S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 takımın o gazıyla aykut yerine eli ayağı tutan başka bi adam olsaydı playoff'a puan puana girerdik gs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi türkiye süper ligindeki boktan takımlara 2 tane defansif orta saha + 1 çakma orta saha ile çıkıyorsun. takım ne pas yapabiliyor ne hucum yapabiliyor. gökhan gönülle hasan ali'nin bindirmeleri olmasa kaleye gidemiyorsun. alex sow kuyt yalnız başlarına takılıyorlar ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sostizm said: Gangren said: Şu Aykut sülük gibi yapıştı takıma, bir gitse de rahatlasak, teknik direktör olmasa da zaten bu kadar oynarız. Yazık. Gerçekten haksızlık edıyorsunuz Aykut'a. Geçen sene "o şartlarda" son maça kadar şampiyonluk kovaladı bu takım. Her şeye rağmen takımı bir arada tuttu. Az sabır. Ben GS seven biriyim ama Aykut bence TC tarihinin en iyi 4-5 teknik adamından biridir, sahip çıkılması lazım diye düşünüyorum. Bence çok yanlışsın, ayrıca geçen seneki o motivasyon hocadan değil taraftarın fedakarlığından oluştu. Aykut kesinlikle büyük takım çalıştırabilecek kapasitede değil, Terim ve Denizli dışında böyle hocamız da yok zaten. Bu takıma Zico da yaramaz artık, çünkü BRE sayısı azaldı ve Zico çok yıprandı. Ben olsam Hollandalı bir hoca düşünürüm özellikle iyi kanat oyuncuları varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: valequnte ne boş bir adamsın yahu, kendi taraftarı Fener'e zaten saydırıyor, sen neyine çıkıp bu alakasız mevzuların geyiğini yapıyorsun, nasıl bir yaran varsa her başlıkta anca rakiplere bulaşıyorsun. Şu koca bölümde hatta forumda elle tutulur yorum yaptığın, bilgi paylaştığın mesajın yok, yazık sana be Ben seni quotelamistim evlat. Bu kadar uzulme. "Tatar Ramazan" said: Hamit-Melo ruh gibi geziyorlar, defansta sçışlarda umarım bi sürpriz olmaz beraberlik gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Abi kusura bakmayin ama takiminiz gercekten cok kotu. Her mac baska 11. Her mac baska oyuncu degisiklikleri. Rotasyon desen degil, performansa gore degisiklik desen degil. Ne yaptigini bilmeyen sarhos gibi takimi yoneten bi teknik direktorunuz var. Daha kotusu onu destekleyen taraftariniz bile kalmis sagda solda bir kac tane. Aziz ve Aykut gidene kadar size huzur yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 önce evlatlı mevlatlı konuşma ben orda senin gibi milleti tahrike alaya çalışmıyorum, futbolcuların durumu hakkında yorum yapıyorum, ama nerde anlayacan boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sakin ol sampiyon, madem beni takip ediosun bari dogru takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ZAa000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kesecek selçuk'u krasic-kuyt-saw rotasyonu alex oynayacak. Aykut'la hiç bir şey olmaz. Fenerbahçe taraftarının artık Aziz Yıldırım yalanını da görmesi lazım. BÖYÜK BAŞGAN nidalarını bırakıp bi sorgulaması lazım. Rezil bir takımdı bugünkü fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Beyler maç üst olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 valequenta said: "Tatar Ramazan" said: valequnte ne boş bir adamsın yahu, kendi taraftarı Fener'e zaten saydırıyor, sen neyine çıkıp bu alakasız mevzuların geyiğini yapıyorsun, nasıl bir yaran varsa her başlıkta anca rakiplere bulaşıyorsun. Şu koca bölümde hatta forumda elle tutulur yorum yaptığın, bilgi paylaştığın mesajın yok, yazık sana be Ben seni quotelamistim evlat. Bu kadar uzulme. "Tatar Ramazan" said: Hamit-Melo ruh gibi geziyorlar, defansta sçışlarda umarım bi sürpriz olmaz beraberlik gelir. senin suyun ısındı evlat, bi hava al gel en iyisi. ps: insan gibi yazamıyorsanız yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 mokoko said: aykut hocanın yapacağı taktiksel elastikiyete pırtlatayım. böle saçma iş mi olur ya. kuyt resmen 20 dakka sağ kanat, 20 dakka forvet, 20 dakka forvet arkası, 20 dakka sağ bek, 10 dakka kaleci falan oynuyo. tmm adam çok yönlü falanda 3 4 kezde bölgesi değiştirilmez ki bi oyuncunun. sow'da bağırıyo resmen beni alın bu sol kenardan diye. mehmet topuz'un ne kadar önemli bi adam olduğu çıktıktan sonra 10 dakika boyunca sürekli kendi sahamıza kapanmak zorunda kalıp, geriye çekilmemizden belli oluyo. selçuk yerine mehmet topuz'un her maçın 90 dakikasında oynaması gerekiyo kesinlikle. selçuk'a ise diyecek hiçbişi yok. kendi hatası değil. adam 10 senedir takımda ve 10 senedirde kendi sınırını gösterdi. selçuk kesinlikle yedekte durması gereken bi adam. illaki maç içinde onun sertliğine ihtiyaç duyacağımız maçlarda olacaktır. ama selçuk 90 dakika boyunca top dağıtacaksa(!) işimiz var demektir. Selçuk şu taraftarın ömrünü çürüttü. Daha ne kadar eleştirilir bir oyuncu gitmesi için daha ne hatalar yapması lazım bilemiyorum. Takımdanda soğuttu adam. Sırf o oynuyor diye izlemiyorum Lig TV'de almadım daha. Hani ortasaha alıp yedeğide Salih falan olursa anca alırım Lig TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 aykuta sınırsız destek verenlerden birisiyim, alex konusunda da baska konularda da ama artık bende anlamıyorum ne yaptıgını. bu takıma cift yonlu bir orta saha alınmadıkca aykutun yapacak birseyi yok. stochu oynatmıyor.. semihi alıyor vs sacmaladı iyice. ha ama sunuda unutmayın aykuta laf etmeden adamın elindeki orta sahaların oynadıgı futbola bi bakın. ne yapsın herif? almıyor yonetim oyuncu hala inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi Aykut çıkıpta demiyor ki takıma takviye lazım, şunu şunu istiyorum falan. Hep iyiyiz iyiyiz diyip duruyor olmadı garip yorumlar yapıyor ama transfer yok diyip duruyor hem kendisi hem yönetim. Bu inattan CL gitti, bu gidişle ligte gider UEFA da Şu an sırf MC de değil sola da Ziegler kiralanmalı özellikle Avrupa için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sow kuyt stoch m.topal ciftyonortasaha krasic hasanali egemen yobo gokhan gonul soyle bi ilk 11 gorebilirsem sene sonuna kadar gozum acık gitmeyecek :D ulan tamam takımda kanat ve forvet icin varyasyon varda bu kadar da corba yapılmazki. inatla topuzu koyuyordu saga hala.. adam kayseride oynadıgı oyunu unuttu FB ye geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi hala ziegler ziegler diyosunuz. hasan ali gayette iyi top oynuyo. hatta ziegler'den de iyi oynuyo. o ileri çıktığı zaman takım pozisyona giriyo. gayette akıllıca oynuyo. defansta arada sırada hata yapıyoda ondan 2 kat fazla hata yapan egemen'e kimse bişi demiyo herkes hasan ali'ye yükleniyo. siz değil misiniz salih oynasın selçuk yerine hata yaparsada salih yapsın diyen. e bu adam oynuyo işte. daha ne hala ziegler bilmem ne diyosunuz. mantığınızı anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 krasic transferi gereksizdi, elinde kuyt var.. krasice verecegin paraya orta saha alırdık. hadi krasici aldın super adam tamam, e nerde lan orta saha. abi kanatlara bakarmısın, stoch ve krasic ikiside adam eksiltebilen kaliteli adamlar.. oynatsana ulan ikisinide. yok neymis bazı futbolcular aykut kocamanın defans oncelikli taktiklerini uygulamakta zorlanıyorlarmıs. ne defans agırlıgı aykut hoca, elindeki kadrodaki isimlere bi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hasan ali ziegler'in hic oynamadigi kadar iyi oynadi bugun. fm oynamadigimizi ogrendiginiz gun futbolu ogrenirsiniz. teknik direktorluk sadece sen cik sen gir demek degil. selcuk bugun oynamasaydi, selcuk'u kaybederdi aykut kocaman. gerci kime anlatiyorum ki ben bunu, futbolu fm'den ogrenip gelip burada teknik direktorluk taslamak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kaybedelim selcuk u zaten istedigimiz de bu:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 turşusunu mu kurcaz selçuk'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 işte allahtan td değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 fenn said: 02 Sep 2012, 17:43 Selçuk nedir la!!! alex çıkınca birde kaptan olmuş. te allahım ya !!! Neyse bu adamın oynaması rakipler için avantaj oynasın devam böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Zegna said: krasic transferi gereksizdi, elinde kuyt var.. krasice verecegin paraya orta saha alırdık. hadi krasici aldın super adam tamam, e nerde lan orta saha. abi kanatlara bakarmısın, stoch ve krasic ikiside adam eksiltebilen kaliteli adamlar.. oynatsana ulan ikisinide. yok neymis bazı futbolcular aykut kocamanın defans oncelikli taktiklerini uygulamakta zorlanıyorlarmıs. ne defans agırlıgı aykut hoca, elindeki kadrodaki isimlere bi bak.. aykut'un elindeki hücum gücü TR tarihinin en iyi hücum gücü, stoch'u neden kestiğini bir tek kendisi biliyor adam formsuz falan değil spartak maçında alex'den çok stoch koşturdu topu ileri, aykut futbolcuyken orta sahayı geçmemiş adam şimdi kalkmış stoch gibi krasic gibi adamlardan saçma sapan defans yapmalarını istiyor, aykut bu kafa ile giderse başarı falan olacağını hiç sanmıyorum ve umarım stoch'u devre arasında kaybetmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bir takım kişisel ego sebebiyle bundan daha fazla daha ne kadar mahvedilebilir tanık oluyoruz. Bakalım daha ne kadar direnbilecek Aykut ve Aziz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mayhem said: Berabere Dedim ilk sayfada. ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar