NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yehuuu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ne izlesem ne izlesem derken 2001: a space odyssey izlemeye karar verdim tekrardan. BAAAAAAM BAAAAAAM BAAAAAAAAM BAAAM BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM!!! DAN DAN DAN DAN DAN DAN DANNN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 OHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copry bi birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tüm gün big chefste toplantı yaptık günlük. çok enteresan. bi daha ki toplantıyı cumaya ayarlayıp izmirde yapalım, 2 gün de denize gireriz diyolar lan. o kadar ileri gidecekleri sanmıyorum ama belli olmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yarın hayatımda köklü bir değişiklik olabilme ihtimali olan bir değişiklik olacak,umarım her zamanki mörfi kanunları tersine işler de bu sefer gerçekten hayırlı olur bu olay.dinimiz amin inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bazen çok sıkıcı biri bişiler falan filan w: Ducati alayım mı abi? a: Yok olm onlarda sıkıntı çok w: Tamam :| w: Yeni ninja geliyormuş ondan alayım mı abi? a: Nabacan o kadar düşük cc ya? Boşver şöyle daha büyük bişi alalım. w: Ei a: Oha bak buldum motoru link verir. w: 2004 yazıyor abi bunda ne yapacaksın bunu? a: Yazsın olm kız gibi motor w: E sıkıntısı çok olur ama? a: olsun. Bana sıkıntı çıkartıyor diye aldırmıyor gidiyor çocukluğunun motorlarını beğeniyor adam ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-1jIvnpLalV0/UECjAWCOq_I/AAAAAAAAAEE/4qLx15EsCIg/s1600/asdasd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 lan sıkıldım artık,bir işe gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Hafta sonu gelsin gunluk Sonra hemen ondan sonraki hafta sonu gelsin Sonra beklesin hepberaber gunluk. Okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 berbat bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 deli yagmur kara kara bulutlar. hosgeldin sonbahar ve igrenc havalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 günlük hayat baydı artık napacam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 budist ol , yada parkta otur http://www.youtube.com/watch?v=FxMOOyQI99g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 NolaxThensbane said: günlük hayat baydı artık napacam bilmiyorum Ruh halin sürekli değişiyor senin. Bence bi psikologa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şu kedi yada maru olabilirim..evet güzel olurdu. psikologda parayla be kozalağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gunluk hayat beni de sıkıyor da yapcak bişi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sen para balyalarını say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o da bi yere kadar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bana ver acıkta ben sayayım sen yorulmuşsundur olmadı ver karton evime ısı yalıtımında kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 senko said: gunluk hayat beni de sıkıyor da yapcak bişi yok :( Senin aazınla burnunun yerini değiştireceğim o zaman biraz şenlenir hayatın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben değiştiriim ben ben ben!!1 kum torbası gibin böle iki sol bi sağ direk :D çat çat paat asdasddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bu sefer her türlü önlemi aldım. Bi mesaj geldi oda hep geliyor zate güzel bir şekilde kaçınacağım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.mamieyoung.com/dailydawdle/another-day.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bugün bu uykusuzlukla geçer mi günlük ? İşe geleli 2 saat olmuş gibi daha 1 saat bile olmamıi. İşten sonra da olaylar olaylar . pofff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar