Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Arkadaşlar oynamıyorum.Hiç vaktim olmadı. nette 60dolar digital diyor. ben uygun fiyata bırakırım ilgilenenler öm veya reply yapsın.Bu arada içinde 200kadar kristal tadında item vs vs alabileceginiz şeylerden var pre order yaptıgım zaman betada girmiştim o zamanlar almıstık kampanya falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeffSlay Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ne kadara satıyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 O aldığın şeyler silindi hep yanlış bilmiyor isem bende almıştım şuan yoklar :) 60 TL veririm hemen. Kız arkadaşıma alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Tarafimdan alindi tabiki iyi oyunlar bol satislar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 DareJedi said: Tarafimdan alindi tabiki iyi oyunlar bol satislar herkese. DSLR fotoğraf makinesi lazım mı? Başlık açmıyım hiç sdgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Aslinda bakmiyor da degilim hani ama oncelik sirasi olan birsey degil henuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar