Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012/2013 UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi @31.08.2012 14.00

Eternal

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

Seele said:

mulgear6 said:

Seele said:

agzini burnunuzu kiracaz. gol manyagi olacaksiniz. zaten dolmusuz. cezaevinden cikan, 16 sene kadin yüzü görmemis erkek gibiyiz. Hasret kalmistik avrupaya. kismet bizde size patlicaz sdfasdfasdf

valla bak kamyon kaldırıp gelicez karlsruheden
!

sen fenerbahcelimisin gelcen mi maca.?

gelicez aranıza
bekleyin bizi !
metrobüsle geliyoruz !

ben biletleri ayarlarim burdan gelirsin iste bende kalirsin. hollanda patatesi yediririm sana. biz zaten 7-8 kisi gideriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

mulgear6 said:

Seele said:

mulgear6 said:

Seele said:

agzini burnunuzu kiracaz. gol manyagi olacaksiniz. zaten dolmusuz. cezaevinden cikan, 16 sene kadin yüzü görmemis erkek gibiyiz. Hasret kalmistik avrupaya. kismet bizde size patlicaz sdfasdfasdf

!

gelicez aranıza
bekleyin bizi !
metrobüsle geliyoruz !

ben biletleri ayarlarim burdan gelirsin iste bende kalirsin. hollanda patatesi yediririm sana. biz zaten 7-8 kisi gideriz.

arabaya kiralayıp geliriz 3-4 kişi valla
YERİN VAR MI?
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Seele said:

mulgear6 said:

Seele said:

mulgear6 said:

Seele said:

!

gelicez aranıza
bekleyin bizi !
metrobüsle geliyoruz !

arabaya kiralayıp geliriz 3-4 kişi valla
YERİN VAR MI?

bi dösek ikide koltuk var. olmadi birini yatagima alirim.
Sosyal ağlarda paylaş

maç yayını nasıl olacak, net bilgisi olan var mı ?

oh buldum: http://www.uefa.com/uefa/events/marketing/media-rights-and-services/news/newsid=1783769.html

To complement the DSmart coverage, the first-choice UEFA Champions League game each Tuesday, the best UEFA Europa League match each Thursday as well as the UEFA Champions League and UEFA Europa League finals will be shown on a free-to-air basis on a combination of Star TV and NTV. The free-to-air programming will also include a highlights programme every Tuesday, for the UEFA Champions League, and every Thursday, for the UEFA Europa League.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

salı günleri şampiyonlar liginden 1 maç

perşembe günleri de uefa avrupa liginden 1 maç göstermek zorunda olduğu için fenerin maçları banko, galatasarayın maçları çarşambaya denk gelenler hariç izleyebiliriz. çarşamba günleri muhteşem süleyman izlemek zorundayız.

deplasman maçlarıdamı starda olacak, dsmart la bölüşmeyecekler yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...