Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 SekerPembe said: üzgünüm olmuyor, erkeğin gay olanı midemi bulandırıyor. bu nfretin kynağı bnce sn gay erkkleri çk sviyosun
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Red said: SekerPembe said: üzgünüm olmuyor, erkeğin gay olanı midemi bulandırıyor. bu nfretin kynağı bnce sn gay erkkleri çk sviyosun çok mu oturmuştu içine
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nutella şirdan ne demek
Ren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 evet hiç dikkat çekilmemiş bir noktaya parmak basıyorum NEDEN ERKEK/KADIN DEĞİL DE ERKEK/BAYAN??
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Red said: düşünürken bi hareketlenme oluyor mu peki.aklını kurcalama böyle şeylerle daha faydalı işler yap şekercan. ayrıca özür dilerim yazarken diğer yandan da kafamın üstünde bulut içersinde cıplak erkekler ve çeşitlik erkekli ponpik düşünmediğim için sdfs.sanırım herkes öyle yapmış ben kendimi keserim diyince '' NASIL YA DÜŞÜNDÜN İŞTE'' imaları gelmiş. Ne yazık ki steam of thoughts böyle kademeli ve ayrışmalı gelişmiyor. Sen şu savunmanı yaparken dahi frontal lobelarınla Broca alanın erkekli ponpik imajları eşliğinde parti veriyorlar. Hissettiklerine gelince, limbic lobe un ortama ayak uydurmaya çalışıyor, endişelenecek bir şey yok.
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bende bağyanlarla sevişiyorum, lezbiyen sayılırım sekerpembe
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 red homoseksüel miymiş şimdi nedir son durum
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şimdi düşündüm de, ne gereksiz bir açıklama oldu lan bu.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu ne lan her akşam her akşam Deathblade said: Pic thread'te hatun fotolarından rahatsız olunuyor, kate upton başlıkları kapanıyor üstüne şimdide gay olur musun diye soruluyor ? NOLUYONUZ ŞTTT !! +1567464616 biz de kate hakkımızı istiyoruz o zaman
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şimdi gay miyim değil miyim bi karar verin arkadaşlar
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bak bu soru bile ben gay im diyor
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nedanko said: http://www.youtube.com/watch?v=vKGK2fplV_w hahah oturdum tekrar izledim bölümü. sanırım tüm sezonu izlicem tekrar haha
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ayy kıyamam sana, her zaman yanındayım, bundan sonrası daha kolay olacak emin ol, asıl zor olanı atlattın.kabullenmekti esas olan.öpüyorum seni
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bekarken bulent ersoyla sevismeyi hep merak ederdim.simdi soylesem hatun beni bosar.bu utanci ve lekeyi omur boyu beraber tasiyacagim.uzgunum paticik,uzgunum tum dunya insanlari...
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 nerden kanalize olduğun ortaya çıkmış oldu
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 başlıkta direkt yönlendirme var dendi mi? başlık: uğrunda gay/lezbiyen olabileceğiniz erkek/bayan var mı? şeklinde olması gerekmiyor mu? bir dk. bir dk. konu garbagede çok fazla irdeledim.
Öne çıkan mesajlar