cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Du gelmişken 1000 yapiym bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 BİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj: 413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 topicteki mesaj sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kavurma said: dasaaa said: yine bir kötü gün daha.. seni ilk defa bu kadar durgun görüyorum umarım bir problem yoktur dasaaa abi hep tutulmamam gereken insanlara tutuluyorum gibi bi durum var işte. bakalm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o banada cok oluyo dasaaa, sıkma canını gün gelir sende seni seven birini seversin belki bir kişiye geç kalırsın ama bi daha kimse için erken gitmeye çalışmazsın ben en son şu 4 şarkıyı loopa aldım 3 gündür dinliyorum acıdan http://www.youtube.com/watch?v=OUFzhjCh-Ug http://www.youtube.com/watch?v=pw7jG6UujhQ http://www.youtube.com/watch?v=jsUG0KoGO8w http://www.youtube.com/watch?v=DrL_Gdh5scQ cok daha beter durumdayım yani, o yüzden kendini cok üzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 cicibeybe said: Bit ulan konya biiiiiiiiiiit Mesailerden kurtulayım bursaya geçeyim iskender yiyeyim of ben yarın gidicem ki uludağ kebapçısına, 1.5 yoğurtlu iskender offffffffffffffffffffff, iyi kaçıcak o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 poverty world record holder yerinde durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dasaaa said: kavurma said: dasaaa said: yine bir kötü gün daha.. seni ilk defa bu kadar durgun görüyorum umarım bir problem yoktur dasaaa abi hep tutulmamam gereken insanlara tutuluyorum gibi bi durum var işte. bakalm :/ demin bana facebooktan mesaj attı ben miyim la yoksa o? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi seni hiç sevmiyoruz ama biz!!!!! en üstlerdesin diye laf attım sana. tacizlerim devam edebilir. ADINI DEĞİŞTİR! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 goldbären said: poverty world record holder yerinde durmuyor "ekmek peşinde bir ömür- sonuç: fail" kitabım yakında tüm kartoncularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 erken kalkmak istemiyorum ya:(1-2'ye master dersi koyan zihniyeti kınıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 az önce tanımadığım bi numara aradı. genç bi kız sesi niye fotoğrafları çoğaltmadığımı, ne zaman getireceğimi sordu. uyku sersemliği ile sen kimsin ne? demek yerine, taemam öğlean hallederiz gibi bişeyler dedim. bekliyorum dedi kapattı. ışıklar bilgisayar açık kalmış. ne güzel bir sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 biz de bekliyoruz fotoğrafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 harbiden bekliyoruz abi. bu arada kadın foto dediğinde keşke "emeğe saygı +rep" deseydin "güzel paylaşım" falan da deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 20 liğimi çektirdim yüzüm şişti dişim ağrıyo , çok kötüyüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH tamam gülmemem lazım ama dişçinin diş yüzünden acı çekmesi gerçekten çok komik ve eğlenceli. IN YOUR FACE DİŞÇİ!!! aahahhahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kaç yaşındasın? İnsanların acılarıyla dalga geçmek çok seviyeli bir davranış , gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 çok uykum var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 güne 4chan ve sepultura kombinasyonu ile başlamak nays... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 5yaşındayım T__T pardon. özür diliyorum. geçmiş olsun kıhhhhıhıhıh... ehehehhe tamam üzgünüm... -___- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ne demişler terzi kendi söküğünü dikemez veya başka bir deyişle dişçi kendi dişini çekemez kikikikiki geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kendi dişimi çekebilsem böyle olmazdı zaten :( , teşekkür ederim . Kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ben istemli olarak gülmedim baskı altındayım dasaaa beni tehdit etti gülmezsen banlarım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar