darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 @copry Nerde bulunur bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ayyaaayyyiieeeooo!!1 sporumu yaptım mışıl mışıl uyumaya hazırım laaan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 darkwingduck said: @copry Nerde bulunur bu meret? Annemde buluyorum ben de baya pohpohlama ve acindirma uygulamam lazim. Ankarada yok ama nerde var bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: wastyrx said: utopia said: ofise gelince sosyallesmekten insan gibi calisamiyorum, hele sabah hic odaklanamiyorum, ogleden sonra abanip gec cikiyorum. evde kalinca asosyallikten cilgincasina 12-13 saat yerimden kalkmadan sapik gibi ac susuz calisiyorum. bunun oluru arasi ne arkadas ya dfg. Bi kahve içip sohbet edelim geçer =P Aa yüzük denmiş yetişemiyorum sizin hızınıza ben hiç yea ahfgashda hepinize mavi boncuk dagitiyor olabilirim, fakat butun bunlar kalbimin gercek sahibinin sukrum oldugunu degistirmez arkadaslar. he`s the one. kusura bakmayin. dasaaa said: şükrü hepimiz için the one nooluyo lannnnnnn haaa one demişiniz, benim nick 0ne'ydi pardon.. devam edin. Gülerken gözümden yaş geldi..... Supradyn said: valla ne yalan söyleyim ben bile kayarım şükrüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 selam, insanin burnu buyuk olunca kapidan gecerken sikinti oluyomus gercekten, kapiya sigamadim ya la. selin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sukru <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 neyy selin mi ben niye tanimiyorum yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 tanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 selincim ben varken şükrü mükrü demen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 copry said: darkwingduck said: laz böreği sen ne güzel şeymişsin Allah kahretmesin emi , canim cekti yaaa:( yemedim nasıl bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 patatespresi said: ben eski kız arkadaşımı arayım hohoho ooohhhh haah aaah diyip hızlı hızlı nefes alıp verip kapatıyorum. joker misin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aushdsdf edit: lan bu ara sinirlerim bozuk ota boka gülüyorum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ginaly said: selincim ben varken şükrü mükrü demen olmamış. utkucugum, durumu biliyorsun, sen de benim kadar gercekleri goruyorsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 "nutella yerim" said: copry said: darkwingduck said: laz böreği sen ne güzel şeymişsin Allah kahretmesin emi , canim cekti yaaa:( yemedim nasıl bir şey Abi böyle anlatınca onney laayn?! oluyorsun ama yiyince tepsi tepsi gidiyor. Börek düşün içine sütlü fındıklı neyim harç koy ye. Tatlı börek yani en basitinden ama mükemmel. Sparkcaster said: laz böreği ne ya uyyyy Dünyanın en güzel tatlılarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oo çok güzelmiş beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 o neki öyle vicik vicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Valla şimdiler nasıl yapıyor bilmiyorum ama annanem yaptığında 1 günde 1 tepsi bitiriyorum hemen hemen o yüzden bi tepsi bana 1 tepsi diğerlerine yapıyor ben kendiminkini bitirip onlarınkine sulanıyorum o derece güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sabahleyin annemin odama gelip oğlum kalk geç kaldın demesiyle yataktan fırladım. saatime baktım. saat 07:44 idi. giyindim dişlerimi fırçaladım. beraber servisle gittiğim arkadaşımı aradım. o an da öğrendim gerçeği. telefonum bana oyun oynamış ve zamanı 20 dakika ileri almıştı. peki ne olmuştu bana böyle? cevabını az önce öğrendim... telefonum beni nasıl kandırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kafalar iyi mi BURAYA KÜFÜR KOY ne zaman 2013 oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 biz 2023'de yaşıyoruz ve tüm dünya benim etrafımda dönüyor haberin yok mu? 2013 müş meh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 güneşimsin bi tanem. şimdi bana şu kitabı ver o halde lanet olası! hayır adam yanına preorder koyar be. o da yok. gerçi koysa da almam. 250$ falandır fiyatı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 KingV said: Sabahleyin annemin odama gelip oğlum kalk geç kaldın demesiyle yataktan fırladım. saatime baktım. saat 07:44 idi. giyindim dişlerimi fırçaladım. beraber servisle gittiğim arkadaşımı aradım. o an da öğrendim gerçeği. telefonum bana oyun oynamış ve zamanı 20 dakika ileri almıştı. peki ne olmuştu bana böyle? cevabını az önce öğrendim... telefonum beni nasıl kandırdı? bu olay sabah banada oldu ama kalkmadım tabi ben yataktan sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: şimdi bana şu kitabı ver o halde lanet olası! hayır adam yanına preorder koyar be. o da yok. gerçi koysa da almam. 250$ falandır fiyatı kesin fiyatı o kadarsa ve almıyacaksan kafayı yormana gerek yok bence.. sinir de yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 korsanını indirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 deep web senin lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar