaya karar vedim çok pahalı lan, alınacak gibi dğil, zenci gibi pantolonuma sokup çalacağım hem de yada silahlı soygun.. tık diye alacağım gitarı kaçacağım, sigorta şirketi öder nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yaklaşık 3 hafta önce bi yemek yapmıştım daha sonra dersler hastalık filan derken tencereyi yıkamak bi türlü nasip olmadı içine de su doldurmuştum yağlar filan çözünsün kolay yıkayayım diye fakat az önce baktım da her an içinden bi el çıkabilecek hale gelmiş, acaba deneye mi döksem işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bence bakteriler tencereyle birleşip yeni bir yaşam formu oluşturdular dikkat et dediğin gibi içinden bir el çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Saeros said: yaklaşık 3 hafta önce bi yemek yapmıştım daha sonra dersler hastalık filan derken tencereyi yıkamak bi türlü nasip olmadı içine de su doldurmuştum yağlar filan çözünsün kolay yıkayayım diye fakat az önce baktım da her an içinden bi el çıkabilecek hale gelmiş, acaba deneye mi döksem işi 2senelik makarna vardı bizde en son açtığımızda çorbaydı Günlük yoruldum beeee birde sıkıldım konuscak insan yok mu hüoppp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 garip günler ya.ne bok yediğim yahut yiyeceğim konusunda bi fikrim yok. umarım hayat bu sefer limon verir de limonata yaparız. tabii bazen şansı kendimiz yaratmamız gerekiyor (her seferinde süper fazla zorlamak gerektiğinde sıçış oluyor ama işte) her neyse, yavıdi fıkrası ile bitirelim: bi şehirde 3dükkan yanyanaymış. sahibi iddiaya girmişler, en çok satışı kim yapıcak diye. sağdaki dükkan tabelalar hazırlatmış, EN DÜŞÜK FİYATLAR BİZDE soldaki dükkan da bunu görünce tabelalar hazırlatmış, EN SON MODELLER BİZDE ortadaki de küçük bi levha hazırlayıp, koymuş, DÜKKAN GİRİŞİ BURADAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gunluk lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/175/ben-guluyor-muyum_211763.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kirk yabar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Üstteki reklama da baya baya alıştık ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 copry said: Gunluk lololo Yo yo ma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Wazzap matta faka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yo homiee wazzaaaaaaaaaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 günlük dün iki limon yedim bugün kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Olur mu len limon kansere iyi geliyordu en son, sana limon diye başka şey vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 çin limonudur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk kaza mı yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gecmis olsun kuzum yaaa :( Dur ariyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 geçmiş olsun nasılsın var mı sakat bir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yok allaha şükür sağ ön tampon gitti sadece irem telefonu arabada unutmuşum kuzu arama boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aradim ama acmadi araba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben ne zaman kaza yapsam sadece öbür arabaya bişey oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 neyse iyi bari geçmiş olsun tekrardan kaza nası oldu meraklandım bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 @copry şoktadır dudağı patlamış o kadar elleşme sabaha tekrar ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O da insan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aaah ah ben de yan bahçeye girmiştim arabaylan hoş şimdi o başkasının oldu, başka bahçelere giriyor artık :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar