deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Abi dükkanda denedim ben ya, o kadar ayrıntıya giremedim, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ya su cihazi bir kac gune alicam da aklima renkle ilgili bir kac sey takildi Renge gore cizilme durumu diye bisi soz konusu mu? Bazilari grinin cercevesinin cizilmeye soyulmaya musait oldugunu soylemis, var midir boyle bir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kesin siyah al siyah çok güzeldi sadece teşhir ürünü vardı alamadım aklımda kaldı :( Fark etmez abi çizilebilicek yerleri zaten değişebilen 3 kuruşluk bir kapak onun dışı önü full gorilla glass yanlarıda metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beyaz var bende bomba acikcasi. siyah vardi galaxy note baymistim. beyaz ustu samsungun orjinal flip cover mavi renkli nefis oldu. simsiyahda bir sure sonra karartiyor icini adamin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ya iki rengi de güzel görünüyor bugün tekrar baktım canlı canlı Abi birini alsam aklım diğerinde kalacak gibi bir his var içimde dafdgfgsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 siyah al siyah siyah siyah :p eğer çok aklın kalırsa beyazda sonra değişiriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bana pek kolay çiziliyor gibi gelmedi ama yerde patinaj çektirmedim yani eheh. Bu telefon şahane. Ancak boyutu resmen SamsungPad mini. Yani öyle böyle değil kocaman yahu. Ben böyle kocaman olsun istiyordum, muradıma erdim de herkese göre değil yani. Stylus olayını bitirmişler. Yazı desen o zaten tamam, bildiğin resim yapabiliyorsun. Yine de en büyük artısı eşşek kadar ekran bence. Ha bir de fiyatı, epey indirime giriyor sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 En ucuz kaca buldunuz bi söylesenize? 1500 altına var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Şimdi dün kieste bir güncelleme var dedi kernel güncellemesi yaptım bunu yaparken sorun var dedi cihazdan kabloyu cıkarıp pili felan çıkarıp tekrar takıp baştan yapın dedi yaptım bu sefer oldu. Neyse hiçbir sorun yoktu, bugun epey foto çekmem gerekti o sırada fark ettim ki siyah bi bulanık nokta var ekranda epeyde belirgin yoktu eskiden. Şimdi biraz inceledim toz olma ihtimalinden bahsetmiş millet ama şu var kameradan video moda alınca noktanın yeri değişio sanırım çözünürlük değiştiği için çözünürlük değişincede değişio yeri. Bu sensörden olabir orası yüzdesi yüksek ihtimal fakat yazılımdan olabilir mi ? Siyah nokta sadece camerada var normal ekranda birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 reampage said: ya şu dropbox nedense bana çok huzur verdi teknolojiyi 2-3 sene geriden takip eden biri olarak geç aydınlanma yaşadım. Ne güzel bişi lan bütün telefonum şirket pc ev pcim televizyonum senkronize kassam aslında klimam ve çamaşır makinemde oluomuş sdlfj dropbox candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ne işe yarıyor ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bugün aldım nihayet Beyaz alıp flip cover I lacivert aldım fahdjfajd Cihaz performans olarak baya iyi Tek ısınamadığım fiziksel butonlar, biraz kalitesiz hissi yarattı Su ekran koruyucu mat aldım ama görüntü kalitesini kötü etkiliyor gibi Bunun dışında negatif bişi göremedim Canavar gibi cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 deadwoll said: Ne işe yarıyor ola ki? iCloud'un laciverti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Oh yes slim bean rom cikmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu slim bean böle en sadeleştirilmişlerdendi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yup da bugli an icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zaten daha stable çıkmamış çıksın denicem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 deadwoll said: Ne işe yarıyor ola ki? dropbox mı, ayda mı yasıyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Şu yukarıda kameranın yanındaki 2 sensörden soldakinde kırmızı bir ışık yanıyor bende yeni farkettim Sensörlü özellikleri kapadım ama hala var. Kendi çapımda ufak gerilim yaşadım asdffsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bugün aldım cihazı. 3gs'ten sonra baya bi teknolojik devrim oldu benim için. yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz nedir. Android hiç kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum nasıl güncellenir, nedir ne değildir, appler nasıl nereden bulunur. wi-fi üzerinden güncellemeye çalıştım güncel diyor 4.1.1 kurulu. ama sanırım 4.1.2 çıkmış. öyle kırmak, korsan kullanma gibi bi durum yok. gayet yasal yollardan nasıl güncellenir en güncel versiyonuna, nereden app indirilir, bulunması gereken appler nelerdir iphone'dan farklı olarak. bilgiye açım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 direk telefon menusunden guncelleyebilirsin. Setting > about device. Dropbox ve Gmail Back up kur zaten kendisi cogu seyi yapiyor. Onun disinda bence olmasi gereken applar Apex Launcher Holo Locker. MIUI Theme pack. Dolphin Browser Chromeda fena değil aslında, aletde herşey çalışıo zaten rahat rahat. Onun dışında applar artık dünya kadar şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 4.1.2'e güncellemiyor ya zaten güncel versiyonu yüklü diyor. Neyse çok sorun değil o. dediğin appleri indiririm. Chrome kullanırım zaten kendi bilgisayarımda da kullandığım chrome sync olafı falan rahat ederim. tavsiyeler için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Android'de her telefona aynı anda çıkmıyor güncellemeler, ios gibi değil. Note 2 için daha official olanı (ülkeden ülkeye de farkediyor hatta) çıkmamıştır henüz, ondan 4.1.1'i en güncel versiyon olarak veriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bende 1 haftadır filan note 2 kullanıyorum. Update about->software update den değilde , PC ye bağladıktan sonra kies üzerinden yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kies üzerinden update ederken takılıyor ya daha download kısmında. bi 24% te takıldı daha sonra 49'da takıldı. firewall, virüs programı izinleri falan var, admin olarak çalışıyor zaten makina. kaldırarak denedim gene takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar