Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendınızı 3 kelıme ıle tanımlasanız

Razu

Öne çıkan mesajlar

ben tanımlayayım fizbanı onun yerine

1- uzun
2- daha uzun
3- ondanda uzunları var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5 kere gördüm
Duvarla uğraşıyordu
Ama son derece sessizdi
Yalnız olsa gerekti...

Temiz bir iş çıkardı...
Hemen eşyalarını topladı,
Evinin yolunu tutmak için,
Sevenlerine kavuşmak için.
Eve vardı sonunda ama,
Limon almayı unuttu,arama.
İmkansız geri dönmek şimdi,
Ama bir şansı daha vardır belki.

[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...

[Bu mesaj Rotweiler tarafından 01 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Efes (şişe)
Tuborg (Gold)
Bacardi (limonlu)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 01 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
1. bu gibi saçma, anlamsız, kimin daha megaloman olduğunu ortaya çıkarmak için açılmış konulara sinir olurum
2. bu gibi konularda insanların "süperim, süperim, süperim, ay unuttum, bir de çok zekiyim (ve zeki olduğumu unutacak kadar salağım)" şeklinde kendilerini göğe çıkarmaları komiğime gider.
3. lüzumsuz olduğunu düşündüğüm konulara böyle damardan girerek konuyu saptırmayı ve sidik yarıştırmayı çok severim.

işte ben kendimi böyle tanımlıyorum.

eğer dördüncü hakkım olsaydı da
4. "komünüstüm, müslüman değilim, genele zıtım, ben çok asiyim aslında, ve süfer karizmayım di mi?" şeklinde prim yapmaya çalışanları da sevmem.

ben zaten burayı prım yapmak ıcınler ıcın acmadım.sende kendını duzgunce tanımlaya bılırıdn yanı ne bılııym adam demıs orda cırkınım demıs allah ılla ıı bır sey mı yazmak lazım sana kendını tanıt dıorum ıı yonlerını yaz demıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi tanımadığımı söylemedim, bu fikre nerden kapıldın ki? Yazdığımı okuyorum okuyorum o anlamı da çıkaramıyorum. Sadece kendim hakkında yorum yapmayı sevmediğimi söyledim. Yani tanıyorum ama bunu dışa vurmayı sevmem. İkisi arasında bayağı bir fark var sanırım. Başkaları beni nasıl tanıyor ona bakarım dikkat ederim ama..
Özlüsöz söylemeden önce 2 kez okuyalım ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 01 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 01 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
1. bu gibi saçma, anlamsız, kimin daha megaloman olduğunu ortaya çıkarmak için açılmış konulara sinir olurum
2. bu gibi konularda insanların "süperim, süperim, süperim, ay unuttum, bir de çok zekiyim (ve zeki olduğumu unutacak kadar salağım)" şeklinde kendilerini göğe çıkarmaları komiğime gider.
3. lüzumsuz olduğunu düşündüğüm konulara böyle damardan girerek konuyu saptırmayı ve sidik yarıştırmayı çok severim.

işte ben kendimi böyle tanımlıyorum.

eğer dördüncü hakkım olsaydı da
4. "komünüstüm, müslüman değilim, genele zıtım, ben çok asiyim aslında, ve süfer karizmayım di mi?" şeklinde prim yapmaya çalışanları da sevmem.

ben zaten burayı prım yapmak ıcınler ıcın acmadım.sende kendını duzgunce tanımlaya bılırıdn yanı ne bılııym adam demıs orda cırkınım demıs allah ılla ıı bır sey mı yazmak lazım sana kendını tanıt dıorum ıı yonlerını yaz demıyorum

zaten ben de kendimi tanıttım.
misal orada sidik yarıştırmayı severim demişim, sana cevap yazarak bunu kanıtlıyorum.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 01 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
Kendimi tanımadığımı söylemedim, bu fikre nerden kapıldın ki? Yazdığımı okuyorum okuyorum o anlamı da çıkaramıyorum. Sadece kendim hakkında yorum yapmayı sevmediğimi söyledim. Yani tanıyorum ama bunu dışa vurmayı sevmem. İkisi arasında bayağı bir fark var sanırım. Başkaları beni nasıl tanıyor ona bakarım dikkat ederim ama..
Özlüsöz söylemeden önce 2 kez okuyalım ;)

ya aslında sen dogru soylemıssın senden once bı arkadas sınır oldum senden cıkmıs acısı :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...