forgiver Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 tuvturk sızdırıyor yazmıs bu kadradan bir şey olur mu http://f1209.hizliresim.com/11/2/cktc8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Selam, Terleme sonucu toz ile biriken yağ da olabilir o. Araç park halindeyken yerde yağ birikiyorsa sorun var demektir. TUV muayene öncesi sıcak alt yıkama en güzeli :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şanzımanlı duygulara beş vitesli ihtiraslar katılır Bazı sofralardan da hafif kalkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şanzumanda yağ kaçağı da olsa hafif kusurlu geçiriyo olması lazım, geçemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 geçtim de her normal insan gibi bana zararı olur mu diye soruyorum tünel de bakan usta bundan bir şey olmaz demişti /forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bişey olmaz, terleme normaldir o bölgede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Elimde kaldı diceksin dedimdi korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bizim yıllardır çıkıyor raporda hafif kusur olarak. Motor ve şanzımanda muhtelif yağ kaçakları diye. Her yıl -kamyonet- aynı sorunu yazıyorlar, ama senelerdir bi olay çıkarmışlığı yok şanzımanın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar