goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çalışmak iyidir ya. en azından boş geçmedim diyosun uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 peki ya hayatı boş geçiyosak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 onu ben hergün yapıyorum. en azından bugün de yorulmadım diyorum uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Cenaze havası var günlük ancak hiç yağmur yağmayacak gibi de ketum duruyor, derdi nedir bu sonbaharın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi 4 aydır temizliğe gelen temizlikçinin adının suzy olduğunu şimdi öğrendim.. ben hep sezen falan diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şunu bulduğum iyi oldu günlük: http://thesurrealist.co.uk/feedback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Koymuşum çocuğu sınavda günlük. Aferim bana afgasyjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yapmadığım tek landscape design kalmıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inanılmaz bir uyku bastırdı yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 lan 2.dönem derslerine bakayım dedim en seçsem bilemedim danışmana mail attım penisinde olmadı pek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 geodesic sphere ları kimya biyoloji falan gibi bi tema ile bağlayabilir miyim lan? heykel demiş ama ancak dome yapabilirim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 whuttt?ne kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa said: geodesic sphere ları kimya biyoloji falan gibi bi tema ile bağlayabilir miyim lan? heykel demiş ama ancak dome yapabilirim şimdi Olm istifa et lan. Valla bak ekmek parası falan da salla gel buralara buluruz bişiler Aeeaa yarın gidiyor muşum ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inan bana düşünmüyor değüilim an itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Az kaldı bugün de bitiyo günlük. Haftasonu istanbula gidip süpriz yapsam mı derken singapura gitmeden , cumartesi gece olduğunu öğrendim uçağın , yani bu hafta bitse de olur bitmese de ; haftasonunu iple çekmiyorum. Onun dışında dişim hala ağrıyor dikişlerimi aldırdım da yaram daha baya kapanmazmış :/ ona da canım sıkkın , günde 8 ağrı kesici alıyorum nerden baksan , House ' u geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sence buraya yazdıktan sonra sürpriz olacak mı huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 foto mak alcam kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Olmayacağı için yazmışımdır belki? Pınar beynine iyi gelmemiş dostum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kan beynimde değil sen pınar dediğinde!!!!!! okumuyorum bile yazılanları bakıp yazıyorum. çok uzun süredir hiçbişi okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi de gerizkealılar la uüğraşma kısmı var SALAK adam..üstüne basarak tekrarlıyorum, SALAĞIN ÖNDE GİDENİ GERZEK adam. bana verdiği kataloğu geri istiyor. neden? çünkü salak... ulan katalog dediğine bakarak ben ürü seçtirtiyorum sen mal satıyorsun.. her neyse, 2kere gelmesine rağmen yolu bulamıyor. dahası da var. adama adres tarif ederken diyorum ki, şu binayı geçmeden hemen önce. bak bilmem ne yolu var. ORAYA GİRME! aptal ne diye arıyor. Abi ben bilmem ne yoluna girdim. buradan sağa mı dönüyorum. BEKLE SEN. GELİP KESİCEM SENİ ORADA LAN! demedim tabii.. abi ben sana oraya girme demedim mi? diyip sakinliğimi kormaya çalışırken bunu yazdım işte. yol tarifi yapıyoruz şimdi... salak lan salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ttnet-turkcell-polis üçlüsünden tek bir sms daha alırsam kendimi keseceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Altın salısına bekliyorlarmış günlük, kısır var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 maça gelmeleri sat altın günlerine git. güzel tercihler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Altın salısı abi, banka yapıyormuş afsagjd Bir de beenmiyoruz olm seni yani napalım denedik en azından öyle partiler yapıp evde çağırmaya gelmiyoruz yani yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 büsürü kız da gelcekti halbüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar