Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 mutfagimiz var hemde baya iyi. sanmiyorum zanzibar yemeklerinden bisey ciksin.ciksa kesin koyardik.benim ilk gidisim ama bizim ekipten 15 defa ziyaret edilmistir rahat. tek soyledikleri sey baliklari pisiremedikleri.ziyan ediyorlarmis hep eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sokakta yemişler onlar.. balık zaten başlıca bir konu konu. sen pizza'ları es geçme.. öyle sadece sokakta yediğinle de kalma.. bide pizza diye börek gibi birşey yapıyorlar. pizzadan kastım da o değil. şöyle kağıt gibi incecik kocaman hamurun üstüne yaptıklarından bahsediyorum. bunun içinde alacarte takılman lazım lol neyse iyi keyifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 güzel ülkemi ve bizleri de unutmayalım tabii ve hemen günün yemek tarifini verelim günlük. yemek : tavuk sevinci 4 adet büyükçe patatesi iyice yıkayın. bir tanesini diğerlerinden daha iyi yıkayın. geri çekilin ve hayatınızda bazı şeylerin daha iyiye gidip gitmediğini kontrol edin. suçu iyi yıkadığınız patatese atın. eve tavuk sipariş edin. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Veee şimdi canım pizza çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 coco said: güzel ülkemi ve bizleri de unutmayalım tabii ve hemen günün yemek tarifini verelim günlük. yemek : tavuk sevinci 4 adet büyükçe patatesi iyice yıkayın. bir tanesini diğerlerinden daha iyi yıkayın. geri çekilin ve hayatınızda bazı şeylerin daha iyiye gidip gitmediğini kontrol edin. suçu iyi yıkadığınız patatese atın. eve tavuk sipariş edin. afiyet olsun. bi an dasaa yazıyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 coco benim dişi versiyonum zaten. benim fakeim coco. hayır abi! zanzibara gitmeyen bi ben varım diye burada ezik ezik oturuyorum ben de. hayatımda neden bişiler iyi gitmiyor diye patateslere bakıyorum. cevap vereceklerini sanmıyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 harun abi -2sn es var burda- he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 - hadi gel "harunabi"yi övelim abee. - yeni övdüm be canım. harun abiye yem olacaksın o tazmanya ellerinde Fistan! senden geri kalanlardan da fistan diktiricem bu arada kendime. ardından bugünnegiysem de olümsüzleştiricem, aşırı doz "konbin" kelimesiyle zehri akıtıcam tüm harunabi sevenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bitmeyen telefon konuşmasını sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 İşler güçler işler güçler Çok çalışıp kazandığım parayı yiyemicem..ama bi senko gibi değilim..ankaraya tasıncam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ne kada da tatli bi o kadar yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ye abi bence, kaç kere geleceksin dünyaya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 HAYATIM OLMUS ISLEER GUCLLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ne kadar da değişik bir o kadar ilginç peh peh peh peeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ne kadar da psişik bir o kadar hisli tey tey tey tey teeeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Dubai'ye uçuyorum simdi. Acaba nasıl bir yer çıkacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Havani yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 KipsB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 çok yorgunum çok yorgunum çooooooook yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yes, milord? More work? Okidoki. Work, work. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 günlük şu haberi gördüm mutsuz oldum http://www.haberturk.com/gundem/haber/785385-oral-seks-cinayeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 NolaxThensbane said: İşler güçler işler güçler Çok çalışıp kazandığım parayı yiyemicem..ama bi senko gibi değilim..ankaraya tasıncam ben accık aklın varsa gelme bence ankaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sen ne hain ne pis bi adam oldun öyle ya? Bir de dün aradım ama telefonların kapalıydı yine köşene çekilip emo müzükleriyle ağladın mı ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 jarji bitmiş telefonların eved ikisininde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar