Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 mumi said: Mighty weapon un artısı ne? weapon master sayesinde +fury geliyor mh mighty weapon olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Quarion_Barbarian said: Aluriel said: main hand sword kullanıyorum, fury sıkıntım yok. mighty weapona flan gerek kalmadan wotb açık tutabiliyorum yeni cd dolana kadar. mp 6 oynuyorum genelde bu arada, yeni hotfix ile 7'ye geçerim büyük ihtimalle 2 hand silah yada skorn kullanacaksan attackspeed stacklemen lazım bi %40 civarı. sonrası rahat baya. b, de hazırlamış olduğun rehberden ziyade çevirmiş olduğun rehber diyelim zira build senin değil hani. sen ilginç bir velet çıktın. İnsanlar ne kadar kompleksli ve ne kadar kendini bilmez olabiliyor. rehberin ilk cümlesini okuyup hala nasıl olur da böyle abuk subuk yok senin buildin değil, yok bilmem ne. bitmediniz. eşşek olmayanlar için yazdım ben bu rehberi. senin gibi yok dps'in o kadar değildir, yok build senin değil gibi salak salak konuşan bebelere değil. burada eziklik yapacağına insanlara faydan dokunsun. artistlenmelerine ses çıkarmamıştım şimdiye dek ama hakettin. seninle daha da muhattap olmam. buradan istersen söv, senin mertebene inmem. bu başlığa gerzek yorumlarını yazıp okuyanları sinirlendirme. İnsanlara iyilik yapıyoruz, karşılığa bak. businirin sebebi ne anlamadım doğrusu. başkasının buildini kendininmiş gibi göstermeye çalışan sensin. yok budget versiyonu değilmiş iık bık bişeyler. hakaret konusuna girmiyorum bile modlar gerekeni yapar zaten. bold kısma da götümle güldüm. yardım etmiyormuşum asdfas. he bi de forum babanın malı değil, kmin nereye ne yazacağına sen karar vermiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 quarion haklı sürekli bi kıskançlık var cevaplarında aluri ister başkasının rehberini çevirsin ister kendi yazsın sonuçta faydalı bişeyler paylaşmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yazdıklarınıza dikkat edin. Hakaret, vb. kesinlikle kabul etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lyntron said: quarion haklı sürekli bi kıskançlık var cevaplarında aluri ister başkasının rehberini çevirsin ister kendi yazsın sonuçta faydalı bişeyler paylaşmış adam evet abi sorma çatlıyorum kıskançlıktan uykularım kaçıyor. euroları basıp item alasım var o derece yani. senin ikinci paragrafta söylediğinin aynısını ben söylediğim de ne veletliğim kaldı, ne salaklığım ne de gerzekliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lyntron said: quarion haklı sürekli bi kıskançlık var cevaplarında aluri ister başkasının rehberini çevirsin ister kendi yazsın sonuçta faydalı bişeyler paylaşmış adam Alakası yok ne kıskançlığı ,burda Quarion_Barbarian daha piyasaya çıkmadan Aluriel vardı ve bütün barbar oynayanlara yardımcı oldu ve bilgi paylaştı ahkam kesmeyin bilip bilmeden kıskanç olan insan bütün bilgiyi kendine saklar Quarionun yaptığıda hiç hoş değil sonucta Aluriel özgürce düşündüğünü yazmış illa bizim gibi düşünmeyene hakaretmi etmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 "Türkçe yazılmış bir rehber bulamadığım için kendim yapmaya karar verdim" diye başlamıştım bu rehbere. adı üzerinde; rehber. "ww barb diye bir build icat ettim" diye başlamamıştım halbuki, ancak bu ayrımı yapamayan ve bu başlığın ele alınmasından yine de rahatsız olanlar olmuş. Gereksiz yere haketmeyen kişilere saldırmasanız olmaz. illa b.k atılacak. Başkasının rehberini ingilizceden çevirmedim. Oturup mal gibi tek tek kendim ne yaptıysam yazdım. Bu ve diğer forumlardan, ekşi sözlükten yüzlerce teşekkür geldi, ancak ilk defa birisi böyle terbiyesizlik yapıyor. deady said: Alakası yok ne kıskançlığı, burda Quarion_Barbarian daha piyasaya çıkmadan Aluriel vardı Piyasaya çıkmak? Piyasa neresi, ve bu neden umurumda olsun? Foruma daha önce kayıt olmuş olmak saldırmak için bir hak mı doğuruyor? deady said: Quarionun yaptığıda hiç hoş değil sonucta Aluriel özgürce düşündüğünü yazmış illa bizim gibi düşünmeyene hakaretmi etmek gerekiyor Düşündüğünü yazana saygım var, ancak bu düşündüğünü söylemek değil, tahrik ederek kışkırtmak ve harcanan emeğe saygısızlık yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hala emeğe saygı ayağına yatıyorsun ya en çok ona gülüyorum cidden. hakaret eden de sendin bu başlıkta gangren kaldırdı mesajını. neyse uzamasın gereksiz tartışma. ben haksızım, çekemedim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aluriel said: hala emeğe saygı ayağına yatıyorsun ya en çok ona gülüyorum cidden. hakaret eden de sendin bu başlıkta gangren kaldırdı mesajını. neyse uzamasın gereksiz tartışma. ben haksızım, çekemedim seni senin profilini daha dikkatle incelediğimde anladım tepkini. ben de adam yerine koyup yanıt yazmışım. Meğer bir zavallıymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olm yapmayın lan oyun bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Quarion_Barbarian said: Aluriel said: hala emeğe saygı ayağına yatıyorsun ya en çok ona gülüyorum cidden. hakaret eden de sendin bu başlıkta gangren kaldırdı mesajını. neyse uzamasın gereksiz tartışma. ben haksızım, çekemedim seni senin profilini daha dikkatle incelediğimde anladım tepkini. ben de adam yerine koyup yanıt yazmışım. Meğer bir zavallıymışsın. lol hala devam hakaretlere. belli kimin ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 devam etmeseniz kavganıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Quarion kardeşim ,Aluriel bitti şimdi bana sarıyosun Quarion said: Bu ve diğer forumlardan, ekşi sözlükten yüzlerce teşekkür geldi, ancak ilk defa birisi böyle terbiyesizlik yapıyor. Nedir sana yapılan terbiyesizlik ? yazdığın yazıya ceviri denmiş. Gayet açık bir şekilde yazdığın yazının ceviri olmadığını hakaret etmedende anlatabilirsin bizden ne bekliyosunki illa "+ rep" , "emeğe saygı" yazılarımı görmek istiyosun.Bumudur senin tatmin edecek olay said: Hocam selam, birkaç gündür vakit bulamıyorum oyuna girmeye. dediğin doğru, oyundan çıktığın andaki DPS gösteriliyormuş. Bunu bilmiyordum, öğrendiğim de iyi oldu Sen kalk koskoca build yaz yüzlerce teşekkür al oyundaki en basit olayı bileme +rep sana Söylenecek daha çok şey varda neyse Aha Alurielde yazmış çekemedik biz seni ,kıymetini bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 adamın bilmediği şeyin ne sana ne başkasına bi zararı yok üstelik o muhabbet alurielin senin dps o kadar olamaz imkansız hede hödö demesi üzerine başladı en sonunda adam dayanamayıp video çekmiş alurielin gözüne sokarcasına ama aluriel durmamış bu kez gitmiş rehber çevirmiş burda hava atıyo olayına girmiş tarafsız olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Lyntron said: quarion haklı sürekli bi kıskançlık var cevaplarında aluri ister başkasının rehberini çevirsin ister kendi yazsın sonuçta faydalı bişeyler paylaşmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Lyntron said: adamın bilmediği şeyin ne sana ne başkasına bi zararı yok üstelik o muhabbet alurielin senin dps o kadar olamaz imkansız hede hödö demesi üzerine başladı en sonunda adam dayanamayıp video çekmiş alurielin gözüne sokarcasına ama aluriel durmamış bu kez gitmiş rehber çevirmiş burda hava atıyo olayına girmiş tarafsız olun biraz Tarafsızım zaten ,yazdıklarımı oku ne demişim? Her eleştiriyi terbiyesizlik olarak görüp hakaret ederse burda herkesten tepki alır burası donanım haber değil Diablo çıktığından beri bu kaçıncı hakaret olayı. Google dan search yapıp paticiği bulup bir şeyler kapmak bahanesi ile foruma üye olup sonra bende burdayım tadında yazılar sonrada bi ton hakaret ıvır zıvır ,haa adam gibi adamlarda var yeni gelen arkadaşların arasında zaten hakaret edenlerin çoğu rahatsız tipler Git bak ikinci el bölümüne bi ton diablo gold satan adam var hepside yeni pazarlar yaratmak peşinde ,çoğuda Knight Online tayfası sandılarki diabloda deli kazanç var yetmedi abilere Knight Online dan kazandıkları para. Ha onuda belirteyim forum ırkcısı filan değilim gidin burası bizim filan demiyorum ama mademki geldiniz adam gibi forumlardan yararlanın huzuru bozmayın ,heleki kendiniz kanıtlamaya filan hiç çalışmayın buraya gelen çok adam klavyesini kırdıda gitti bu forumlardan :D siz daha trolleri görmediniz pek takılmıyolar bu günlerde diablo bölümüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aluriel çok bozdu, benim de oyun alurielin banlanmasından yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar