Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni DSLR makine tavsiyesi - Nikon D5100 - ?

CuteButPsycho

Öne çıkan mesajlar

Yeni DSLR makine almayı düşünüyorum.
biraz araştırdım Nikon D5100 almaya karar verdim gibi. Başlangıç için iyi bir makine ve fiyat olarakta abartılı değil. Eşim şuan Almanya'da birkaç güne gelicek. Ordaki fiyat burdan 400-500 TL daha ucuz. nakit almak durumundayım tabii ordan alırsam. diğer bir seçenek Çin'e gidecek bir tanıdık var ona ordan aldırmak ( Çin'den alırsam D90 çanta lens vs alabilirim, D5100 fiyatına ), diğer seçenekte Türkiye'den taksitle almak, garantili olması. Kararsızım, ve acil karar vermem lazım.

Tavsiye bekliyorum arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
d3200 giriş seviye kameraların(nikon ve canon dahil) hepsini döver. olay nikon mu canon mu olayına gelirse eğer o zaman herkes haklıdır. canon da iyi nikon'da. iki kamerayıda kullanıp hangisine kanınız daha ısınırsa onu almakta fayda var.

ayrıca şuandan itibaren d90 düşünmeyin. giriş seviyesinin bir üstü bir alet d90. o seviyede bakıyorsanız alacağınız tek kamera d7000.

bende d90 var oldukça memnunum ama birisi d7000 alıp verse d90'ı bir kere daha kullanmazdım herhalde. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Çin işini boşver de bence Almanya'dan al, çabuk bozulan makineler değiller, ben de Almanya'dan aldım 8 ayı geçti Almanya'dan 569 - tax refund'a almıştım, şu an Türkiye'de hala 1800 civarı 550d'nin fiyatı.

d5100 güzel makine bir de, 550D, 600D falan düşünme 5100'ün yerine. Her ne kadar 600D 5100 muadili deseler de değil bence. O zaman biraz daha para çıkartabilseydim d5100 alacaktım ben de, kısmet olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
selamlar yeni topic açmak istemedim yakın bir zamanda arkadaşım amerikaya seyahat edecek, bu arada bende uzun zamandır aklımda olan bir makine almak yalnız daha önce hiç kullanmadım arkadaşıma işte 1000-1500-2000 tl arası parayı dolar yapıp verecem oda bana istediğim makineyi alacak ancak dediğim gibi daha önce tecrübem olmadığı için nereden başlamalıyım bilmiyorum tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...