Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

Hako , muayenehane diyosun diyosun ortada bisi yok yeme bizi artik:(

Valla Berkcanla konuştum şartlar bence çogzel ama olur mu öyle bilemedim bakmak lazım. Oturup konuşalım senle de ne istiyorsun neye ihtiyacın var mehehe
Mesaj tarihi:
kozalak said:

Copry istanbulda is buldun mu sen ya? 20likleri çektirmek için gelebilirim.

Daha is aramadim kozalak atamalari bekliyordum ama kurbandan sonra basliycam bakmaya.
Mesaj tarihi:
copry said:

Lyv said:

tatar bulcam ben ona

Cekik gozlu nesli suregelsin tabi . Off ne tatli olur cocuklari yalniz.

Bi tanesini de bana verirler artik
Mesaj tarihi:
en birincisi şerit kapatıp grupla gitmek şimdilik 2kişiyiz ama kalabalık gruplarla mükemmel olucağını tahmin etmek zor değil :D

bisikletlilerlede selamlaşıyoruz bütün 2tekerler kardeştir. ama kask falan takmıyanları kınıyoruz
Mesaj tarihi:
full set 2kişi gidince bile tadı başka oluyo kadro kalabalıkken gidince herhalde mekanı boşaltırlar ashdasha XD

şu ehliyeti alayım seneye güneye inecem bir grup ayarlamak lazım 8-10kişilik yavaş yavaş inecen sırtta çanta çadır falan offff
Mesaj tarihi:
o değilde sabah kaza gördüm küçücük cocuk 18belki vardır gitmiş motor kendide yatıyordu boyunluk falan takıyorlardı yüzü kan içindeydi. Artcısıda vardı o da ambulanstaydı çok üzüldüm daha dün cocugu görmüştüm bu böyle çok gidemez demiştim dediğime üzüldüm keşke kask taksaydı.
Mesaj tarihi:
hızlandırılmış doğal seleksiyon.

kask takmayacak kadar kazkafalı iseniz doğa asfalt karşısında bu savınızı test etmek isteyebilir.

henüz kazanabilen çıkmadı.

maçı izleyim diye döndüm ama geberiyorum şu anda lan.
Mesaj tarihi:
Ben test ettim onayladım sdf

NolaxThensbane said:

full set 2kişi gidince bile tadı başka oluyo kadro kalabalıkken gidince herhalde mekanı boşaltırlar ashdasha XD

şu ehliyeti alayım seneye güneye inecem bir grup ayarlamak lazım 8-10kişilik yavaş yavaş inecen sırtta çanta çadır falan offff

Önümüzde ki yaz yurtdışına çıkmazsam 2 haftalık falan düşünüyorum bi gezi kısfmet olarsa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...