reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Airdroid güzel ama ilerde bi 200mb root felan atmak için illa kablo gerek yada mp3 felan, MTP sürücüsü hatası veriyor mu ? ilk usbden takınca aleti driverları yüklerken sol alt koesede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 1.uninstall previous drivers (control panel) 2.reboot 3.install new drivers 4.reboot!! 5.plug in your device and have fun! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956 related. dene bakalım bir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yüklüyemiyor hatta telefonda da işte service pack 3 media player 11 directx yüklü olsun diye uyarı veriyor ama zaten mevcut onlar. Kiesi sildim yükledim restart attım telefona pcye ancak fayda etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 reampage said: Airdroid güzel ama ilerde bi 200mb root felan atmak için illa kablo gerek yada mp3 felan, neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yavaş atıyor abi airdroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 nesi yavaş yahu 200mb dosyayı 20 saniye falan sürüyor atmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aynı wireless üzerinden bağlanınca hayet hızlı çatır çatır atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 şimdi bird daha denedim 91 mb dosyayı 4 dkda felan attı, yine aynı şekilde downlaod yaptım o daha facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aynı wireless üzerinden tabi, kablo ile bana çok daha hızlı ve pratik acaba ben pcde wireless modem ile bağlı ağa acaba ondan olabilir mi dicemde alakası pek yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sen 3g üzerinden falan indiriyorsun heralde abi. aynı wireless ağa bağlı olunca takır takır atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Note 2 icin vazgecilmezlerim ve kullanimi fiziksel tusa bagimliliktan azaltan ve haliyle omrunu de uzatan 2 program onerisi: Flip Case Control - bir nevi apple smart case. Flip ile ekrani uyandirir Dock4droid - kenarlara ister gorunur ister gorunmez dock ekleyerek, favori prog, son uygulamalar, ana ekrana hizlica donmeyi kolaylastirir. Flip control cok pil yiyor mu henuz tam test etmedim ama dock'ta sikinti yok. Task killer'lardan exclude etmek lazim tabi ikisini de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Dock4droid mükemmellik,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 son iki gündür telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tutuyorum asfjhsdgs güzel güzel çalışan cihaz iki gündür takılmalara donmalara başladı. son kurduğum her şeyi kaldırdım yine aynı.. sonra biraz bakındım note 2 nin emmc chipinde sorun olabilir diyenler var.. microsd yi çıkardım telefon biraz daha bekliyor sonra yine donuyor.. defalarca batarya çıkarıp takmaktan gına geldi.. sorunla ilgili bilgisi olan var mı? bir de custom rom denesem mi ? (her ne kadar o kadar şeyin yedeğini alıp tekrar yüklemeye üşensemde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Custom yuklersen stock gibi istersen sotmax. Yok aosp olsun dersen pacman veya linaro sentinel ya da slimbean.. Gec bence. Titanium backup ile yedekle herseyi sdcarda sonra bas formati tele yapistir customu. Cozmezse hardware sorunudur. 40-50 kadar rom denemisimdir bir nevi hobby.. her hafta 2-3 en az.. Flashkolik oldum :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Eyvallah kanuni.. Bundan önce elimde Galaxy Tab vardı ondan da ben baya rom değiştirdim. AOSP leri sevmiyorum fazla sadeler.. AOKP leri kuruyordum hep sonunda.. Bir kaç sorum olacak.. 1.Titanium Backup ile yedeklediğim uygulamaları ve ayarları restore edince market linkleri de yapılmış oluyor mu? 2.Yedek dosyasını MicroSD ye mi yoksa dahili hafızaya mı almak gerek? 3.ODIN ile mi atıyorsun rom u yoksa telefona atıp zip ten kur mu diyorsun? 4.Custom ROM ların hepsi SPen ile uyumlu mu? SPen uygulamaları geliyor mu? ek. 5. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790#romList burada ilk söylediğin ROM u göremedim? Acaba GT7100 için yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 1.Titanium Backup ile yedeklediğim uygulamaları ve ayarları restore edince market linkleri de yapılmış oluyor mu? Evet. 2.Yedek dosyasını MicroSD ye mi yoksa dahili hafızaya mı almak gerek? Microsd de benim. Phone icine format atinca ucar arti tel degistirince kolaylik. 3.ODIN ile mi atıyorsun rom u yoksa telefona atıp zip ten kur mu diyorsun? Zip 4.Custom ROM ların hepsi SPen ile uyumlu mu? SPen uygulamaları geliyor mu? Stocklar evet. ek. 5. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790#romList burada ilk söylediğin ROM u göremedim? Acaba GT7100 için yok mu ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206843 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi stock yukle zaten. Diger versiyonlar iyi hosda hep bir yerinde bir sey sikinti bug sorun. Pil omrude acik ara stock. 6-8 saate variyor stockda 4 saat zor aosp cm aokp pacman vs de. Birde bir cok note2 ozelligi olmuyor ornegin baktikca ekranin acik kalmasi gibi. Cepten yaziyorum biraz ozet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 süper oldu bu bilgiler, ilk söylediğin stock rom u yüklüyorum şimdi dediğin gibi bir çok işe yarar özellik kalıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Igrenc su damlasi sesinden biktiysan s3 sesini sec kurarken blob blob delirtmisti beni. Su ekrana dokununca cikan ses.. ben stock kernel sectim sikintim yok.olabildigince samsung hublarini kullanmiyorsan yukleme. Olabildigince light olsun rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bu arada titanium backup biraz karışıkmış.. batch operrations dan backup all user apps yeterli midir ? system apps e gerek yok fakat "backup all user apps" diyince data ve market linkleri de backup ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Evetde preferences den backup locationu sec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aklima geldi de http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790 buradaki iki ana forum basligi altinda 100lerce rom bulunur. sen direk rom kismina girmissin :D onlar sanirim arada secilen ya da xda nin serverinde olanlar. Galaxy Note II Android Development Galaxy Note II Original Android Development bu iki forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 öyleymiş sdfgdfg o benim linktekiler XDA DEVDB etiketli olanlarmış. bu arada ROM u yükledim, kernel olarak stock olanı seçtim ama diğer uNEAK kernelin performansını merak ediyorum. önce sorun donanım kaynaklı mı ona bakayım dedim şu an takılma yok bir kaç saattir. titanium backup iyi ama restore ederken tek tek install tuşuna basmak pek hoş olmamış.. bu arada sizde de Power Save moduna alınca gözle görülür FPS düşüşü oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Pro satin alman lazim. Alinmasi elzem app bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Galiba Airdroid'de external SD karta dosya atarken telefon hafızasında kalan yerden büyük bir dosya atamıyormuşuz. Telefonda 2GB boş yer var, sd karta 4.5GBlık dosyayı atamadım. :( Telefon hafızasını boşaltmadan bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar