cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 "nutella yerim" said: dasaa http://ijr.sagepub.com/content/20/9/765.abstract gunde 5 tane sundan okuyorum,bana bak kendine cekidüzen ver,kapıcı tekmesi atmayım sırtına Robot yazıyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Reklam montajlamaktan nefret ediyorum lan. 3 tane bekleyen iş var. Elimi süresim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çok atarlıyım, wohoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sevgili günlük, önce hastalık, üstüne dishonored, bi yandan dersler falan derken evi bok götürüyor şu an. bi de yarından itibaren çok işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 naber günlükkk ölüyom yorgunluktann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 allahım ben de,bi sırtımı çiğneyen olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şevkatli ellerin yaptıgı işi bu ruhsuz makina yapamaz dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ACIMAZSIZ ELLERİM VAR BENİM! ANLIYOR MUSUN! SOĞUK, DOKUNDUĞU HER ŞEYİ YOK EDEN! ŞEFKATİN Ş'Sİ YOK BU ELLERDE! ÖLÜM YAZIYOR ÜSTÜNDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaayı menapozlu teyzelere yollucam paraya para demicem niahahahahah! bonibon dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 beyaz gömleğimi giydim, papyonumu taktım. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: ACIMAZSIZ ELLERİM VAR BENİM! ANLIYOR MUSUN! SOĞUK, DOKUNDUĞU HER ŞEYİ YOK EDEN! ŞEFKATİN Ş'Sİ YOK BU ELLERDE! ÖLÜM YAZIYOR ÜSTÜNDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+see+what+you+did+there+_7feaf4530fd50962f66b187f563ef2e9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: ACIMAZSIZ ELLERİM VAR BENİM! ANLIYOR MUSUN! SOĞUK, DOKUNDUĞU HER ŞEYİ YOK EDEN! ŞEFKATİN Ş'Sİ YOK BU ELLERDE! ÖLÜM YAZIYOR ÜSTÜNDE! norvecli balıkcılar gibi olasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 öyle demeyin bence elleri pampık gibidir bol bol krem kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mr_Hand said: dasaaa said: ACIMAZSIZ ELLERİM VAR BENİM! ANLIYOR MUSUN! SOĞUK, DOKUNDUĞU HER ŞEYİ YOK EDEN! ŞEFKATİN Ş'Sİ YOK BU ELLERDE! ÖLÜM YAZIYOR ÜSTÜNDE! deşifre etme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bütün gün uyursan gece uyuyamazmışsın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 starfucksta hatun beğendim gidip alalım onu biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kahve yapmayı beceremez o boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 cok yorgunum yapılacak cok is var keske uyumama gibi bir luksum olsa sadşlkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 uyarıcı al yasal olarak kafein yasal olmuyan...neyse bulursan bana da haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 uyarılmakla da bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aslında ben o tarz seylerle uyarılmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 günlük mikrodalgada çay yapan arkadaşım var lan. çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 niye mutlusun ki kahrolman gerkmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar