Graxer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 mobil bi modem almayı düşünüyorum. vınn falan var ya, onlardan.. bunlarla wow, sc gibi oyunlar düzgün bi pingle oynanır mı? bi de hangisini tercih etmeliyim: avea, vodafone, turkcell? cevaplar için teşekkürler şimdiden.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Turkcell'de telefondan tether etmek olsun, VINN olsun ara ara oynuyorum. Düzgün çekiyorsa hiç sorun olmuyor kesinlikle.
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ben daha vınna geçmedim ama turkcellin mobil internet paketleriyle telefonu access point olarak ayarlayıp hon atıyorum. Çok nadir kasıyor onda da arkaplan verisi aktif olduğundan dolayı bazen updateler geliyor
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bir aydır vodem'le d3 oynuyorum. evdeki sabit bağlantıyla 75 ping idi, böyle 120 falan veriyor. 2/5 çektiği halde. şaşırdım ben de. arada spike yemek, bayram sabahı yavaşlama vb yaşayacaksın tabi
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hmm peki en uygun tarife ne ve hangi operatörde şimdi ? Başka başlık açmayım. İşe başlayana kadar ailemin yanındayımda net lazım olacak. O yüzden taahhüt zor, kısa süreli düşünnüyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 pahalı olan cihaz. yani pahalı olmaması lazım da ittiriyolar işte. vodafone modem için 79 tl, faturasız hat için 29 tl, üstüne aylık 4gb için 39 tl / ay. diğer firmaları bilmiyorum. normalde avea kullanıyorum da bu cihazı vodem aldık niyeyse.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yardımcı olabilir: http://forum.paticik.com/read.php?5,6145252,page=1
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mobil modemle online oyun oynanıyor güzel güzel ama kalkıp aleti almadan uzun süreli sözleşme yapmadan önce mutlaka almaya karar verdiğiniz aleti ve hattı biryerden edinip oynayacağınız yerde deneyin. Konuma göre çok fark ediyor hız.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 misikin dediği doğru. tamamen random yani kalite. odadan odaya bile değişiyor. tanıdıktan falan bulmaya denemeye çalış.
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 vodafone var bir tane hani şu 9 liralık sınırsız. lol oynuyorum ve şu ana kadar sıkıntı vermedi :) ama güncelleme falan olmuyor tabi ki 10 kb ile indirmeye çalışıyor.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ucuz seçenek: Telefondan bağlantı paylaştırmak, telefonun çektiği yerleri bilmek daha rahat olur böylece, sağdan soldan denemeye kasmazsın. Konforlu seçenek: Telefonunun operatöründen farklı bir operatörün mobil modemini alıp, hangisi daha iyi çekiyorsa ondan oynamak.
Öne çıkan mesajlar