Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 koy para çantasına getir abi. ben iş adamıyım siz benim kim olduğumu biliyor musunuz de soran olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Kıbrıs hsbc ye swift, oradan Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 direkt swift yapmanı birşey engellemiyorsa ve masraf komisyon oranları uygunsa başka birşeyle hiç uğraşma. yok ben aksiyon istiyorum diyorsan, altın vb ziynet al. öyle geçir. ya da kara para aklama yöntemlerinden birisi olan "türkiye a bankasından kredi çekip teminatı abd b bankasındaki mevduatı göstermen" sonucunda kredi tutarını ödemeyip bankanın alacağı mahsuben abd'deki hesabına el koyması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 nijeryada bu isi yapan tanidiklarim var panpa, temasa gec sanada yapariz bi kiyak :D email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Esh said: Gallant said: En guvenlisi swift, en gec 1 haftada hesabinda olur. Bankaya islem ucretini sorarsin, her halukarda aldigin riske degmez. neyin parası bu diye sorarlar ama sdf Nereden buldun olayi kalkti, memleketin sicak paraya ihtiyaci var, kimse sormuyor artik. Kendi bankanizdan teyid edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu para girdiğinde vergisi olmayacak mı bu paranın %20 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bizim borsa aracı kurumda sana bir hesap açalım , yabancı yatırımcı olarak gösterelim seni. Ordaki banka hesabından burda işlem yapman için spk dan izin alalım ,sonra sen gel burda stabil bir hisse senetlerinden 3 parça halinde göze batmayacak şekilde alış yap (hisse senedi spakülatörleri anlamasın die) sonra gel burda satışını yapalım bu paranın.. alış ta ve satışta 1000'de 2 komisyonumu keserim sonra bu aklı sana verdiğim içinde 0.3 lük payıda kendim alırım böylelikle yüzde 0.5 komisyonla paranı getirmiş olursun ve biz bu işi böyle istediğin miktarlarda devam ettiririz.. thats all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 vergisini ver geçir paşa paşa bankadan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 euro yap 254000 euro eder bi deste 500 euro 50000 euro ediyo 5 deste parayla gec cebinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi benim dediğim niye önemsenmedi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 suBzer0 said: Bizim borsa aracı kurumda sana bir hesap açalım , yabancı yatırımcı olarak gösterelim seni. Ordaki banka hesabından burda işlem yapman için spk dan izin alalım ,sonra sen gel burda stabil bir hisse senetlerinden 3 parça halinde göze batmayacak şekilde alış yap (hisse senedi spakülatörleri anlamasın die) sonra gel burda satışını yapalım bu paranın.. alış ta ve satışta 1000'de 2 komisyonumu keserim sonra bu aklı sana verdiğim içinde 0.3 lük payıda kendim alırım böylelikle yüzde 0.5 komisyonla paranı getirmiş olursun ve biz bu işi böyle istediğin miktarlarda devam ettiririz.. thats all Subzeronun dediklerini yap, tavsiyeden dolayı 0.2 de ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Biri kahrolasi federalleri cagirsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Labor day bugun, federaller tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 GM ile konuş. Benim arkadaş morad olmuştu, bütün parasını da geçirmişlerdi. +8 aytımlar bile geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 suBzer0 said: Bizim borsa aracı kurumda sana bir hesap açalım , yabancı yatırımcı olarak gösterelim seni. Ordaki banka hesabından burda işlem yapman için spk dan izin alalım ,sonra sen gel burda stabil bir hisse senetlerinden 3 parça halinde göze batmayacak şekilde alış yap (hisse senedi spakülatörleri anlamasın die) sonra gel burda satışını yapalım bu paranın.. alış ta ve satışta 1000'de 2 komisyonumu keserim sonra bu aklı sana verdiğim içinde 0.3 lük payıda kendim alırım böylelikle yüzde 0.5 komisyonla paranı getirmiş olursun ve biz bu işi böyle istediğin miktarlarda devam ettiririz.. thats all Ben ispiklerimki sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Laorx said: paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar