7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 gidiyorum bimeksten alıyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 git al ama bence yılbaşı öncesi kaç para ki bimexte pahalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 16xx gibin bişi, kredi kartına taksitli alcam zaten bonus yok vatanda 1650 gibi bişi ama sadece bonus karta. Bimeks'te world var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 epey ucuzlamış ben 1750 den aldım 2 hafta önce meh işte iphonunda bu olayı iyi alıosun fiyat 1 sene sonrada aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Yılbaşından sonra daha da düşer mi fiyatı? Yoksa tez canlılık edip hemen almalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 düşer elbet ama çok dramatik bir düşüş olmaz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Gittim Aldım cok hosuma gitti tavsiye ederim. Buyuklugude hic sikinti edilecek gibi degilmis hatta baya avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 apex launcher tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 benki zaman kaybetmeden hemen custom rom kurup bir suru launcher deneyen birisiyimdir, aldigim gibi kullaniyorum cok enteresan. sanirim pil omrunden dolayi hic ellesmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Valla ben merakimdan aslidna kurmak istiorumda su cynogenmod cikarsa offical kurucam 4.2 olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi hep bir yerleri patlak eksik cikiyor, bir slimbean uzunca kullandim gerisinde her zaman bir seylerinde sorun oluyor. miui seviyorum ama ondada bazen sorun cikiyor. cm pek sevemedim ama aokp seviyorum misal daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ya benim aslinda uidan yada rootdan yana beklentim pek yok sadece su yeni gesture klavyeyei merak ettim cok acip bisiye benzio benim gibi touchscreen yazma ozurluler icin devrim niteliginde. Yoksa su hali ile telefon 10 numara 5 yildiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 smartphone cahili biri olarak çok fazla ıvır zıvır var ya hepsini öğrenmek zaman alcak bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 zevki o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 note 2 aldım ben de sizdenim. yanlız sim kartı olayı kötü oldu, s2'den geçişte kart değiştirmem gerekiyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hemen kesiyorlar sorunsuz. ben kendim kesmistim internette sablonlari var ama dikkat et keserken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 valla telefon ogretio zaten cogu seyi kesfetmeye gerek yok lazim oldumu bisi karsina ciartio gecen misal sinemada biri ario telefonu acamiorum coveri biraz kaldirdim kim ario gorum die hemen orda sey belirdi mesajla cevap ver die. 2 tusa bastim sinemadayim die mesaj atti her telefonda var ama bole bisi varmi die aratmadi mesela en lazim oldugu anda karsima cikti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 avea kesiyor mu ya? ucundan accık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bende kendim kestim tirnak makasi ile :d ama dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bilemiyorum turkiyeye geldigimde turkcell kardesimin kartini 3 dakikada bir kucuk aletle kesiverdi. ben ilk ciktiginda bu mini olayi kimse yapmadigi icin o anlarda internetten sablon indirip print alip ona gore makasla kesmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ya ben baktim netten olctum kursun kalemle cizdim fakat tutmadi tabi deneye deneye torpuledim sonunda oturttum cuk die ama risk yani bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aveaya götürüyüm onlar kessinler. turkcell'de note 2 için ekran filmi ve arka kapak koruması buldum. film çok iyi gelmedi sanki parmak izi bırakıyor biraz, ama yine de direk ekranı izlendirmiyoruz o yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben film çektirmeyi düşünmüyorum ya çok gerekli bir şey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aldıgınız yerden kestirseydiniz keske. bide kılıf vs saturnlerden alın abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 acik mavi flip cover siparis ettim bende. hosuma gitti mavi, acinca beyaz benim alet ekran cevresi beyaz bu mavi hos olacak insallah. umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar