Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben tanımlayayım fizbanı onun yerine 1- uzun 2- daha uzun 3- ondanda uzunları var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 olmaz illa ki tanımlıcan bak ben 1.Tembel 2.Olumsuz 3.Umursamaz biriyim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 "DAMN I'M GOOD "[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Blind, 01 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: 1)B 2)J 3)K :D iidi bu[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 5 kere gördüm Duvarla uğraşıyordu Ama son derece sessizdi Yalnız olsa gerekti... Temiz bir iş çıkardı... Hemen eşyalarını topladı, Evinin yolunu tutmak için, Sevenlerine kavuşmak için. Eve vardı sonunda ama, Limon almayı unuttu,arama. İmkansız geri dönmek şimdi, Ama bir şansı daha vardır belki. [signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 01 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1. Espritüel 2. Hiperaktif 3. Temiz Kalpli[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hayal perest duygusal adam[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Efes (şişe) Tuborg (Gold) Bacardi (limonlu)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)karizmatik 2)neşeli (sarhoş) 3)çok akıllı (iq:140) karılar dicek şeref yine taşş[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1-İnsan 2-Erkek 3-17 yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 -Yönetir (Rulez) -Sahiplenir (ownz) -I Love This Game[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)Rakkaz 2)Hexor 3)Dude[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 niyedir ki bu kısıtlama? kendimizi hayvan gibi bir yazı ile tanıtmak ile 3 kelime arasındaki fark baya büyük.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Mum_Chamber, 01 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: 1. bu gibi saçma, anlamsız, kimin daha megaloman olduğunu ortaya çıkarmak için açılmış konulara sinir olurum 2. bu gibi konularda insanların "süperim, süperim, süperim, ay unuttum, bir de çok zekiyim (ve zeki olduğumu unutacak kadar salağım)" şeklinde kendilerini göğe çıkarmaları komiğime gider. 3. lüzumsuz olduğunu düşündüğüm konulara böyle damardan girerek konuyu saptırmayı ve sidik yarıştırmayı çok severim. işte ben kendimi böyle tanımlıyorum. eğer dördüncü hakkım olsaydı da 4. "komünüstüm, müslüman değilim, genele zıtım, ben çok asiyim aslında, ve süfer karizmayım di mi?" şeklinde prim yapmaya çalışanları da sevmem. ben zaten burayı prım yapmak ıcınler ıcın acmadım.sende kendını duzgunce tanımlaya bılırıdn yanı ne bılııym adam demıs orda cırkınım demıs allah ılla ıı bır sey mı yazmak lazım sana kendını tanıt dıorum ıı yonlerını yaz demıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 [li]marxist - leninist[/li] [li]goşist[/li] [li]materyalist[/li] :-p[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.milliyetçi 2.ne yapcagı belli olmayan 3.piskopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kendi hakkımda yorum yapmayı sevmem (iyi veya kötü) bu işi başkalarına bırakmayı ve onların yorum ve eleştrilerini dikkate alarak kendimi yönlendirmeyi tercih ederim[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bır ınsan kendısını tanımıyorsa baskasını hıc tanıyamaz...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 17 f ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kendimi tanımadığımı söylemedim, bu fikre nerden kapıldın ki? Yazdığımı okuyorum okuyorum o anlamı da çıkaramıyorum. Sadece kendim hakkında yorum yapmayı sevmediğimi söyledim. Yani tanıyorum ama bunu dışa vurmayı sevmem. İkisi arasında bayağı bir fark var sanırım. Başkaları beni nasıl tanıyor ona bakarım dikkat ederim ama.. Özlüsöz söylemeden önce 2 kez okuyalım ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1)Yakışıklı 2)Karizmatik 3)Zeki[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Karizma Balet sex machine :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Razu, 01 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 01 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: 1. bu gibi saçma, anlamsız, kimin daha megaloman olduğunu ortaya çıkarmak için açılmış konulara sinir olurum 2. bu gibi konularda insanların "süperim, süperim, süperim, ay unuttum, bir de çok zekiyim (ve zeki olduğumu unutacak kadar salağım)" şeklinde kendilerini göğe çıkarmaları komiğime gider. 3. lüzumsuz olduğunu düşündüğüm konulara böyle damardan girerek konuyu saptırmayı ve sidik yarıştırmayı çok severim. işte ben kendimi böyle tanımlıyorum. eğer dördüncü hakkım olsaydı da 4. "komünüstüm, müslüman değilim, genele zıtım, ben çok asiyim aslında, ve süfer karizmayım di mi?" şeklinde prim yapmaya çalışanları da sevmem. ben zaten burayı prım yapmak ıcınler ıcın acmadım.sende kendını duzgunce tanımlaya bılırıdn yanı ne bılııym adam demıs orda cırkınım demıs allah ılla ıı bır sey mı yazmak lazım sana kendını tanıt dıorum ıı yonlerını yaz demıyorum zaten ben de kendimi tanıttım. misal orada sidik yarıştırmayı severim demişim, sana cevap yazarak bunu kanıtlıyorum.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Rewendor, 01 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki: Kendimi tanımadığımı söylemedim, bu fikre nerden kapıldın ki? Yazdığımı okuyorum okuyorum o anlamı da çıkaramıyorum. Sadece kendim hakkında yorum yapmayı sevmediğimi söyledim. Yani tanıyorum ama bunu dışa vurmayı sevmem. İkisi arasında bayağı bir fark var sanırım. Başkaları beni nasıl tanıyor ona bakarım dikkat ederim ama.. Özlüsöz söylemeden önce 2 kez okuyalım ;) ya aslında sen dogru soylemıssın senden once bı arkadas sınır oldum senden cıkmıs acısı :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bira bjk gene bira[signature][hline][b]Viva la Bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar