dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Pdf'i Excel'e çevirecek en iyi program hangisi. 250sf pdf var. Online olarak çevirttirdim. Gerizekalı servislerin kimisi düzgün çeviremedi. Kimisi boş hücreleri atladı ve genel tabloyu kaydırdı. Hepsi şu hatayı yaptı. 54982,25 yazıyor mesela. bunu 5,498,225 olarak alıyor. en iyi pdf excel converter'ı hangisi. daha önce kullandığınız bişi olursa daha da iyi. online offline farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6056783,6056801 Bu OmniPage programı senin istediğini de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 senko söylemeden söyliyim, kendin yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 lan bu kadar iyisini yazabilecek olsam fakir olmazdım bence. omni'nin hangisi yapıyor bunu. pdf pro diye bişi var mesela. be yaparım diyor ama kullandınız mı bunu hiç? ondalıklı olanları nokta değil de virgül ise çeviriyor mu yani? o kadar sayfa x 12 sütun.. ara tara hata ayıkla imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 xls yapmayı denemedim hiç. omnipage 18 kullanacaksın. 149$ kendisi ama en iyi ocr programı açık ara. trial yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bu işte: http://www.nuance.com/for-business/by-product/omnipage/standard/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Solid Converter PDF Solid Converter PDF Solid Converter PDF Solid Converter PDF Solid Converter PDF 16 tane dönüştürücü denedim, en temizi bu çıktı ve lisansını da aldırdım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar