Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 zaten başım agrıyor, birde bunu izlersem kafam infilak eder diye izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ahmedinejad said: makyajsız http://imgim.com/105incin9569158.png Sanki aynı Yıldırım Demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 news flash kızların %72'si makyajsız çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 "bloğglarına daşıyorlar" "bloğglarına" "bloğg" "bğ.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dasaaa said: news flash kızların %72'si makyajsız çirkin. Türk kızlarının %72si makyajsız çirkin diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kızların %95'i makyajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben makjazsiz seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 DA2019 said: dasaaa said: news flash kızların %72'si makyajsız çirkin. Türk kızlarının %72si makyajsız çirkin diyebilir miyiz? sadece türk kızları? -böle bir cümle yazınca "ben çok gördüm" mode on, çetintaş gibi hissediyorum- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Esrk said: ahmedinejad said: makyajsız http://imgim.com/105incin9569158.png Sanki aynı Yıldırım Demirören abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Hik demis dayisinin burnundan dusmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 uplamayın abi çok iğrenç. şu hamileli swf'sini gördüm bu mu anne olacak şimdi diye üzüldüm. tipiyle sınanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ne istiyomuş derdini dinleyen oldu mu ? özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ahmedinejad said: http://inciswf.com/hamileyim.swf Videonun başına bakıp devamını kapamıştım, bu swfye de bakmamıştım. Bu nedir abi ya. Hamile hanımlar şunu görse düşük yapar şerefsizim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Böyle gerizekalilar cok, ama daha kötusu bunun gibi gerizekalilari takip eden, grubuna giren falan binlerce baska gerizekali olmasi. tehlikeninfarkindamisiniz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bu şimdi bir sorun yaşasa Türkiye'de 'ben İngiliz vatandaşayım' diye cıyak cıyak bağırır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Curunir said: ahmedinejad said: makyajsız http://imgim.com/105incin9569158.png Evrime inanıyor musun şimdi? http://www.youtube.com/watch?v=4B0bhJEwA1M&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 "Londra'da bir kezban" daha uygun olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu hatunu aylar önce kız arkadaşım yutupta dolanırken bulmuştu. önceleri "ay ne salak hareketlere bak. nelerle uğraşıyo aptal" gibi bişiler söylemişi, sonrasında kızın makyaj yapışına haran kalarak aslında güzelde kızmış diyerek video turunu sonlandırmıştı. buda böle bi anımdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bence her tülü çirkin. makyajlı da, makyajsız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kız şişko bi kere.güzel olması imkansız zayıflasın gelsin öyle değerlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu kız çocuk doğursa zaten 2 katı kiloya ulaşır ve çok şişman gördüm insanın içini gıcıklayan. bu kız çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar