Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Bana pek kolay çiziliyor gibi gelmedi ama yerde patinaj çektirmedim yani eheh.

Bu telefon şahane. Ancak boyutu resmen SamsungPad mini. Yani öyle böyle değil kocaman yahu. Ben böyle kocaman olsun istiyordum, muradıma erdim de herkese göre değil yani.

Stylus olayını bitirmişler. Yazı desen o zaten tamam, bildiğin resim yapabiliyorsun. Yine de en büyük artısı eşşek kadar ekran bence. Ha bir de fiyatı, epey indirime giriyor sağda solda.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dün kieste bir güncelleme var dedi kernel güncellemesi yaptım bunu yaparken sorun var dedi cihazdan kabloyu cıkarıp pili felan çıkarıp tekrar takıp baştan yapın dedi yaptım bu sefer oldu.

Neyse hiçbir sorun yoktu, bugun epey foto çekmem gerekti o sırada fark ettim ki siyah bi bulanık nokta var ekranda epeyde belirgin yoktu eskiden.

Şimdi biraz inceledim toz olma ihtimalinden bahsetmiş millet ama şu var kameradan video moda alınca noktanın yeri değişio sanırım çözünürlük değiştiği için çözünürlük değişincede değişio yeri.

Bu sensörden olabir orası yüzdesi yüksek ihtimal fakat yazılımdan olabilir mi ?

Siyah nokta sadece camerada var normal ekranda birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün aldım nihayet

Beyaz alıp flip cover I lacivert aldım fahdjfajd

Cihaz performans olarak baya iyi
Tek ısınamadığım fiziksel butonlar, biraz kalitesiz hissi yarattı

Su ekran koruyucu mat aldım ama görüntü kalitesini kötü etkiliyor gibi

Bunun dışında negatif bişi göremedim
Canavar gibi cihaz
Sosyal ağlarda paylaş

bugün aldım cihazı. 3gs'ten sonra baya bi teknolojik devrim oldu benim için. yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz nedir. Android hiç kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum nasıl güncellenir, nedir ne değildir, appler nasıl nereden bulunur. wi-fi üzerinden güncellemeye çalıştım güncel diyor 4.1.1 kurulu. ama sanırım 4.1.2 çıkmış. öyle kırmak, korsan kullanma gibi bi durum yok. gayet yasal yollardan nasıl güncellenir en güncel versiyonuna, nereden app indirilir, bulunması gereken appler nelerdir iphone'dan farklı olarak. bilgiye açım!
Sosyal ağlarda paylaş

direk telefon menusunden guncelleyebilirsin. Setting > about device.

Dropbox ve Gmail Back up kur zaten kendisi cogu seyi yapiyor.

Onun disinda bence olmasi gereken applar Apex Launcher Holo Locker. MIUI Theme pack.

Dolphin Browser Chromeda fena değil aslında, aletde herşey çalışıo zaten rahat rahat.

Onun dışında applar artık dünya kadar şey var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...