Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tam 18 kişi aradım...

Llama

Öne çıkan mesajlar

ŞU HAYATTA KAYBETTİĞİN TEK YER LOSERLARIN ARASINA GİREMEMEK OLACAK!

SEN VE LLAMA GİBİLER KAYBEDEN DEĞİLSİNİZ!
DUVAR PATLATAN SENKO DA DEĞİL. VE HOBİ OLARAK ÇALIŞAN,BÜYÜK PATRON WASTRYX DE DEĞİL!

şimdi bizi yalnız bırakın da kendi köşemize gidip ağlayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

birgün karşına kolumda 2 tane kızla çıkıp bu lafları hatırlacam sana dasaa ah şuraya yazıyorum

"abi ben winnerım" diyince ne kadar koyacağını sanıyorsun ki ben onu anlamadım?

lan sokağa çıkınca allahın her günü winnerlar görüyoruz biz.
ilk başta zordu tabii. hatta şimdi bile kolay değil ama loserlığınla bütünleşince çok bi sorun kalmıyor.

bak llama'ya loser olmadığı suratına tokat gibi vurulunca hemen başladı "ben ıssız adamım" ayaklarına.

biz dedik bu loser ayakları ile kadın götürmeye kasıyor. öz hakiki loser değil diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ŞU HAYATTA KAYBETTİĞİN TEK YER LOSERLARIN ARASINA GİREMEMEK OLACAK!

SEN VE LLAMA GİBİLER KAYBEDEN DEĞİLSİNİZ!
DUVAR PATLATAN SENKO DA DEĞİL. VE HOBİ OLARAK ÇALIŞAN,BÜYÜK PATRON WASTRYX DE DEĞİL!

şimdi bizi yalnız bırakın da kendi köşemize gidip ağlayalım.

Düşün olm hobim bile çalışmak o kadar loser bi insanım....,,,,,,,...
Sosyal ağlarda paylaş

hobi olarak çalışanlar bil geys, maykıl cordın falan abi.

sğper para var adamlarda. başarılılıar hep.
diorlar ki.
"ne yapsam.. her şeyi yaptım.

şriket kurdum
motora bindim
şirket kurdum
ee evet şirket de kurdum
süper de bi adamım
arkadaşlarım bana paso kekler pastalar yapıyor beni o kadar çok seviyorlar.

azıcık çalışayım da normal insanlarayakınsayım bari. bu kadar mükemmel olmama gerek yok sanıyorum."
işte sen de bölesin ama başka sorunlar sıkıntılar yaşıyorsun.
onlara saygımız büyük. ama loser? loser değilsin abi.

şimdi defol lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi birde şöyle düşün sıkıyorum en basitinden baküye çağıran bi arkadaşım var. Gitsem bana orada bakacak başka arkadaşlarım bile var ve oraya gidebilecek kaynağım/lüksüm de var ama gidemiyorum. Ya da gitmiyorum çünkü beni bağlayan şeyler var. Tüm dünyanın yükü değil ama benim dünyamın yükü ve çok büyük o yük. Genel için konuşuyorum şuan mesela siz özgürsünüz. İşten çıkayım kendimi eve atayım dinlenirim ayın 3ünde izin alırım bi tatile giderim diye düşünceleriniz olabiliyor bende öyle değil. Özgür değilim ben sizin gibi diyorsun ya her şeyi yaptım diyorlar ben yapmadım daha hiç bir şey. Yapacak o kadar çok şey var ki bir de anlatamam. O yüzden looserın önde gideniyim çünkü en başta kendi kendimi kısıtlıyorum zeka sorunum var yani.

Ama yakından bakınca süper bi insanım oraya katılıyorum gibi afgasjd
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Abi birde şöyle düşün sıkıyorum en basitinden baküye çağıran bi arkadaşım var. Gitsem bana orada bakacak başka arkadaşlarım bile var ve oraya gidebilecek kaynağım/lüksüm de var ama gidemiyorum. Ya da gitmiyorum çünkü beni bağlayan şeyler var. Tüm dünyanın yükü değil ama benim dünyamın yükü ve çok büyük o yük. Genel için konuşuyorum şuan mesela siz özgürsünüz. İşten çıkayım kendimi eve atayım dinlenirim ayın 3ünde izin alırım bi tatile giderim diye düşünceleriniz olabiliyor bende öyle değil. Özgür değilim ben sizin gibi diyorsun ya her şeyi yaptım diyorlar ben yapmadım daha hiç bir şey. Yapacak o kadar çok şey var ki bir de anlatamam. O yüzden looserın önde gideniyim çünkü en başta kendi kendimi kısıtlıyorum zeka sorunum var yani.

Ama yakından bakınca süper bi insanım oraya katılıyorum gibi afgasjd

işte bu bir loser değil.

looser olabilir. gevşek olabilir. ama loser daimi kaybeder abi. senin başka sorunların var. ok. ama loser değilsin sorry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...