GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Oyuna gireyim dedim de başka bir bilgisayardan bağlandığınız için bu login denemeniz "authenticate" ediliyor dedi e mailinizi kontrol edin dedi. Guildwars2.com a girdim hesabıma bakayım diye mail adresi şifreyi yazdım bu çıktı: "Please check your email. A link is included which will allow you to authenticate this login attempt" mailime gittim gelen herhangi bir mail yok? ben ne yapacağım şimdi panik yapayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bekliyoruz. forumlar kapalı ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 merak etme bana da oluyor başka bir fail durumu anet'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 We're aware that some players are unable to login due to the email authentication and our teams are working on fixing it demişler en son twitterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ne takımmış bir boku düzeltemediler bir hafta oldu. her gün her saat farklı bir sorun. trion, blizzard save us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://i.imgur.com/n1suB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Delircem işten geldim bunla karşılaştım abv zortnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 2 gündür giremiyordum bende simdi bir geldim süper oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sınırlı sabrımı çok fazla zorluyor... teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. bekleyelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi account security o kadar yüksek ki biz bile giremiyoruz hesabımıza. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 acayip ya nasıl güvenli nasıl güvenli öf yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 an itibari ile denedim mail geldi ve girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 mail geldi siteye log in oldum da oyuna giriyorum waiting for authentication diyor. e bu ip yi authenticate ettim zaten... ama olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar