Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uğrunda gay olabileceğiniz erkek/bayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şey olsam allah göstermesin. bak adını bile söyleyemiyorum..

işte ondan olsam milli değerlerimize sahip çıkar, ailemin de kabul edeceği birini seçerdim.

mesela;

http://www.ihsanozturk.com/yonetici/alt_sayfa_resim_up/haber-resim/izzetaltinmese.jpg

hem adam gayet yakışıklıymış.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Pic thread'te hatun fotolarından rahatsız olunuyor, kate upton başlıkları kapanıyor üstüne şimdide gay olur musun diye soruluyor ?

NOLUYONUZ ŞTTT !!

olur musun?
Mesaj tarihi:
Karea said:

size giren çıkan yok tabii rahatsınız oooh :D

yok ya şaka yaptım,mutluluk onda falan değil
ama ben zaten gay liğe asla cinsel açıdan bakmıyorum yine duygusal açıdan bakıyorum.
yani nasıl desem, eğer bir bayandan duygusal olarak etkilenmişsem o zaman ona dokunmak zevk verir.
yoksa bir bayan vücudundan bir bayanın etkilenmesi ciddi boyutları ortaya çıkarır
Mesaj tarihi:
iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir

ama iki erkek sevişti mi gg ahahah geri dönüşü yok yani

bir an bile aklımdan geçicek olsa kendimi keserim
Mesaj tarihi:
Red said:

iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir

artık çok geç.
Mesaj tarihi:
Red said:

bu kadar nefret ediyor görünmenin altında tam tersi bir durum olduğunu düşünmeden edemiyorum
Mesaj tarihi:
Red said:

hmmmm
Mesaj tarihi:
düşünürken bi hareketlenme oluyor mu peki.aklını kurcalama böyle şeylerle daha faydalı işler yap şekercan.

ayrıca özür dilerim yazarken diğer yandan da kafamın üstünde bulut içersinde cıplak erkekler ve çeşitlik erkekli ponpik düşünmediğim için sdfs.sanırım herkes öyle yapmış ben kendimi keserim diyince '' NASIL YA DÜŞÜNDÜN İŞTE'' imaları gelmiş.
  • Yeni Oluştur...