Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Note 2 icin vazgecilmezlerim ve kullanimi fiziksel tusa bagimliliktan azaltan ve haliyle omrunu de uzatan 2 program onerisi:

Flip Case Control - bir nevi apple smart case. Flip ile ekrani uyandirir

Dock4droid - kenarlara ister gorunur ister gorunmez dock ekleyerek, favori prog, son uygulamalar, ana ekrana hizlica donmeyi kolaylastirir.

Flip control cok pil yiyor mu henuz tam test etmedim ama dock'ta sikinti yok. Task killer'lardan exclude etmek lazim tabi ikisini de...
Sosyal ağlarda paylaş

son iki gündür telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tutuyorum asfjhsdgs

güzel güzel çalışan cihaz iki gündür takılmalara donmalara başladı. son kurduğum her şeyi kaldırdım yine aynı.. sonra biraz bakındım note 2 nin emmc chipinde sorun olabilir diyenler var.. microsd yi çıkardım telefon biraz daha bekliyor sonra yine donuyor.. defalarca batarya çıkarıp takmaktan gına geldi..

sorunla ilgili bilgisi olan var mı?
bir de custom rom denesem mi ? (her ne kadar o kadar şeyin yedeğini alıp tekrar yüklemeye üşensemde)
Sosyal ağlarda paylaş

Custom yuklersen stock gibi istersen sotmax.

Yok aosp olsun dersen pacman veya linaro sentinel ya da slimbean..

Gec bence. Titanium backup ile yedekle herseyi sdcarda sonra bas formati tele yapistir customu.

Cozmezse hardware sorunudur.

40-50 kadar rom denemisimdir bir nevi hobby.. her hafta 2-3 en az..

Flashkolik oldum :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah kanuni..

Bundan önce elimde Galaxy Tab vardı ondan da ben baya rom değiştirdim. AOSP leri sevmiyorum fazla sadeler.. AOKP leri kuruyordum hep sonunda..

Bir kaç sorum olacak..

1.Titanium Backup ile yedeklediğim uygulamaları ve ayarları restore edince market linkleri de yapılmış oluyor mu?

2.Yedek dosyasını MicroSD ye mi yoksa dahili hafızaya mı almak gerek?

3.ODIN ile mi atıyorsun rom u yoksa telefona atıp zip ten kur mu diyorsun?

4.Custom ROM ların hepsi SPen ile uyumlu mu? SPen uygulamaları geliyor mu?

ek.
5. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790#romList burada ilk söylediğin ROM u göremedim? Acaba GT7100 için yok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

1.Titanium Backup ile yedeklediğim uygulamaları ve ayarları restore edince market linkleri de yapılmış oluyor mu?

Evet.

2.Yedek dosyasını MicroSD ye mi yoksa dahili hafızaya mı almak gerek?

Microsd de benim. Phone icine format atinca ucar arti tel degistirince kolaylik.

3.ODIN ile mi atıyorsun rom u yoksa telefona atıp zip ten kur mu diyorsun?

Zip

4.Custom ROM ların hepsi SPen ile uyumlu mu? SPen uygulamaları geliyor mu?

Stocklar evet.

ek.
5. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790#romList burada ilk söylediğin ROM u göremedim? Acaba GT7100 için yok mu ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206843
Sosyal ağlarda paylaş

Abi stock yukle zaten. Diger versiyonlar iyi hosda hep bir yerinde bir sey sikinti bug sorun. Pil omrude acik ara stock.

6-8 saate variyor stockda 4 saat zor aosp cm aokp pacman vs de. Birde bir cok note2 ozelligi olmuyor ornegin baktikca ekranin acik kalmasi gibi.

Cepten yaziyorum biraz ozet oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aklima geldi de

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790

buradaki iki ana forum basligi altinda 100lerce rom bulunur. sen direk rom kismina girmissin :D onlar sanirim arada secilen ya da xda nin serverinde olanlar.

Galaxy Note II Android Development
Galaxy Note II Original Android Development

bu iki forum.
Sosyal ağlarda paylaş

öyleymiş sdfgdfg

o benim linktekiler XDA DEVDB etiketli olanlarmış.

bu arada ROM u yükledim, kernel olarak stock olanı seçtim ama diğer uNEAK kernelin performansını merak ediyorum. önce sorun donanım kaynaklı mı ona bakayım dedim

şu an takılma yok bir kaç saattir.

titanium backup iyi ama restore ederken tek tek install tuşuna basmak pek hoş olmamış..

bu arada sizde de Power Save moduna alınca gözle görülür FPS düşüşü oluyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...