Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sınav pratik :) eksik yerlerine yorum yapıp yardımcı oluyorum zaten yav, biz de geçtik oralardan sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.einslive.de/bilder/mediendb/1live/aktionen/termine/1live_partys/1live_liebesalarm_party/img/keyvis_liebesalarm_party_wdr_g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ortopedi bölümü 3 ekime randevu verdi gidip gösterelim aşık kemiğimizi bakalım ne çıkacak günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Archangel_ said: sınav pratik :) eksik yerlerine yorum yapıp yardımcı oluyorum zaten yav, biz de geçtik oralardan sonuçta :P Dönem kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genelde mini mini birlere bakıyor ama bilemedim daha okul başlayalı ne kadar oldu ki sınava giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1-2-5 lere giriyorum hakocum. 5 leri sakladım senden(kurt-kuzu hesab) :D bir de ne okul yeni başladısı olum dalga mı geçiyorsun, burası diş hek fak. halen 2011-2012 eğitim öğretim yılının sınavı bu :) @copry; mini mini 1 ler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 pazar günü çok güzel bir kızla çıkcam,liseli genc kız gibi heyecan yapıyorum tam bir malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Döküm yapıyo muyduk 1 in bütünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 siz yapıyo muydunuz bilemedim ama sınav yontu+döküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Archangel_ said: 1-2-5 lere giriyorum hakocum. 5 leri sakladım senden(kurt-kuzu hesab) :D bir de ne okul yeni başladısı olum dalga mı geçiyorsun, burası diş hek fak. halen 2011-2012 eğitim öğretim yılının sınavı bu :) @copry; mini mini 1 ler bunlar Arkadaşım olacak bir de ya, 5ler dediğin mezun sayılır olm niye böyle yapıyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Archangel_ said: siz yapıyo muydunuz bilemedim ama sınav yontu+döküm Yapıyoduk biz de , kolay gelsin zor işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "nutella yerim" said: pazar günü çok güzel bir kızla çıkcam,liseli genc kız gibi heyecan yapıyorum tam bir malım aslında "emergency nutella" tasarımı yapılmalı bunun ama... http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185041_10151454729462785_1437142025_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ne gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 pms miyim dedi! ALLA ALLA YA! dostuma sen tavsiye ver. çikolata değil. gider bakkaldan alır çikolatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben epic baydım... feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 @hako; yanlış anladın, kurt olan onlar, kuzu sensin, seni koruyordum :P @copry; 3 tane tek ders öğrencisi var ya, bi milyon tane hastam varken şurada yaptığım bildiğin zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "nutella yerim" said: ne gibi heyecana iyi geldiğinden lol. bi de ben her türlü nutella'cı olduğum için tasarımı böyle olsa dedim.. ayrıca çikolata maskesi yaparken de kolaylık sağlar orada burada. bu arada pazar için bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 eyw,umarım sıcmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben bunları buraya koyayım. sahibi gelir alır. http://zipmeme.com/uploads/generated/g1336193088436200333.jpg http://cf.chucklesnetwork.agj.co/items/1/2/1/0/6/2/invites-jewish-girl-for-dinner-cooks-pork.jpg http://i.qkme.me/3oklz5.jpg http://i.qkme.me/35qle5.jpg http://i.qkme.me/3pooz2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Archangel_ said: @hako; yanlış anladın, kurt olan onlar, kuzu sensin, seni koruyordum :P @copry; 3 tane tek ders öğrencisi var ya, bi milyon tane hastam varken şurada yaptığım bildiğin zaman kaybı Hea öyle olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 wastyrx said: Archangel_ said: 1-2-5 lere giriyorum hakocum. 5 leri sakladım senden(kurt-kuzu hesab) :D bir de ne okul yeni başladısı olum dalga mı geçiyorsun, burası diş hek fak. halen 2011-2012 eğitim öğretim yılının sınavı bu :) @copry; mini mini 1 ler bunlar Arkadaşım olacak bir de ya, 5ler dediğin mezun sayılır olm niye böyle yapıyorsun =( Dişhekfak kızları da güzeldir , dolcavita tarzlı ama güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "nutella yerim" said: eyw,umarım sıcmam sıçmazsın. delikanlı adamsın yenilgiye odaklanma. kaldı ki yenilsen bile O KAYBEDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 orıueuyoweruıyope verin gazı bakalım,pazar gecesi bir başarısızlık hikayesi yazmayım buraya da jksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 normal de heyecan yapmazdım da,kız gercekten cogzel,boun da okuyo,yabancı sonra bir de kendime bakıyorum sdklhlşsdkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Profil resmindeki mi? Gerçi o ev arkadaşın kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar