Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benki zaman kaybetmeden hemen custom rom kurup bir suru launcher deneyen birisiyimdir, aldigim gibi kullaniyorum cok enteresan. sanirim pil omrunden dolayi hic ellesmek istemiyorum :)
Mesaj tarihi:
abi hep bir yerleri patlak eksik cikiyor, bir slimbean uzunca kullandim gerisinde her zaman bir seylerinde sorun oluyor. miui seviyorum ama ondada bazen sorun cikiyor. cm pek sevemedim ama aokp seviyorum misal daha cok.
Mesaj tarihi:
ya benim aslinda uidan yada rootdan yana beklentim pek yok sadece su yeni gesture klavyeyei merak ettim cok acip bisiye benzio benim gibi touchscreen yazma ozurluler icin devrim niteliginde.

Yoksa su hali ile telefon 10 numara 5 yildiz
Mesaj tarihi:
valla telefon ogretio zaten cogu seyi kesfetmeye gerek yok lazim oldumu bisi karsina ciartio gecen misal sinemada biri ario telefonu acamiorum coveri biraz kaldirdim kim ario gorum die hemen orda sey belirdi mesajla cevap ver die. 2 tusa bastim sinemadayim die mesaj atti her telefonda var ama bole bisi varmi die aratmadi mesela en lazim oldugu anda karsima cikti gibi.
Mesaj tarihi:
bilemiyorum turkiyeye geldigimde turkcell kardesimin kartini 3 dakikada bir kucuk aletle kesiverdi.

ben ilk ciktiginda bu mini olayi kimse yapmadigi icin o anlarda internetten sablon indirip print alip ona gore makasla kesmistim.
Mesaj tarihi:
aveaya götürüyüm onlar kessinler.

turkcell'de note 2 için ekran filmi ve arka kapak koruması buldum. film çok iyi gelmedi sanki parmak izi bırakıyor biraz, ama yine de direk ekranı izlendirmiyoruz o yeter bana.
  • Yeni Oluştur...