ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şu herife şeyapardım yani kız olsam.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ObuzHapsever said: Şu herife şeyapardım yani kız olsam. soru erkek olarak da şaapıp şaapmıycaan
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şey olsam allah göstermesin. bak adını bile söyleyemiyorum.. işte ondan olsam milli değerlerimize sahip çıkar, ailemin de kabul edeceği birini seçerdim. mesela; http://www.ihsanozturk.com/yonetici/alt_sayfa_resim_up/haber-resim/izzetaltinmese.jpg hem adam gayet yakışıklıymış.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Pic thread'te hatun fotolarından rahatsız olunuyor, kate upton başlıkları kapanıyor üstüne şimdide gay olur musun diye soruluyor ? NOLUYONUZ ŞTTT !!
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 xxx bayanı için lezbiyen olurum diyen erkek espirisi görmedim hayret
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Deathblade said: Pic thread'te hatun fotolarından rahatsız olunuyor, kate upton başlıkları kapanıyor üstüne şimdide gay olur musun diye soruluyor ? NOLUYONUZ ŞTTT !! olur musun?
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 lan tam gay forumu oldu burası bibu başlık eksikti
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ardeth said: xxx bayanı için lezbiyen olurum diyen erkek espirisi görmedim hayret Sabah gordum yapmaya giricektim de cok usendim simdi de hevesimi kursagimda biraktin...
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben lezbiyen tanıdım beyler öyle hiç de albenisi yok hatta gece falan görseniz korkarksınız ciddi
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Karea said: lan tam gay forumu oldu burası bibu başlık eksikti mutluluk onda
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 size giren çıkan yok tabii rahatsınız oooh :D
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 SekerPembe said: Karea said: lan tam gay forumu oldu burası bibu başlık eksikti mutluluk onda SekerPembe nasilsin?
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Karea said: size giren çıkan yok tabii rahatsınız oooh :D yok ya şaka yaptım,mutluluk onda falan değil ama ben zaten gay liğe asla cinsel açıdan bakmıyorum yine duygusal açıdan bakıyorum. yani nasıl desem, eğer bir bayandan duygusal olarak etkilenmişsem o zaman ona dokunmak zevk verir. yoksa bir bayan vücudundan bir bayanın etkilenmesi ciddi boyutları ortaya çıkarır
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 senko said: SekerPembe said: Karea said: lan tam gay forumu oldu burası bibu başlık eksikti mutluluk onda SekerPembe nasilsin? iyiyim sen nasılsın
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ugrunda gay olacagim adam olsa zaten gayimdir. Yani gay degilim ama brad pitt e veririm diyen adam zaten gaydir. gizli gay.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aslında biseksüel'de olabilir. ama imza yaptım nedanko :)-D
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir ama iki erkek sevişti mi gg ahahah geri dönüşü yok yani bir an bile aklımdan geçicek olsa kendimi keserim
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Red said: iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir ama iki erkek sevişti mi gg ahahah geri dönüşü yok yani bir an bile aklımdan geçicek olsa kendimi keserim artık çok geç.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vKGK2fplV_w
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Red said: iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir ama iki erkek sevişti mi gg ahahah geri dönüşü yok yani bir an bile aklımdan geçicek olsa kendimi keserim bu kadar nefret ediyor görünmenin altında tam tersi bir durum olduğunu düşünmeden edemiyorum
yumy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Red said: iki kadının sevişmesi güzel olabilir.kaybedicek birşey yok yani.sırf denemek için bile yapılabilir ama iki erkek sevişti mi gg ahahah geri dönüşü yok yani bir an bile aklımdan geçicek olsa kendimi keserim hmmmm
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 düşünürken bi hareketlenme oluyor mu peki.aklını kurcalama böyle şeylerle daha faydalı işler yap şekercan. ayrıca özür dilerim yazarken diğer yandan da kafamın üstünde bulut içersinde cıplak erkekler ve çeşitlik erkekli ponpik düşünmediğim için sdfs.sanırım herkes öyle yapmış ben kendimi keserim diyince '' NASIL YA DÜŞÜNDÜN İŞTE'' imaları gelmiş.
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 "nutella yerim" said: SekerPembe said: bi çok türk erkekten daha çekici ve daha karizmatikkkkk this topic has been kezbanized
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 üzgünüm olmuyor, erkeğin gay olanı midemi bulandırıyor.
Öne çıkan mesajlar