wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 copry said: Hako , muayenehane diyosun diyosun ortada bisi yok yeme bizi artik:( Valla Berkcanla konuştum şartlar bence çogzel ama olur mu öyle bilemedim bakmak lazım. Oturup konuşalım senle de ne istiyorsun neye ihtiyacın var mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lyv said: e hani geliyodun istanbula ya geldiydim aslında sonra şirket beni ankaraya gönderdi sonra bişiler oldu fln şimdi ankarada başka bi şirketteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 tamam artık evlendirelim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kozalak said: Copry istanbulda is buldun mu sen ya? 20likleri çektirmek için gelebilirim. Daha is aramadim kozalak atamalari bekliyordum ama kurbandan sonra basliycam bakmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lyv said: tamam artık evlendirelim seni selçuk'a uygun bi talip var mı aklında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ino yu düşünüyoruz biz narutodan Bu arada işler geldi dağ gibi ama çok yüklenmiyorum kendime şimdilik. Aferim bana günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 tatar bulcam ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 özbek, kazak falan isterseniz temin edeyim diyeceğim onu da yanlış anlayacaklar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben yinede azeri kizi derim. deli güzel oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lyv said: tatar bulcam ben ona Cekik gozlu nesli suregelsin tabi . Off ne tatli olur cocuklari yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 işleri büyüttüm günnük JD 1,75lt çıkarmış , sanırım beni artık öldürmek istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ohaaaa minimum 2 ay daha boş geçecek. Yapmam ki anasını satayım bi keriz biz miyiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 copry said: Lyv said: tatar bulcam ben ona Cekik gozlu nesli suregelsin tabi . Off ne tatli olur cocuklari yalniz. Bi tanesini de bana verirler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Pek iyi bi fikir değil bence o O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 motorla gezintiler; rüzgar, korna, benzin, motor sesi, tel kafeslilerle kavga, motorlularla selamlaşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 En birincisi moturlularla selamlaşma ama dimi? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben de bisikletlilerle selamlasiyorum sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 en birincisi şerit kapatıp grupla gitmek şimdilik 2kişiyiz ama kalabalık gruplarla mükemmel olucağını tahmin etmek zor değil :D bisikletlilerlede selamlaşıyoruz bütün 2tekerler kardeştir. ama kask falan takmıyanları kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 8-10 kişi bi mekana gidin bir de onun tadını al çete styla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 full set 2kişi gidince bile tadı başka oluyo kadro kalabalıkken gidince herhalde mekanı boşaltırlar ashdasha XD şu ehliyeti alayım seneye güneye inecem bir grup ayarlamak lazım 8-10kişilik yavaş yavaş inecen sırtta çanta çadır falan offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 o değilde sabah kaza gördüm küçücük cocuk 18belki vardır gitmiş motor kendide yatıyordu boyunluk falan takıyorlardı yüzü kan içindeydi. Artcısıda vardı o da ambulanstaydı çok üzüldüm daha dün cocugu görmüştüm bu böyle çok gidemez demiştim dediğime üzüldüm keşke kask taksaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hızlandırılmış doğal seleksiyon. kask takmayacak kadar kazkafalı iseniz doğa asfalt karşısında bu savınızı test etmek isteyebilir. henüz kazanabilen çıkmadı. maçı izleyim diye döndüm ama geberiyorum şu anda lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben test ettim onayladım sdf NolaxThensbane said: full set 2kişi gidince bile tadı başka oluyo kadro kalabalıkken gidince herhalde mekanı boşaltırlar ashdasha XD şu ehliyeti alayım seneye güneye inecem bir grup ayarlamak lazım 8-10kişilik yavaş yavaş inecen sırtta çanta çadır falan offff Önümüzde ki yaz yurtdışına çıkmazsam 2 haftalık falan düşünüyorum bi gezi kısfmet olarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kozalak said: Ben de bisikletlilerle selamlasiyorum sdfdsa sdfsdf aynen la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lyv said: tamam artık evlendirelim seni ahah tehlikeli bicimde cok duymaya basladim bu lafi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar