dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evet mimari proje çizdim landscape yarattım -god mode on- heykelini bile diktim hatta sonra araba çarpıyordu az kalsın. sağ topuğuma vurdu ki evet sakat olan bacağım o idi. ama ondan kurtuldum 2 elektrik kesintisinden kurtardım dosyaları 20:00den önce çıkacağım sanırım. son olarak keyifle yemeye başladığım elmanın içi deli gibi çürük çıktı. özetle berbat bir gündü. ve lanet olsun ki yine hayatta kalmayı başardım. 1-2 sc alıp eve gidip yatayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kendine hizmetçi tut dasaaa, gündüz ev işi yapar akşam da gezersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 uzaklardan gelen etkili bir şut gibi gözükmüştü oysa... bu da gol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa bize gelsene otururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dizi kırık yürüyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 wastyrx said: Kendine hizmetçi tut dasaaa, gündüz ev işi yapar akşam da gezersiniz =) 2gündür bokum çıkmış şekilde geliyorum. bana filmlerde milleti tedavi ettikleri tanklardan lazım. gelince içine girip sıvı içinde uyumalıyım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Balkona çıktım arı kovaladı korktum kaçtım kurtuldum. 26 yıldır aynı hikaye . Bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Sushim gelmiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ben gidiyorum hadd kendinize iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 copry said: Sushim gelmiş günlük nan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bugün doktora gittim günlük, ordan oraya koşturdular, röntgendi kayıttı zarttı zurttu en sonunda iki tane ilaç yazdı doktor. eğer ayağım iyileşmezse hastaneyi basıp katliam gerçekleştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mr_Hand said: copry said: Sushim gelmiş günlük nan?! Yiyesim geldi anlamında, gel sushi arkadaşım gel de yiyelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gel park caddesine madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 şuşuko mu vardı park caddesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hay ben senin öm kutunu yakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 RENDERFAAAARRRMMMMMMM!!!!!!! ._.? fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bugün çok yoruldum ama çok güzel oldu. yalnız yarın sabahki ders yalan olucak sanırım, ama keşke olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 okullar açıldı mı lan sdf imma shooting photons imma raytracing im bored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 açıldı abi ama hala beslenme çantası alamadım arkadaşlarım dalga geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 muz götür, yerlerini bilsin fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi adam meksikada okuyor. okulun girişinde o muzu poposuna sokarlar çocuğun popona girmeyecek bişi götür sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 okula atla gideyim havam olsun dedim hala oturamıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi ata binmek öleymiş ama. ilk bindiğinde bacaklarına falan kramp giriyor diyorlar hep. hani 1400km yolu at sırtında gidince haliyle bacaklar uyuşur bikaç gün. geçer ama dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar