Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uğrunda gay olabileceğiniz erkek/bayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

düşünürken bi hareketlenme oluyor mu peki.aklını kurcalama böyle şeylerle daha faydalı işler yap şekercan.

ayrıca özür dilerim yazarken diğer yandan da kafamın üstünde bulut içersinde cıplak erkekler ve çeşitlik erkekli ponpik düşünmediğim için sdfs.sanırım herkes öyle yapmış ben kendimi keserim diyince '' NASIL YA DÜŞÜNDÜN İŞTE'' imaları gelmiş.

Ne yazık ki steam of thoughts böyle kademeli ve ayrışmalı gelişmiyor. Sen şu savunmanı yaparken dahi frontal lobelarınla Broca alanın erkekli ponpik imajları eşliğinde parti veriyorlar. Hissettiklerine gelince, limbic lobe un ortama ayak uydurmaya çalışıyor, endişelenecek bir şey yok.
Mesaj tarihi:
bu ne lan her akşam her akşam
Deathblade said:

Pic thread'te hatun fotolarından rahatsız olunuyor, kate upton başlıkları kapanıyor üstüne şimdide gay olur musun diye soruluyor ?

NOLUYONUZ ŞTTT !!

+1567464616 biz de kate hakkımızı istiyoruz o zaman
Mesaj tarihi:
Bekarken bulent ersoyla sevismeyi hep merak ederdim.simdi soylesem hatun beni bosar.bu utanci ve lekeyi omur boyu beraber tasiyacagim.uzgunum paticik,uzgunum tum dunya insanlari...
Mesaj tarihi:
başlıkta direkt yönlendirme var dendi mi? başlık:
uğrunda gay/lezbiyen olabileceğiniz erkek/bayan var mı? şeklinde olması gerekmiyor mu?

bir dk. bir dk. konu garbagede çok fazla irdeledim.
  • Yeni Oluştur...