Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan 300 Bin Dolar Getirmem Gerek

Editor

Öne çıkan mesajlar

direkt swift yapmanı birşey engellemiyorsa ve masraf komisyon oranları uygunsa başka birşeyle hiç uğraşma.

yok ben aksiyon istiyorum diyorsan, altın vb ziynet al. öyle geçir.

ya da kara para aklama yöntemlerinden birisi olan "türkiye a bankasından kredi çekip teminatı abd b bankasındaki mevduatı göstermen" sonucunda kredi tutarını ödemeyip bankanın alacağı mahsuben abd'deki hesabına el koyması.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Gallant said:

En guvenlisi swift, en gec 1 haftada hesabinda olur. Bankaya islem ucretini sorarsin, her halukarda aldigin riske degmez.

neyin parası bu diye sorarlar ama sdf

Nereden buldun olayi kalkti, memleketin sicak paraya ihtiyaci var, kimse sormuyor artik. Kendi bankanizdan teyid edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim borsa aracı kurumda sana bir hesap açalım , yabancı yatırımcı olarak gösterelim seni. Ordaki banka hesabından burda işlem yapman için spk dan izin alalım ,sonra sen gel burda stabil bir hisse senetlerinden 3 parça halinde göze batmayacak şekilde alış yap (hisse senedi spakülatörleri anlamasın die) sonra gel burda satışını yapalım bu paranın.. alış ta ve satışta 1000'de 2 komisyonumu keserim sonra bu aklı sana verdiğim içinde 0.3 lük payıda kendim alırım böylelikle yüzde 0.5 komisyonla paranı getirmiş olursun ve biz bu işi böyle istediğin miktarlarda devam ettiririz.. thats all
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Bizim borsa aracı kurumda sana bir hesap açalım , yabancı yatırımcı olarak gösterelim seni. Ordaki banka hesabından burda işlem yapman için spk dan izin alalım ,sonra sen gel burda stabil bir hisse senetlerinden 3 parça halinde göze batmayacak şekilde alış yap (hisse senedi spakülatörleri anlamasın die) sonra gel burda satışını yapalım bu paranın.. alış ta ve satışta 1000'de 2 komisyonumu keserim sonra bu aklı sana verdiğim içinde 0.3 lük payıda kendim alırım böylelikle yüzde 0.5 komisyonla paranı getirmiş olursun ve biz bu işi böyle istediğin miktarlarda devam ettiririz.. thats all

Subzeronun dediklerini yap, tavsiyeden dolayı 0.2 de ben alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Ben ispiklerimki sizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...