Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülücükler

Laraken

Öne çıkan mesajlar

"Hah ha ha ha hah"
"Haha hah hahahahaha"
"hihihihi hahahaha hihihihi"
"Trspppphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
"Lollolo lol lololo lollolo lollo lollo"

Ağzını mağara gibi açıp ses çıkarmadan gülen at ağızlı varken bile varken salonda, ben kendi odamda, bilgisayarın önünde oturuyordum. Gereksiz trip atmıştım sanırım içerdekilere. O kadar gülücüklü sese dayanamazdım. Gidip aralarına girmeliydim ama hangi bahane onuruma atılan kurşunu teğet geçip, arkamdaki duvardan sekip, salondaki yakışıklıya isabet ederdi? Bir kaç dakika düşünüp, içeri gittim.

"Abi çok bağırıyorsunuz, geleyim biraz kontorllü olalım. Yoks..."

"Tamam abi bağırmayız" diyip kesti son cümleyi yakışıklı puşt. Gerçi iyi ki de kesti yoksa "Yoksa altlı üstlü komşular ebemizi skecek" diyecektim cümlemi tamamlasam.

"Neyse ben oturayım da" dedim. Oturdum çember olmuş güruhun arasına. Şişe çevirmece oynuyorlardı. Alkollü oynanan ortamda şişe çevirmece; kız arkadaşınla film izlemenin Türkçe'sidir. Abi o evde sevişilir. Sevişilir diyorum çünkü benim sevişmişliğim yok. Red Kid'im ben sadece gölgelere vuran........ Gölgeleri vuran. Hah oldu.

At ağızlı çevirdi şişeyi, şişe ibnesinin ucu da bende durdu arsız gibi.

"Doğruluk mu cesaret mi?"

"Doğruluk" dedim. Ya ne olacaadı lan? Cesaret desem adana maymunu gibi duvardan duvara zıplatırdı ibneler beni.

Yanındaki kızla konuşup gülüştüler sessiz sessiz, sonra sordu:

"İlk nerede seviştin?"

Haaaaah en sevdiğim soru. Çok düşünülmüş, üzerinde çok uğraşılmış soru. Bi kere sevişebildik de nerede olduğu kaldı onun di mi lan. Hıyarlara bak. Bir kıza hıyar diyebildiğime göre, yani demesem bile kafamda cümleyi öyle kurabildiğime göre, o yüzden mi sevişemiyorum lan ben acaba? Kıza hıyar mı denir lan, tatlım, bebeğim, afacan, yaramaz falan denir heralde.

Ama ben böyle düşünürken sırıtıp, mal gibi kızın yüzüne baktığımı çok sonra farkettim. Şişe çeviren herkes yüzüme bakıyordu ve hemen bi cevap vermem gerekiyordu. İlginç olsun olmasın yatak diyecektim ki, diyemedim.

"Marağa, maaare, mağara. hah"

Sessizlik oldu. Hani normalde gülünür bu cevaba, ama benim gibi bir adamsanız malesef gülünmez. Mağara demeyi zor beceriyorum, mağara bulup bi de üzerine seviştim. İç Anadoluda yaşıyorum lan ben. Turizm sektörü ağlardı alkışlamaktan yapaydım onu.

"Sıra sende çevir olum hadi"

Çevir de çıksın senden der gibi baktı. Hatta demese bile gözlerinden çıkan kelimeleri gördüm. Çevirdim. Döndü döndü döndü döndü döndü... Yakışıklı puşta geldi ortamdaki. Lan zaten kız ayarlayamacaktım, biliyordum (yılların tecrübesi) ama bahtımı sikeyim. Ne soracam buna lan?

"Doğruluk mu cesaret mi?" dedim.

Bana bakıp, sırıtarak "Cesaret" dedi.

Lan çıkarıp masaya vur da görelim boyunun ölçüsünü amına koduğumun doğuştan şanslısı diyemedim tabi. Diyeydim zaten kalaşnikofu koyardı kesin önümüze. Namlu da bana dönük olurdu, ağlayarak kaçardım ortamdan.

"Solundakini öpeceksin hehehehe" dedim. Çünkü sağında kız, solunda Osman Abi oturuyordu. O da solundakini öptü. Öpmekle kalmadı baya bi yediler birbirlerini zira hıyar karşımda oturuyordu ve onun solu kıza denk geliyordu. Alanen karıyı yedirdim herife, çok başarılı bir cesaret hamlesi yaptım. Hay kalıbımı sikeyim ben benim.

Saçma sapan hehehoheh diye gülüp "hadi ben yatayım artık" diyip kalktım. Tabiki kimse durdurmadı, ben de hızlı hızlı yürüdüm odama.

Çünkü o öpüşme hala sıcaktı ve ben gölgelere vurmayı çok seviyordum. Gölgeleri vurmayı hah. Hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

abi bunu geçen gün okumuştum da çok içim sıkılmıştı
hani yanlış anlaşılma olmasın, sıkıcı değil yazı ama çok iyi aktarmış baş karakterin sıkıntısını o yüzden içim sıkıldı :b

oha istemeden, güldürürken düşündürmüşüm ya lan fsdfds. gerçi gülüp gülmediğini bilmiyorum ama eyvallah yorumun için : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...