dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kies.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kies'ten 4.1.2'ye yükselttim ben fakat kies harbiden acaip kolpa bi yazılım ikinci yükseltmede benimde başıma geldi takılma yeniden başlatmak zorunda kalmıştım. Sonra kamerada problem çıktı işte şimdi servise vermem lazımda üşeniorum götürmeye telefonsuz kalmak var 20 gün bakalım götürücem xperia z çıkarkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 benim cihaz baya önce kendini 4.1.2 yaptı otomatik çıktı şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kaspersky'ın denyoluğuymuş programı kapatmadan korumayı disable edince yükledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 4 1 2 de gelen ekranı bölmeyi kapama butonu iyi ya yoksa her back tuşuna basınca yandan pörtlüodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çok noob bir soru sorucam belki ama.. klasöre şifre koyamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 mani said: kies üzerinden update ederken takılıyor ya daha download kısmında. bi 24% te takıldı daha sonra 49'da takıldı. firewall, virüs programı izinleri falan var, admin olarak çalışıyor zaten makina. kaldırarak denedim gene takılıyor. Kies leş bir yazılım ya, mümkün olduğunca kaçınmak lazım Rehberi aktarmak için nokia PC Suite kurdum dün, Kies in yanında devrim gibi geldi. Kullanışlılık falan, gayette tutarlı çalıştı yazılım Bu arada s-pen ile kullanımı avantajlı/uyumlu yazılımlar var mı play Store'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Benim ekranda sol tarafta gizli bir tane menu cubugu var.Bole cekince icinde uygulamalar oluyor,onu bir turlu kaldıramadım ? Nasıl kalkar o acep ? edit 1 : buldum,5 saniye geri tusuna basınca kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 işte o multi screen hedesi, 4.1.2'de notification bara onu direk kapatabilme opsionu eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Telefon dört dörtlük, ona diyecek birşey yok da S4'ün piyasaya girmesine de birkaç ay kaldı, şimdi sekiz çekirdekten bahsedilmeye başlandı,onun için belki biraz beklemekte yarar var.Gerçi kullanım alanları biraz farklı tabiki ama sürekli not alan biri değilseniz,yani daha çok günlük işlemler için biraz fazla büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Büyük ekran isteyen adamın tek seçeneği note 2, note 3 çıkmadan s5 de çıksa note kitlesi note alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi haziranda amerika gidicem oradan alsam fiyatlar nasıl, washington dc. civarında en ucuz nereden alabilirim, bir de garanti olayları nasıl bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 xperia z al abi 5 inch eger 0.5 inç fark etmez dersen ha bana kalırsa telefon çok acaip kullanışlı eğer kaymaz bir tutuşu güzel bir kılıf alırsan tek ellede sorunsuz kullanırsın. Bugun tek elimde evrakla dünyayı gezdim resmen telefonla savaştım ama günün sonunda resmen rahat rahat kullanıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi samsung a sempatim var, ekranı da cok sevdim neredeyse uykumda bile bir şey okuyacak kadar çok okuyorum, tam benlik, yalnız netten bi kaç şey okudum yurtdışından almak ile tr den almak arasında çok fiyat farkı yok gibisinden onu araştıyorum, bir de garanti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 valla garanti konusunda benim başıma geldi yeni daha işte, kernel update yaptı alet kamerada siyah bir nokta belirdi xda'da bi çocuk tozdur o kompressor daya felan dedi ama öle olucak bişi değil software olarakta problemler benzer başka modellerde. Şimdi götürücem işte fırsat bulursam birazda xperia Z nin çıkışını bekliorum bakarsın değişim felan yaparlar ehuh direk satarım 0 gibi :p samsung dişini kırar yine değişim yapmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 "nutella yerim" said: abi samsung a sempatim var, ekranı da cok sevdim neredeyse uykumda bile bir şey okuyacak kadar çok okuyorum, tam benlik, yalnız netten bi kaç şey okudum yurtdışından almak ile tr den almak arasında çok fiyat farkı yok gibisinden onu araştıyorum, bir de garanti tabi Bugün babişkom hediye almış bana, 1650 lira, garantili. Ben de Almanya'dan alayım falan diye bakıyordum, 1300 lira civarı zaten amazon fiyatı (mağazalar genelde amazondan pahalıya satıyor) e bunun pasaportu osu busu derken 1500 olacak aşağı yukarı, 150-200 lira için garantisiz almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 uluslararası garanti olmuyo mu samsung da * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 malesef yani benim bildiğim samsung kendi bünyesinde ki garanti kapsamı için çeşitli distrbütorler ile anlaşıp onlara mesela değişim olsun direk parça değiştirme olsun gibi konularda hizmet veriyor. Telpa, başarı, brightstar gibi. Onun dışında ki garanti için yurtdışı ile bağlantı kurup öyle hareket ederlerse işin rengi değişio parça bekletiolar felan. Bu gray market dediğimiz garantisiz yurt dışından gelen cihazlarda ithalatçı garantisi dediğimiz olay işte. Adamlar samsunga direk vermio telefonu parçasını bekliolar felan. Yani 150 TL fark varsa sadece değmez cidden, benimde hatırlardığım oydu iphonelar dışında her cihazda çok fark etmediği. Daha net garanti konusunda uzman biri varsa o yazarsa daha iyi sonuç alırsın benim kiler biraz kulaktan dolma bilgiler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Biraz öveyim aleti; batarya süresi tabletlerle kapışıyor. Büyüklüğüne de max bir hafta içinde alışıyorsunuz. Performans olarak da oldukça tatmin edici. Telefonu aldığımdan beri netbookumu kullanmaz oldum. Ancak uzun süre dokümanlarla uğraşacağımda açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Xperia z mi bu mu derken, pil performansina ve ekranina guvenerek aldim, gayet memnunum. Tasimayi dert etmeyecek adam icin tam bir multimedya canavari olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi ekran boyu ve kalem disinda bildigin andriod iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Black_Hand said: çok noob bir soru sorucam belki ama.. klasöre şifre koyamıyormuyuz? şu konuda yetkili biri yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu "ülkenizde indirilemez" olayını aşmanın yolu var mı ya google play'in ? apple store'da 2. bi hesabım vardı google mapsi falan öyle indirmiştim ama android sim card'a göre yapıyor anlaşılan. yemedi 2. hesap açmayı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 @black_hand : hide it pro diye bir program var belki isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya Samsung un flip cover ını aldım ama arka kapak bir türlü tam oturmuyor ve sanırım bu kılıflarda bu sorun varmış şu tarz bişi telefonu yeterince korur mu bilemedim? hem belli belirsiz, mantıklı geldi http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-samsung-note-ii-n7100-03-mm-ultra-ince-kilif-seffaf/productDetails.aspx?productId=telkilcs4un710003m&categoryId=16102&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d16102%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelkilcs4un710003m%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f217722%253d%257bsamsung%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16102%257d%26fh_refview%3dlister#Gorseller edit: bu arada oturmuyor derken, oturuyorda bastırdığınızda gıcırtı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar