Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 64 kilosun döverim falan diyorsun bi de. üflesem uçucan asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yasliligin hayirli olsun dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oha lan adam christian bale miş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: 64 kilosun döverim falan diyorsun bi de. üflesem uçucan asdfsad %99kasım abi (yalan olabilir) içorganlarım bile kas lan. (bu biraz gerçek aslında) christian bale'ım evet sdf gerçi c.bale kilo verdiğinde 50kiloya inmişti. şidi 75-77 gibi bişiye çıkacğaım için gerçekten bi bale dönüşümü olacak sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 copry said: Yasliligin hayirli olsun dasaaa sağol evladım.. hörmetler güzel kızım. sizinkilere de selamlarımı iletiver çocuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bale dönüşümü lafını sevdim. hem bilimsel bişi gibi duruyor. fomülasyonlu falan gibi hem de fonetik olarak da kulağa güzel geliyor. adam 1.83 tabii. arada öle bi fark daha var. 2-3hafta sonra 70'e ulaşabilirim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 86 kilo çok net. Go dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 80 kg paklar seni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ama makinistte ne oynadi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: 80 kg paklar seni de abi 75'e göbeksiz, güzel bi kas kütlesi olarak ulaşalım da önce. henüz dizim sakat diye hiç ağırlık kaldırma olaylarına giremiyorum. yüzme ve pilates usulü bacak çalıştırma + karın için günlük 150mekik falan. amaç sadece bacak kaslarını adam etmek yani bi süre daha. sonrasında hem daha çok kilo, hem de ağırlık ile güzelce halledeceğiz işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 adam neredeyse her 2 senede bir kilo alıp vermiş,öyle 2-3 kilo da değil,tuhaf bir herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 valla bu sadece "yapılabilir" demektir. ben de yaparım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Garip garip hayaller görüyorum günlük çogacaip O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: Aluriel said: 64 kilosun döverim falan diyorsun bi de. üflesem uçucan asdfsad %99kasım abi (yalan olabilir) içorganlarım bile kas lan. (bu biraz gerçek aslında) christian bale'ım evet sdf gerçi c.bale kilo verdiğinde 50kiloya inmişti. şidi 75-77 gibi bişiye çıkacğaım için gerçekten bi bale dönüşümü olacak sanıyorum farketmez yine uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olmadı adam tutarım. inşaatta eli kürek tutan ameleden bol ne var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: bale dönüşümü lafını sevdim. hem bilimsel bişi gibi duruyor. fomülasyonlu falan gibi hem de fonetik olarak da kulağa güzel geliyor. adam 1.83 tabii. arada öle bi fark daha var. 2-3hafta sonra 70'e ulaşabilirim bence. Bu adam bir diyetisyenle anlaşıp ünlülere antranörlük/diyetisyenlik yapsa ya da kitap yazsa falan baya para toplar. İşin sırrını çözmüş gibi. Gerçi belki zaten kendisinin bir diyetisyen/antranörü vardır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 londrada fare eti satan yerler ortaya çıkmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan bu bilşgisayara 1senedir oturmuyorum bildiğin zamanda geçmişe gitmiş gibi oldum şimdi. tüm eski sayfalar falan. opera sessionlar. fak.. oha.. hatta bilgisayar en son 19temmuzda açılmış. çok ilignç esad yaralandı haberi varmış 19temmuzda allah bilir ben nerelerdeydim. piyu... opera'nın tüm userlar için ayarları tutması ne harika. ve ne kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 senko said: bide okullar açılmış günlük yolda gördüğüm liselileri acaba ezsem mi diye düşündüm, bonus verirlermiydi ki... bir sirada ezince GOURANGAAAA!!! aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 google instagram'ın rakibi olan snapspeed'i yaratan nik software'ı henüz açıklanmayan bir fiyata satın aldı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 HEMEN GOOGLE HİSSESİ ALAYIM OLMAYAN PARAMLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 AFERİN FEDE! BU YAKLAŞIMLA BİR GÜN PARAN BİLE OLABİLİR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bigün param olsa onu da o gün harcarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 işte bu olmadı adamım!!! ps. eğer parayı aşağıdakilerden birisine harcarsan olabilir ama. 1.iri memeli hatunlar 2.koca göğüslü kadınlar 3.bombacı çıtırlar 4.teknolojik aletler 5.yeni çıkmış bi playstation 6.yeni çıkmış oyunlar 7.fırından yeni çıkmış taze ekmek 8.derbi maç bileti 9.orta boyuttaki göğüslere sahip fıstıklar 10.kefen parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 1 megabytle ile film inidiroyurm muhteşem ötesii bir duygu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar