PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ABİ AHAH APOCALYPSE NOW, YES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ohhhhhhh islandimmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi de msxteki mg1 ile mg2yi geçirseler artık 3d alemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu ne agzini yuzunu kirayim kojima, o fox engine yazanlarinda elleri kirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 konsollardaki tuş hassasiyetini pcye nasıl uyarlıycaklar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 benim anlamadığım kojima bey yıllarca pc grafiksiz falan diyor, adam olsun diyor. ancak hiçbir konsol şu an pclerin verdiği o detayı veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kojima Sensei nin vardır bi bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Su gemide basladigimiz 2 miydi, hatirlamiyorum. Onu ps de ve pc de bitirmistim, gayet birbirinden farksizdi ama ps3 controller i pc ye baglayinca gayet her console port oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nasıl iyi gözüküyor belli değil. iş başa düştü, hd serisini acilen almak gerek ps 3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 MGS'nin go-kart, party oyunu falan çıksın oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ama konusu nasil dallandi budaklandi belli degil, bu herifin gecmis oyunlardaki indicationlara gore; Oncekileri oynamadiysaniz okumayin coktan geberip gitmesi lazimdi. Super soldier etc. muhabbetine yuksek metabolizma yuzunden 2 kati hizli yaslaniyordu, oldum olecem modundaydi. Yanlis mi hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Senin hatırladığın Solid Snake. Bu oyundaki Naked Snake (MGS3, Peace Walker'daki). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 naked high charisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Snake said: konsollardaki tuş hassasiyetini pcye nasıl uyarlıycaklar acaba. dark soul gibi klavyeyle oynanamaz olarak uyarlarlar ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 elemanin konustugu cocugun kim oldugunu anlayan var mi? sarkinin tarihini falan ele alip liquid falan oldugunu soyleyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Chico olamaz, orası kesin. Büyümüştür o zamana kadar. Raiden olamaz, o doğmadı daha; doğduysa bile Afrika'da. Ya Liquid ya da başka bir çocuk diyorum ben. Bir de o göğsündeki kulaklık deliği neydi öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 deli iste manyak. bu sirada birileri satan biri olmasi lazim acep kim asdfadsf solidus snakede olabilir en buyukleri oydu zati.. wikiye falan bakam ben belki birileri cozmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kojima liquid demiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 tutsak oğlan frank jeager yani gray fox olabilir mi ? aklıma çok yatıyo benim, çünkü mgs1de naomi fake abisi fox hakkında baya şeyler anlatmıştı, hatta küçücük çocukken savaş alanlarından tutup kurtaran big bosstu. metal gear evreninde çocukken asker yapılan çoğu kişiyi elinden tutup kurtaran big bosstu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Video zanzibar adasında mı geçiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Artariel said: tutsak oğlan frank jeager yani gray fox olabilir mi ? aklıma çok yatıyo benim, çünkü mgs1de naomi fake abisi fox hakkında baya şeyler anlatmıştı, hatta küçücük çocukken savaş alanlarından tutup kurtaran big bosstu. metal gear evreninde çocukken asker yapılan çoğu kişiyi elinden tutup kurtaran big bosstu zaten. Gray Fox olamaz. Portable Ops'ta (1970'te, Peace Walker'dan dört sene önce) Gray Fox vardı, ve o zamanlar ergendi. Ground Zeroes'a kadar yetişkin olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bide metal gear fox gelse ya lan en son boss snake olsada bi agzimizi burnumuzu kirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IFO7h1iqRGQ#t=1m35s 1. dakika 35. saniyede çocuğun Chico olduğu doğrulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Video o kadar iyi ki, resmen çoğu yerde "kamerayı nasıl kullanmışlar lan" falan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Osirix said: http://www.youtube.com/watch?v=IFO7h1iqRGQ#t=1m35s 1. dakika 35. saniyede çocuğun Chico olduğu doğrulanıyor. bence snake chico olduğunu sanarak gidiyor ama değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar